Günlük Yemek Burç Yorumları 18 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mart Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşten önce spor salonuna gitmek için yeni bir rutin başlatın. Erken kalkmak bir süre sonra sorun olmayacak ve sonrasında çok fazla enerjiniz olacak. Antrenman sonrası yumurta beyazı omlet, buğday tostu ve meyve kesinlikle orgazm olacaktır.


Boğa Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tatlı okşamalar geçmişte kalmış olabilir ve şimdi kalbin kırılmış durumda. Devam etmek istiyorsun ama kendini toparlamak zor olabilir. Ancak yanında makarna ve peynir bulunan doyurucu bir köfte, başka bir yalnız geceyi atlatmanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün fasulyelerinizi sayın; düşündüğün kadar çok olmayabilirsin. Köşeleri kesmenin zamanı gelmiş olabilir. Evde yemek pişirmek bir zorunluluk haline gelecek, ancak orada bile seçimler biraz zayıf olacak. Ödeyebileceğiniz tek şey açık sözlü ve fasulye olacak.


Yengeç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tatil planları yapmak için iyi bir gün. Sibirya gibi üzerini değiştirmek zorunda olmadığın bir yere gitmek isteyebilirsin. Veya yoğurt, salata ve sağlıklı sandviçlerden oluşan bir diyete başlayabilir ve azın çok olduğu güneşli bir yere gidebilirsiniz.


Aslan Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi hayatın daha derin sorularını düşünürken bulabilirsiniz. Bu yüzden öğle yemeğinde işleri halletmeye çalışın. Bir kase alfabe çorbasındaki harfler, bilmeniz gereken her şeyi size söyleyebilir. Ya da belki sadece adını heceliyorlardır.


Başak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sağlıklı bir kahvaltı, güne başlamanın harika bir yoludur. Ancak yağ yüklü biri sizi yavaşlatabilir. Haşlanmış yumurta, yağ veya tereyağı kullanılmadığı için az yağlı harika bir seçimdir. Fazla kızarmış böreği pistou sos ile servis edin ve bir kazananınız var!


Terazi Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece bir çılgın düşmanı yemeğe davet ederek baltayı bugün gömün. Onlara Kore yemeği yediğini söyle ama menüde sannakji olduğunu söyleme. Bu kişinin çiğ ahtapot yemesini izlemek en büyük intikam olacak!


Akrep Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hizmet sektöründeki insanlar her gece kaba insanlarla uğraşır. O yüzden bu gece ahmaklardan biri olma. Ve pek hoşunuza gitmediği için o porterhouse’u birkaç kez geri döndürmeye çalışmayın. O mutfakta neler olduğu hakkında hiçbir fikrin yok.


Yay Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız bugün sizi deli edecek. Ancak en sevdiğiniz atıştırmalıkların tadını çıkarırken onlardan intikam almanın yolları olabilir. Bir torba antep fıstığı açın ve masanızdayken kazın. Çatlayan kabukların sürekli sesi onları çıldırtabilir.


Oğlak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok şey yapmayı planlayacaksınız, ancak sürekli kesintiler bunun olmasını engelleyebilir. Akşam eve gittiğinde işler daha iyi olacak. İşte o zaman hardal soslu tavada kızartılmış lezzetli bir karides yapma planlarınız aksamadan gerçekleşecek!


Kova Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün topraklanmış hissedeceksiniz ve olağandışı bir şeye girmeyeceksiniz. Yani muhafazakarlık günün teması olacak. Bu felsefe, domates çorbası ve ızgara peynirli sandviçlerin olabildiğince müstehcen olacağı akşam yemeklerinde sizinle birlikte gidecek.


Balık Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dürtüsel olarak hareket etmek, bugün ilginç keşifler yapmanıza neden olacak. Böylece Grönland mutfağının sandığınız kadar sıra dışı olmadığını göreceksiniz. Halibut güveci, ardından yaban mersini ve kremalı elmalar organik, dünyevi lezzetlerdir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.