Günlük Yemek Burç Yorumları 24 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Mart Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hassas iş arkadaşlarınız, bugün iğneleyici sözlerinizle boy ölçüşemez. Hala onlarla çalışmanız gerekiyor, bu yüzden tonunuzu azaltın. Barış hediyesi olarak herkese çeşitli krem ​​peynirli simitler alın. Seni biraz daha az itici bulabilirler ama çok da değil.


Boğa Burcu

24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün pek çok insanla karşılaşacaksınız, bu yüzden iyi bir izlenim önemlidir. Bu yüzden öğle yemeği seçimleriniz çok önemli olacaktır. Öyleyse sarımsaklı ekmekle Fransız soğan çorbası içmeye devam edin. Bu, bir ejderhayı devirebilecek nefesi üretecek öldürücü bir kombinasyon.


İkizler Burcu

24 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şaka için vereceğiniz hediye bugün iş yerinin gerilimini kıracak. Hatta onları neşelendirmek için iş arkadaşlarınıza öğle yemeği ısmarlayacaksınız. Ama sipariş verirken çıldıracaklar ve istiridye, yengeç salatası ve karides karides faturası gülünecek bir konu olmayacak.


Yengeç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tamamen işleyen bir insan olmak için enerjiniz olmayacak. Öyleyse akşam yemeğine kadar hayatın içinden sürüklenin. Kalın bir deniz ürünü sosunda fettuccine yedikten sonra toparlanacaksınız. Ama o sosun içindeki krema yalayınca yine uyuşuk olacaksın, o yüzden iyi geceler!


Aslan Burcu

24 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sınırsız enerji, bugün sizi hareketli bir semazen yapacak. Ateşinizi neyin yaktığından emin değilsiniz; belki de tam bir gece uykusu? Ama büyük olasılıkla işe gelmeden önce içtiğiniz üç kapuçino ve beş Danimarkalıdandır.


Başak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sadece eğlenmek için asla sorumluluklardan kaçmazsın. Böylece, onlarla uzun bir öğle yemeği yemenizi isteyen iş arkadaşlarınızı geri çevireceksiniz. Sorun yok; öğle yemeği için alfabe çorbası getirdin. Bu küçük harflerle müstehcen kelimeler yazmak bir yuh!


Terazi Burcu

24 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Mevcut projeler bugün alevleniyor olabilir, bu yüzden yanınızda öğle yemeği getirmeniz iyi bir şey. Ancak artık pişmiş ziti’nin harika aroması ofise yayıldığı ve herkes ne yediğinizi görmek için uğradığı için fazla bir şey yapamayacaksınız.


Akrep Burcu

24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendiniz için düşünmezseniz, insanlar bugün size rehberlik edecek. Öğle yemeğinde fast food duble pastırmalı çizburger ve patates kızartması ve tatlı olarak dondurma olması gereken bir şey yemeye sizi ikna etmeleri kolay olabilir.


Yay Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İyi beslenmiş iş arkadaşları mutlu iş arkadaşlarıdır, bu nedenle bugün işe atıştırmalıklar getirin. Ev yapımı çörekleriniz ve muzlu ekmeğiniz için dönecekler. Ama ıspanaklı ve mantarlı kişinizi hazırladığınızda ofisin kahramanı olacaksınız.


Oğlak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir şeye bağlanmaya devam edin ve başarılı olmanız kaçınılmazdır. Bugün kremalı deniz mahsulleri çorbası yapmayı mahvetmeden tekrar denerken kendinize bunu söylemeye devam edin. Ancak yıldızlar aynı hizaya gelecek ve arkadaşlarınız onu bir restorandan aldığınızı düşünecek.


Kova Burcu

24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş yerinde bir yemek gezisi düzenleyin. Birkaç uzun kutu getirin ve iş arkadaşlarınızı meyve, balık veya sebze konserveleri veya tahıl, yulaf ezmesi veya makarna gibi temel gıdaları bağışlamaya teşvik edin. Onları, iyi niyetinizin iyi bir şekilde kullanılabileceği bir evsizler barınağına teslim edin.


Balık Burcu

24 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş yerinde dramaya bulaşmayın. Kılık değiştirip öğle yemeğinizi dışarıda ya da arabanızda yemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. İş arkadaşlarınız, artık rostolarınızı ve kalın soslu ezicilerinizi kıskanabilir ve bu konuda dramatik olmak isteyeceklerdir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.