Günlük Yemek Burç Yorumları 17 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Mart Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi muhaliflere karşı savunmanız gerekecek. Öğle yemeğinde yeşil salata ve buğdaysız mayonezli hindili sandviç yiyerek onlara nihayet daha sağlıklı beslenme alışkanlıkları edindiğinizi gösterin. Daha sonra, izlemedikleri zamanlarda pizza dilimleri yiyebilirsiniz.


Boğa Burcu

17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün güzel şeylere ilgi duyacaksınız. Sanatsal veya doğadan olabilir. Ama çoğunlukla yeşil ve kırmızı dolmalık biber, brokoli, mantar ve düdük yüklü büyük bir roka salatası olacak. Tek başına renk ve şekiller onu bir sanat eseri yapacaktır.


İkizler Burcu

17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün öğle tatilinizi ayak işlerini yaparak geçirmek zorunda kalabilirsiniz, ancak yemek yemeyi unutmayın. Hareket halindeyken besleyici bir şekilde yemek yemenin birçok yolu vardır. Pide dürümleri mükemmeldir, özellikle onları tavuk veya ton balığı ve bir sürü sebzeyle doldurursanız.


Yengeç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Küçük detaylar bugün sıradan olanı özel bir şeye dönüştürebilir. Domuz pirzolası, sadece teriyaki sosunda marine edilerek mülayimden grande’ye gidebilir. Yeni tat duyumlarını yaban mersini marmeladına boğarak bir adım öteye taşıyın. Nefis!


Aslan Burcu

17 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir bütçe analizi sizi kırmızıda bulabilir, bu yüzden tutumlu olma zamanı gelebilir. Öğle yemeğini işe getirmek iyi bir başlangıçtır. Salatalar, hindi veya rosto biftekli sandviçler ve meyveler, tam buğday veya çavdar gibi süslü ekmeklere savurmak için size yeterince para kazandıracak.


Başak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karbonhidratsız bir diyetin mantıklı olmadığını öğreneceksiniz. Vücudunuz onları yakıt olarak yakar ve beyin fonksiyonlarına yardımcı olurlar. Ancak karbonhidrat seçimlerinizde akıllı olun. Tam tahıllı ekmekler, esmer pirinç, buğday makarnaları ve diğerleri tercih edilecek yoldur.


Terazi Burcu

17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

O dırdırcı ses bugün susmayacak, özellikle siz birkaç dilim pizza düşünürken. Şarküteriye buğday üzerinde hindili sandviç sipariş edene kadar susmayacak. En azından o zaman öğle yemeğini huzur içinde yiyebileceksin.


Akrep Burcu

17 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün öğle yemeği ısmarlayarak bir arkadaşınıza bir iyilik yapın. Arkadaşınız bunu karşılayabilir. Ancak vücutları, talihsiz yiyecek seçimlerini karşılayamayabilir. Bu nedenle, iki ızgara tavuklu pilav kasesi satın alarak örnek olun. Bir hayat kurtarıyor olabilirsiniz.


Yay Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün akıllı kararlar almak için zaman ayırın. Bir şeylere acele etmek, öğle yemeğinde pizza yemeyi ya da hiç yememeyi nasıl bitirdiğinizdir. Yavaşlayın ve çorbalar ve sağlıklı sandviçler gibi seçenekler sunan bir yer bulun. Ardından tekrar yarışmadan önce öğle yemeğinizin tadını çıkarın.


Oğlak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok şey yapacaksınız ama bitirdiğinizde bitkin düşeceksiniz. Bu yüzden akşam yemeğini hızlı ve kolay hale getirin. Fırında hazır etli güveç turtaları, özellikle yan salata ile basit bir yemek yapar. Kısa sürede kanepede televizyon izleyerek geri döneceksiniz.


Kova Burcu

17 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın bugün sizden farklı bir gündemi olacak. Siz basit bir ton balıklı sandviç yerken onlar hamburger, soda, patates kızartması ve burrito ile öğle yemeği yiyecek. Merdivenleri ikişer ikişer çıkarken nefes nefese kalmalarının ve hırıldamalarının nedeni bu olabilir.


Balık Burcu

17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gribin ilk tam etkilerini hissedebilirsiniz. O halde annenizin dediğini yapın ve tavuklu erişte çorbanızı yiyin ve bol su ve organik çay gibi sıvılar için. Bolca dinlenin ve birkaç gün içinde kendinizi daha iyi hissetmelisiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.