Günlük Yemek Burç Yorumları 21 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mart Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gecikmiş ev projelerine başlayın. Başladığınızda gerçekten içine gireceksiniz ve akşam yemeği boyunca çalışabilirsiniz. Bu yüzden, hoagies ve biftekli sandviçler için şarküteriye koşun. Ama çalışmayı bitirene kadar birayı bırak.


Boğa Burcu

21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi şımartmayı hak ediyorsunuz. Saç kesimi, yüz bakımı ve manikür, dış görünüşünüz hakkında daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ancak bir ton balıklı tartar ve yengeç Imperial öğle yemeği için savurganlık yapmak, içinizin de oldukça iyi hissetmesini sağlayacaktır.


İkizler Burcu

21 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün birçok işin üstesinden gelecek enerjiniz olacak. Çok şey başaracaksınız, bu yüzden geceleri rahatlayın. Sakin bir Japon restoranında akşam yemeği mükemmel olacaktır. Taze ebi, unagi ve yumuşak kabuklu yengecin yumuşatıcı etkisini takdir edeceksiniz.


Yengeç Burcu

21 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu sabah pirinç çıtırlarınızın gürültüsünü bastırmak zorunda kalabilirsiniz. Cumartesi kaosu yeni bir şey olmayabilir ama bugün sizi etkileyebilir. Dışarı çıkmadan önce bir termosu limon ve nane ile yatıştırıcı papatya çayı ile doldurun. Uzun bir gün olabilir.


Aslan Burcu

21 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aileniz için özel bir şey yapın. Erken kalkın ve herkes uyanmadan krep, waffle ve sosis yapın. Onları büyük bir kahvaltının beklediği için heyecanlanacaklar, ancak onları daha sonra pizza yemek için dışarı çıkardığınız zamanki kadar heyecanlı değiller.


Başak Burcu

21 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çalışmayı sevmiyorsun ama bugün zorunda kalabilirsin. O yüzden bu gece tüm dikkatinizi ailenize gösterin. Çin restoranında akşam yemeği eğlenceli olacak. Herkes yumurta rolünü paylaşabilir ve beni yiyebilir, ancak Szechwan tavuğu çocuklar için fazla baharatlı olabilir.


Terazi Burcu

21 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece dışarı çıkıp flört etmek eğlenceli olabilir. Ama klas kalın, aksi takdirde sadece sapık görüneceksiniz. Hoş biriyle tanışabilir ve dondurma külahları ve donmuş yoğurtla yeni bir dostluk kurulabilir. Onlar için ödeme yapmak size bonus puan kazandırabilir.


Akrep Burcu

21 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aile taleplerine boyun eğmek zorunda kalabilirsiniz. Akşam yemeğinde sağlıklı somon filetosu ve kuskusta ısrar edeceksiniz. Ancak biraz daha kullanıcı dostu bir şey isteyeceklerdir. Hadi ama, birkaç dilim pesto pizza ve mozzarella çubukları seni öldürmez.


Yay Burcu

21 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün cevaplar için size bakacak. Ancak onlara kendi kararlarını vermelerini söylemek işe yaramayabilir. Kahvaltıda ne sipariş ettiğinizi görmek için bekleyecekler ve sonra hepsi tıpkı sizin gibi meyveli Benedict yengeç keki alacaklar.


Oğlak Burcu

21 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Enerji eksikliği bugün ev projeleriyle uğraşmayı zorlaştıracak. Öyleyse onları yarına bırak. Zamanınız arkadaşlarınızla takılmak için daha iyi harcanacak. Birkaç hamburger, bol soğan halkası ve bira, erteleme suçluluğunu ortadan kaldıracaktır.


Kova Burcu

21 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam yemekte yeni bir şeyler deneyin. İnanılmaz derecede çok yönlü patlıcanı düşünün. Eritilmiş mozzarellalı bir sandviç veya lazanyanın bir parçası olarak harika. Ama pişmiş istiridye ile bir güveçte yediğinizde mor göreceksiniz.


Balık Burcu

21 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir salata yemeği düzenleyerek arkadaşlarınızın yeşile dönmesine yardımcı olun. Başlangıçta bunu sıkıcı bulabilirler, ancak bir kez rotelli, tofu, Kalamata zeytinleri, keçi peyniri ve çeşitli lezzetli soslarla dedikodu yaptıktan sonra, saniyeler içinde yaygara koparacaklar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.