Günlük Yemek Burç Yorumları 16 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Mart Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Enerji seviyeniz bu sabah azalacak ve öğle yemeğinden önce uykunuz gelecek. Numara çantanıza uzanmanın zamanı gelmiş olabilir. Bir muz ve bir kutu yaban mersinli yoğurt sizi uyandıracak ve doğrudan öğle yemeğine fırlatacak.


Boğa Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kibirli iş arkadaşları bugün zamanınızı veya şirketinizi hak etmeyecekler. Öyleyse öğle yemeğini yalnız ye. Bir yığın alaycı yardımla yıkamak zorunda kalmazsanız, bir hindi kulübü ve tavuk çorbasının tadını çok daha iyi çıkaracaksınız.


İkizler Burcu

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çarklar dönecek ve fikirleriniz eyleme dönüşecek. Bunların gerçekleşmesini beklemekten başka yapacak pek bir şey olmayabilir. Bu yüzden öğle yemeğinde uzun bir antrenman yapın. Bu şekilde köfte altlığı ve sucuklu peynir çorbasını suçluluk duymadan içebilirsiniz.


Yengeç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işteki yenilginin ağzından zaferi kapacaksın. Rahatlamış takım arkadaşları mutlu olacak ve size öğle yemeği ısmarlayacak. Alçakgönüllü olmayın ve eserler ve bir kadeh şarap ile birinci sınıf kaburga yemeği sipariş edin. Ganimetler kazanana gider.


Aslan Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zarif yeni vücudunuzu sergileyen dar giysiler giyin. Öğle yemeğinde ızgara tavuk Sezar salatası ve bir fincan çorba yiyerek bunu nasıl başardığınızı iş arkadaşlarınıza gösterin. Sizi taklit etmek için sabırsızlanacaklar ve aniden Sezar salatası akınına uğrayabilirler.


Başak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş yerinde çok fazla baş döndürücü hareket, havlu atmayı düşünerek köşenize çekilmenize neden olabilir. Bu yüzden bir kapuçino ve yaban mersinli Danimarkalı ile rahatlamak için birkaç dakika bulun. Dokuz raunt daha gitmek için ihtiyacın olan tek şey bu olabilir.


Terazi Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ayrıntıları boşverin ve büyük resme bakın. Kıyma bizonu, kıymaya göre yağda daha düşük ve proteinde daha yüksek olabilir, ancak bu sizin için önemli olmayacak. Tek endişeniz, daha doyurucu lezzetinin ev yapımı acı biberinize güç katması olacaktır.


Akrep Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patronunuzun kötü ruh halini yatıştırmak için bugün öğle yemeği ısmarlamak her iki yönde de olabilir. Ama bir şans verin ve ona öğle yemeği için Çin balı cevizli karides ve yumurta rolü alın. Ya takım oyuncusu olduğun için seni övecek ya da berbat olduğun için seni azarlayacak.


Yay Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şans bugün yüzünüze gülecek. Ve beklenmedik bir sürpriz, umduğunuz bir sürpriz olacak. Kartvizitiniz büyük akvaryumdan alındığında ve ücretsiz bir köfte değirmeni ve büyük soda kazandığınızda sevinçten zıplamaya hazır olun.


Oğlak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi göründüğü için zor bir gün bekleyin. Başarmak için sahip olduğun her şeyi alacak ve bırakma zamanı yeterince çabuk gelmeyecek. Ama evde sizi yatıştırıcı bir şey bekliyor ve bu yavaş pişirilmiş kuzu yahnisi çok doğru olacak!


Kova Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güç mücadeleleri, işyerini bir güreş çelik kafes maçına çevirecek. Yaralanacaksın ve hırpalanacaksın ama galip geleceksin. Bu yüzden, hayvani maçoluğunu al ve bu gece bir T-bone bifteği ve pişmiş patatesi parçala. Bunda sahte bir şey olmayacak.


Balık Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yerindeki dram bugün kaldıramayacağın kadar fazla olabilir. Bu yüzden sessiz yerinize gidin ve meditasyon yapmak için birkaç dakika bulun. Bir fincan yatıştırıcı ilk sifon Darjeeling çayı bu konuda yardımcı olacaktır. Nazik çiçek aroması tek başına chi’nizi geri yüklemek için yeterli olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.