Günlük Yemek Burç Yorumları 23 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Mart Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tamamen hüsrana uğramış çıldırtıcı bir gün bekleyin. Ama kalan azıcık saçını da yolma. Mutlu olduğun yere ulaşmak için ne gerekiyorsa yap. Bu, birkaç Three Musketeers veya Snickers barını mahvetmek anlamına geliyorsa, öyle olsun.


Boğa Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm övgüyü alan bir iş arkadaşınızı kıskanmayın. Onlar bunu hak ediyor, oysa sen, pekala, belki hak etmiyorsun. Onların öğle yemeğini becererek intikam alın. Ama ev yapımı burgundy bifteğini yemeyin. Sadece dilini her yerinde gezdir ve geri koy.


İkizler Burcu

23 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Soğuk algınlığının ilk etkileri sizi bugün tavuk çorbası için koşturacak. Sarımsak ve acı biber sosu ekleyerek soğukla ​​mücadele etkisini artırabilirsiniz. Sarımsak kanıtlanmış bir enfeksiyon savaşçısıdır, baharatlı sos ise tıkanıklıkları giderir.


Yengeç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Emin olmadığınız konularda uzman gibi davranmak bugün size pahalıya mal olacak. O yüzden bildiklerinle kal. Harika bir coq au vin yaptığınız için böbürlenirseniz, kaybedersiniz. Ama onlara harika bir köfte yaptığınızı ve bunu gerçekten kanıtlayabileceğinizi söyleyin!


Aslan Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün olayları derinlemesine analiz etme anlayışından yoksun olabilirsiniz. Yani öğle yemeğine kadar numara yapmak zorunda kalabilirsiniz. Beyninizi won ton çorba ve baharatlı Vietnam tavuklu sandviçle doldurun. Şekle geri döneceksin ve aptal şapkasını çıkarabileceksin.


Başak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Öngörülemeyen duygularınız günün gidişatını belirleyebilir. Ancak güne iyi bir kahvaltı ile başlayarak ruh halinizi kontrol edebilirsiniz. Güneşli tarafları yukarı bakacak şekilde birkaç yumurta, yüzünüzde gün boyu sizinle kalacak bir gülümsemeye neden olabilir.


Terazi Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Maaş gününe kadar para sıkışık olacak. Bu yüzden yüksek fiyatlı enerji içeceklerine para harcamayı bırakın. Çoğu, artırılmış enerji yanılsaması veren yüksek miktarda şeker içerir. Bunun yerine sade su için ve şekerinizin vızıltısını gerçek meyveden alın.


Akrep Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün küllerinden doğan Phoenix gibi olacaksın! Sebze çorbası ve ızgara somon pirinç kasesinden oluşan güç dolu bir öğle yemeği, size enerjinin yenilenmesini sağlayacaktır. Günü bir patlama ile bitirecek ve yarın her şeyi yeniden yapmayı dört gözle bekleyeceksiniz.


Yay Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Rüyalarında çikolata ve zencefilli kurabiyeden yapılmış bir şatoda hapsedilmişsindir. Kaçmak kolay olacak; çıkarken yiyebilirsin. Ama soru şu: Özellikle hücrenize giden çubuklar şeker kamışlarından yapılmışken, gerçekten kaçmak istiyor musunuz?


Oğlak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm doğru kararları vermek, akşam yemeğini düşünürken işinize yarayacaktır. Sonunda modaya uygun bir dört yıldızlı yerine küçük bir lokanta seçeceksiniz. Daha ucuz olduğu için değil, dikkat edin, kızarmış tavuk bifteği öldürücü olduğu için!


Kova Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kariyer başarısızlıkları, iş değiştirmeyi düşünmenize neden olabilir. Ancak bu kararı içgüdüsel olarak veya aç karnına vermeyin. Bir biftek ve panelenmiş karides yemeği üzerinde düşünün. Sonrasında her şeyi çok daha net görebilirsiniz.


Balık Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hiçbir şeye imzanızı atmayın. Neye bulaştığınızı bilmiyor olabilirsiniz. Deniz ürünleri restoranında karides jambalaya ve birkaç kadeh şarabın tadını çıkardıktan sonra imzalamak isteyeceğiniz tek şey fatura olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.