Günlük Yemek Burç Yorumları 2 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Mart Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızı gördüğünüze gerçekten sevineceksiniz. Öğle yemeği için ne kadar ilginç ev yapımı şeyler getirdiklerini görmek güzel olacak. Kurnaz kişiliğinizle, başka bir jambonlu ve ananaslı sandviç yemek anlamına gelse bile, birinden bir şeyler kapabileceksiniz.


Boğa Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınıza garip ve eksantrik oldukları için sövüp sayacaksınız. Onlara işyerinde tuhaflığa yer olmadığını söyleyeceksin. Ama derin yağda kızartılmış fıstık ezmeli ve muzlu bir sandviçi kapıp Elvis’in son yıllarındaki lezzetiyle yerken tuhaf olan kim olacak?


İkizler Burcu

2 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bakış açınızı değiştirecek biriyle tanışabilirsiniz. Hatta argümanlarını sağlamlaştıracak örnekler verecekler. O zaman kalamarın gerçekten çok lezzetli olduğunu ve o vantuzların canlanıp dilinize yapışma ihtimalinin olmadığını göreceksiniz.


Yengeç Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün mesafeli iş arkadaşlarınızla uğraşamayacak kadar duygusal olacaksınız. Hiçbir şeyi ciddiye almazlar ve bu kadar mizahtan yoksun olduğunuz için sizinle alay etmezler. Bir noktaları olabilir, bu yüzden rahatlayın. Bu yüzden öğle yemeğinde büyük bir kase alfabe çorbası için. Tüm o şirin küçük makarna harfleriyle adını hecelemekten zevk alacaksın.


Aslan Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kötü alışkanlıklara sarılmak, daha sağlıklı bir yaşam sürme girişimlerinizi tehlikeye atıyor olabilir. Bu nedenle, daha sağlıklı yemekler için sevdiğiniz pizzaları, cipsleri ve (hıçkırık) domuz pastırmasını bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak daha düşük tansiyon, zayıf ve seksi bir vücut ve belki de daha uzun bir yaşam vaadi, her şeye değecektir.


Başak Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş yerinde seksi biri size bakıyor olabilir. Bu konuda bir şey yapacak durumda olmayabilirsin, o yüzden sonraya kadar bekle. Masalarına bir kutu kaliteli Belçika çikolatası ve telefon numaranızı bırakarak dikkat çekmeden ilginizi gösterin. Mesajınız yüksek sesle ve net bir şekilde alınacaktır.


Terazi Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla entelektüel olarak bağlantı kurma girişimleri bugün sefil bir şekilde başarısız olacak. Bu yüzden bugün öğle yemeğinizi tek başınıza yiyin ve hamburgerinizin ve patates kızartmasının üzerine koyduğunuz çeşninin ketçap mı yoksa ketçap mı olduğu konusunda derinlemesine düşünün.


Akrep Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patronun keyfi yerinde olacak. Ona öğle yemeği ısmarlarsan daha da iyi bir ruh halinde olacak. Bir sosis calzone ve mozzarella çubukları sizi farklı bir açıdan görmesini sağlayacak ve çok ihtiyaç duyulan zam ve terfi sonunda sizin olabilir.


Yay Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnternet, özellikle gurmeler için fikir alışverişinde bulunmak için harika bir yer olabilir. Arkadaşlarınıza bir çilekli Fırında Alaska tarifinin tamamen size ait olduğunu söyleyebilirsiniz, ancak internette bu konuda böbürlenmeyin. Çaldığınız kişi tarafından gönderilen bir virüsün gönülsüz alıcısı olabilirsiniz.


Oğlak Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınıza bir not verin. Patron sonunda onlara hak ettikleri takdiri verebilir. Sizi deniz mahsulleri öğle yemeğine çıkardıkları ve yengeç çorbası ve ıstakoz salatası da dahil olmak üzere istediğiniz her şeyi sipariş etmenize izin verdiklerinde, bir kazan-kazan durumu olacak.


Kova Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yakacak enerjin olacak. Aslında, iş arkadaşlarınızın sinirlerini bozacak kadar enerjik olabilirsiniz. Bolca kahve içmenize ve kek gibi şekerli atıştırmalıklar yemenize aldırmazlar. Red Bull’u sallamaya başladığın zaman seni erzak dolabına kilitleyecekler.


Balık Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın bugün projelerini tamamlamalarına yardımcı olabilirsiniz, ancak sağlıklarına yardımcı olamazsınız. Ton balıklı dürümleriniz ve salatanız için sizinle alay ederken, fast foodları ezecekler. Size sıkıcı diyebilirler ama en azından bir kat merdiven çıktıktan sonra nefesiniz kesilmiyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.