Günlük Yemek Burç Yorumları 20 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mart Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızı size öğle yemeği ısmarlamaları için kandırarak normale döneceksiniz. Neyin peşinde olduğunuzu biliyorlar, bu yüzden çavdarlı pastırma, lahana salatası ve büyük bir turşu alamayabilirsiniz. Size getirdikleri şey yenilebilir olmayabilir ve hala hareket ediyor olabilir!


Boğa Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün açgözlü olmak, zaten şüpheli olan itibarınız için pek bir şey yapmayacak. Bu nedenle, iş arkadaşlarınızın işe getirdiği ücretsiz kurabiyeleri veya kekleri istiflemenin cazibesine kapılmayın. Onları kar için geri satmaya çalışmak daha da kötü olacak.


İkizler Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karar vermeden önce meselelere iki taraftan da bakın. Bir yandan, o etli ve sosisli lazanya ihtiyacınız olandan biraz daha fazla kalori ve yağ içerebilir. Öte yandan, tamamen lezzetli olacak. Bu, verilmesi kolay bir karar olmayacak.


Yengeç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşten sonra eve yerleşin. Sadece rahatlayarak dış dünyanın stresini üzerinizden atabilirsiniz. Kahverengi pirinç üzerine ızgara tavuk göğsü ve kremalı hardal sosundan oluşan güzel bir akşam yemeği, bu gece hissedeceğiniz konfor ve güvenliği büyük ölçüde artıracaktır.


Aslan Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam yemekte bir randevuyu göz kamaştırın. Romantik bir İtalyan restoranı mükemmel bir ortam olacak ve ustalıkla meze, risotto ve dana piccata sipariş edeceksiniz. Etkilenen sevgiliniz, insanların sizin hakkınızda söylediği tüm bu şeylerin yanlış olabileceğini fark edebilir.


Başak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşteki aksiliklerin gününüze gölge düşürmesine izin vermeyin. Arkadaşlarla takılmak, onları unutmanıza yardımcı olabilir. O yüzden bu gece bowlinge gidin, ardından bir spor barında pizza, mozzarella çubukları ve bira izleyin. Bu stres yakında eriyecek.


Terazi Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarının dikkatini çekmek isteyeceksiniz. Ofise yiyecek getirerek alabilirsiniz. Ev yapımı salsa ve cipsleriniz, iş arkadaşlarınıza övgüler yağdıracak. Ancak Cajun karides güveciniz, siz geçerken diz çökmelerini isteyebilir.


Akrep Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızla beyin fırtınası yapın. Ama bugünün oturumunu öğle yemeğinde ne yiyeceğinizle ilgili yapın. Deniz ürünlerinin en iyi seçim olacağı konusunda fikir birliği sağlanacak, çünkü New England istiridye çorbası her zaman en tazesidir.


Yay Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş yerinde karar vermekten kaçının. Ofisten erken çıkın ve uzun bir öğle yemeği yiyin. O zaman tek kararınız, ekşi maya veya tam buğday rolünde rosto biftek olup olmayacağı olacaktır. Diğer kararlar bekleyebilir.


Oğlak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hafta, maaş zammınızın reddedilmesiyle sona erecek… yine. Yani beklenmedik bir şeyin olmaması sizi ucuza almaya zorlayabilir. Yerel bir lokantada akşam yemeği aslında bir sürpriz olabilir. Tavuk şehriye çorbası ve dana yahnisi neredeyse anneminki kadar iyi olabilir.


Kova Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün arkandan sana gülüyor olabilir. Kişiliğinizle veya görünüşünüzle hiçbir ilgisi olmayacak. Bunun nedeni köfte altlığı yerken kravatınızın her yerine marinara sosu ve peynir damlatmış olmanız ve henüz farketmemiş olmanızdır.


Balık Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eski alışkanlıklar zor ölür ama yeni gelenekler daha da iyi olabilir. Yüksek yağlı diyetinizi sağlıklı salatalar, tofu ve yağsız protein lehine değiştirmek, ince yeni figürünüz üzerinde seksi bir etki yarattı. Yeni seni eskisinden daha çok seveceksin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.