Günlük Yemek Burç Yorumları 26 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Mart Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partnerinizle şişkin kiloları hakkında samimi bir tartışma bugün uygun olabilir. Zor aşk asla kolay değildir, ancak desteğinizi ve bağlılığınızı gösterin. Ardından buzdolabını bol miktarda salata malzemesi, tavuk göğsü ve tofu ile doldurun. Biraz kendin ye.


Boğa Burcu

26 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kilo vermenin yolu tamamen egzersiz ve diyetle ilgilidir. Çizburger, cips ve milk shake’leri bir kenara bırakın ve bugün devam edin. Düşük karbonhidrat ve yağ/yüksek protein diyeti hızla devreye girer ve o kadar iyi görünmeye başlarsınız ki daha fazlasını yapmak istersiniz.


İkizler Burcu

26 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Olaylara farklı bir açıdan bakmak bugün size daha iyi bir bakış açısı kazandırabilir. Vegan arkadaşlarınızın herkesten daha sağlıklı olmasının bir nedeni olabilir. Sebze, meyve, baklagil ve tofu diyetlerini bir süreliğine benimseyin ve belki nedenini göreceksiniz.


Yengeç Burcu

26 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Öğle yemeğindeki son pizzayı kendiniz için aldığınızda, iş arkadaşlarınız size bencil diyecekler. Senin kadar agresif olmadıkları için onlara gülüp alay edeceksin. Ama yarın Çin yemeği siparişi verildiğinde durum tersine dönebilir ve sizin için hiç olmayacak.


Aslan Burcu

26 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sığ, önemsiz insanlara bugün nereye gidebileceklerini söyleyeceksin. Dürüstlüğün karşısında şok olacaklar ama umursamayacaksın. Ofisin paryası olabilirsin ama bir avuç salakla yemek yemektense yumurtalı salatalı sandviçinin tadını tek başına çıkarmayı tercih edersin.


Başak Burcu

26 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün eğlenmek istiyorsan akışına bırak. Ancak sınırlar koyun yoksa aşırıya kaçabilirsiniz. Müstehcen bir Fransız filmi izlemek: eğlenceli! Bir bara gidip mor sıvının içinde yüzen o katı yumurtalardan kaç tanesini yiyebileceğinizi görmek: İğrenç!


Terazi Burcu

26 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sırılsıklam aşık olabilirsiniz ama zorlu bir inişe doğru ilerliyor olabilirsiniz. Kalp kırıklığı ve kendi kendine sefalet içinde yuvarlanmak asla eğlenceli değildir. Ama sana çok fazla makarna ve peynir yemen ve kendini suçlu hissetmemen için bir bahane veriyor.


Akrep Burcu

26 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlk buluşma için yemek mekanı seçerken yaratıcı olmayın. Menüde sadece parmak tavuk ve sosisli sandviç olan bir yere gitmek etkileyici olmayacaktır, özellikle de size fare şeklinde bir kağıt şapka taktırıyorlarsa.


Yay Burcu

26 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iyi bir ruh halinde olacaksınız ve bunu başkalarıyla paylaşmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızı öğle yemeğine götürün ve hesabı alın. Ancak onları bir pastaneye götürüp büyük bir ekşi mayalı baget bölüştürdüğünüzde iyi niyetiniz sarsılabilir.


Oğlak Burcu

26 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu günü hızla atlatacaksın ve sen farkına varmadan bitecek. Ardından, ağır ağır pişirilmiş bir rostoyu bekleyen eve koşacaksınız. Bunu eziciler ve kalın sos ile servis edeceksiniz ama ne yazık ki, siz farkına varmadan gitmiş olacak.


Kova Burcu

26 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sizin değerlerinizi ve ihtiyaçlarınızı paylaşan insanlarla takılın. Bu şekilde, akşam yemeğinde Norveç reinsdyrsteik’i önerdiğinizde kimse tartışmaz. Ren geyiği bifteğini senin kadar seven insanlarla yemek yemek güzel olacak.


Balık Burcu

26 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patron bugün öğle yemeği için kararları verecek. O ödediği sürece senin için sorun olmaz. Ama sizi üç günlük sashimi ve nigiri-zushi’de indirimli satış yapan bir suşi restoranına götürdüğünde buna bile değmez.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.