Günlük Yemek Burç Yorumları 22 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mart Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün denediğin her şey ters gidecek. Bu yüzden yemek pişirmeye bile çalışmayın çünkü bir ev yangını gününüzü gerçekten mahvedebilir. Isıya ihtiyaç duymayan bir şey yapın. Yanında cips olan rosto biftek çok daha az tehlikeli olacaktır.


Boğa Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantik bir akşam yemeği, ilişkinizdeki tutkuyu yeniden alevlendirebilir. Öyleyse mumları ve şık yemek takımlarını söndürün. Ancak tavuk piccata’nın umduğunuz gibi çıkmadığı aşikar hale geldiğinden, partnerinizin gözlerindeki bu bir sevgi bakışı olmayacaktır.


İkizler Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşünceleriniz bugün rüzgarda savrulan yapraklar gibi dağılacak. Dün geceki sarhoş edici müsamahalar bundan sorumlu olabilir. Birkaç ölçü ballı muzlu milkshake, ayaklarınızın üzerinde durmak ve banyodan çıkmak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.


Yengeç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Öfkeli ruh haliniz bugün sosyalleşmenizi imkansız hale getirebilir. Bunun yerine evin etrafında bir şeyler yapın. Kendiniz için yemek pişirmek tedavi edici olacak ve Beef Wellington doğru çıkmazsa zavallı bir garsona kızmak zorunda kalmayacaksınız.


Aslan Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün huzursuzsun. Kendinizi üç çeşitli bir yemek yaratmaya kaptırarak bu enerjiyi evcilleştirin. Terapiden daha ucuz olmasının yanı sıra çok daha lezzetli! Creme brulee ile hangi küçültme seansı sona erdi?


Başak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi huzursuz hissedeceksiniz, bu yüzden kırlarda rahatlatıcı bir araba yolculuğuna çıkın. En taze yaban havucu, arpacık soğanı, pırasa ve lahanayı bulabileceğiniz birkaç yiyecek standında mola verin. Bunların hepsini ve biraz tavuğu bir tencereye atın ve harika bir çorbanız olacak.


Terazi Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şey seninle ilgili olacak. Aile üyeleri bencilliğinizden şikayet edecek ama siz umursamayacaksınız. Ve akşam yemeğinde, kızarmış tavuk budu ve köftelerin sonuncusunu kendiniz için almakta sorun yaşamayacaksınız.


Akrep Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün birçok şeyi halletmeye yetecek kadar arabanız olacak ama akşam yemeği zamanı geldiğinde kaza yapacaksınız. O zamana kadar ihtiyacınız olan tek şey bir parmak, bir telefon ve pizzacının numarası. Bir şekilde bütün bir mantarlı pizzayı bitirmek için yeterli enerjiyi toplayacaksın.


Yay Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yalnız kalmak istediğin için kendini kötü hissetme. Bütün gün televizyonda yemek programları izlemek, akşam yemeği için bir şeyler hazırlamanız için size ilham verebilir. Paula Deen, onun doldurulmuş dana bonfile ve sarımsaklı patates püresi tarifini “ödünç almanıza” aldırmaz.


Oğlak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün bir ev geliştirme projesinde size yardımcı olacak. Ancak teşekkürünüzü hemen göstermemek kabalık olabilir. Bu yüzden onları bir pizza ve nachos için dışarı çıkarın. Ama bira içmeyi de unutmayın. Daha azı kabalık olarak kabul edilir.


Kova Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yarın işe koyulup patronu etkilemek isteyeceksiniz. Bu nedenle, kahverengi pirinç üzerine chili con carne gibi enerji üreten bir akşam yemeği yiyin. Bir daha düşününce, makarna ya da biraz daha az alevlendirici bir şeyler yiyin.


Balık Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aşk sorunları bugün duygularınızı bir kargaşaya sürükleyebilir. Ama yaralı mizacına bir merhem bulmak için nereye gideceğini bileceksin. Dost yerel lokantanızdaki tavuk şehriye çorbası ve köfte, kırık kalbinize masaj yapacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.