Günlük Yemek Burç Yorumları 27 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Mart Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu günü fiilen çalışmadan atlatmanın en iyi yolunu bulun. Bu yüzden öğle yemeği için herkese sıcak ve ekşi çorba, ballı cevizli karides ve kızarmış ördek almayı teklif edin. Sadece onları almak için Hong Kong’a gideceğini söyleme.


Boğa Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yavaş ve titiz bir amaçla hareket edeceksiniz. İş arkadaşlarınız bunun sizin doğal hızınız mı yoksa olabildiğince az şey yapmak için bir hile mi olduğunu merak edecekler. Yanıt, bir kase tavuk şehriye çorbasını bitirmeniz iki saat sürdüğünde öğle yemeğinde ortaya çıkacaktır.


İkizler Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşmanca gizli akımlar, bunu zor bir gün haline getirecek. Bu nedenle, öğütmek için eksenleri olan iş arkadaşlarından kaçının. Dışarıda sakin bir yer bulun ve lahana salatası ile ev yapımı New York Reuben’inizin tadını çıkarın. Kar yağıyorsa senin için fark etmez. Orada çok daha güvende hissedeceksin.


Yengeç Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir Teksas çiftliğine domuz rostosu ve dana barbeküye davet edilmek kadar güzel olacak. Ya da çiftliğin o Bush adamlarından birine ait olduğunu öğrenmek kadar kötü olabilir.


Aslan Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün cana yakın ve nazik olun, insanlar size bir frappuccino ve büyük bir dilim muzlu kremalı turta alsın. Ama kibirli ve aşağılayıcı olursan o pastayı maske olarak takıyor olabilirsin. Seçim senin.


Başak Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hırs sahibi olmak sağlıklıdır. Ancak hedeflere ulaşmak için insanların üzerine basmak öyle değildir. O yüzden bugün iş arkadaşlarınıza iyi davranın. Aksi takdirde, bir daha şirket kafeteryasında midye çorbası sipariş ettiğinizde, orada istiridye olmadığından oldukça emin olduğunuz bir şey bulabilirsiniz.


Terazi Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Geçmişe takılıp kalmak bugün seni hüzünlendirecek. Bu yüzden ruh halinizi değiştirecek eğlenceli bir şeyler yiyin. Yaban mersini, antioksidanlarla dolu eğlenceli küçük lezzet bombalarıdır. Ve seni çok, şey, üzgün hissetmekten alıkoyabilirler.


Akrep Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patron bugün herkesin erken gitmesine izin verecek kadar iyi bir ruh halinde olabilir. İki kelime: Mutlu Saatler! İş arkadaşlarınızla bilardo oynayarak ve nachos, patates kabukları ve quesadillas yiyerek rahatlamak eğlenceli olacak. Patron ortaya çıkarsa bile harika olabilir.


Yay Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün müzik ve yemeği birleştirmek isteyebilirsiniz, o yüzden yerel yemekli tiyatroyu ziyaret edin. Gösteri biraz alçakgönüllü olmasa da eğlenceli ve gürültülü olacak. Ancak orta pişmiş mesquite ızgara domuz pirzolanız bir sanat eseri olacak.


Oğlak Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir günü daha rafa kaldırma zamanı. Bu hafta elde ettiğiniz birçok başarıyı evinizde dinlenerek kutlayın. Sıcak bir duş stresi uzaklaştıracak ve büyük bir pesto pizza sipariş etmek, geceyi televizyon izleyerek geçirirken size tokluk verecektir.


Kova Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bilinçaltı mesaj bombardımanına tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. Ama hiçbiri Çin Mahallesi’ndeki bir vitrinde “Ye beni” diyen kızarmış ördek kadar güçlü olmayacak ve pis, şehvetli bir şekilde olmayacak.


Balık Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yeryüzüne inen bir melek göreceğinizi hayal edeceksiniz. Ama bu herhangi bir yaşlı melek olmayacak. Bu, bir İtalyan restoranında garson olacak ve bir tabak taze yapılmış yengeçle doldurulmuş ravioli dağıtıyor. Aniden cennette olacaksın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.