Günlük Yemek Burç Yorumları 15 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Mart Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm gün televizyonda spor izlemek, içinizdeki rakibi serbest bırakabilir. Bu yüzden mutfağa girin ve birini parkın dışına atın. Cajun karides jambalaya’nız rekabeti alt üst edecek ve tabii ki siz MVP olarak adlandırılacaksınız.


Boğa Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün herkes farklı bir şey isteyecek ve güç mücadeleleri başlayacak. Bir darbe yapın ve herkesi 50’ler tarzı eğlenceli bir lokantaya zorlayın. Herkes için bir şeyler olacak ve Big Bopper burgerini ya da La Bamba nacho melt’ini alabilirsiniz. Ama ikiside değil!


İkizler Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Pek çok ağız dalaşından sonra, arkadaşlar nihayet akşam yemeği önerilerinizi ciddiye alabilir. Singapur mutfağı Endonezya, Çin ve Hint yemeklerinden etkilenmiştir, bu nedenle mangalda vatoz için gidecek olsanız da herkesin keyif alacağı bir şeyler olacaktır.


Yengeç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ödeyebilecek olsanız bile bugün abartılı alışveriş yapmayın. Akşam yemeği için biraz para biriktir. Biftek ve ıstakoz ucuz olmayacak, özellikle kumarhanede meze olarak istiridye yerseniz. Ancak ihtiyatlı alışveriş size o ve tatlı için fazlasıyla yetecek.


Aslan Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünün birçok cazibesinden kaçınmak için iradeye ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınız sizi öğle yemeğinden önce dondurma, mısır gevreği ve patates cipsi yemeye zorlayacak! Kendine izin ver ve akşam yemeğini yalnız ye. En iyi arkadaşın olmak isteyen sebzeli bir lazanya var.


Başak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sonuçları göstermeye başlayana kadar yeni fitness rutininizle övünmeyin. Tek başına egzersiz yapmaz; beslenmeni de değiştirmelisin. Bu yüzden peynirli, tuzlu, şekerli atıştırmalıklardan vazgeçerek meyve, sebzeler, tavuk ve bolca tofu tercih edin.


Terazi Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Fiziksel aktivite ile eğlenceli bir gün geçirin. Koşuya, bisiklete binmeye veya uzun yürüyüşe çıkın. Tüm bu egzersizler sizi acıktırır ve meze, fırınlanmış ziti ve sarımsaklı ekmeği suçluluk duymadan yiyebilirsiniz. Ama tatlı olarak dondurma şansınızı zorluyor olabilir.


Akrep Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile hayatının kaosu bugün sizi strese sokabilir. Bu nedenle, limonlu ve naneli bir fincan organik papatya çayı ile huzur içinde dinlenebileceğiniz sakin bir kafeye çekilin. Döndüğünüzde kaos hala tüm hızıyla devam edecek ama siz zar zor fark edeceksiniz.


Yay Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece yağlı bir kaşıkta yemek yiyorsanız, sağlıklı bir mizah anlayışına ihtiyacınız olacak. Oh, yemekte yanlış bir şey olmayacak; patates kızartması ile eriyen ton balığı cidden iyi olacak. Tezgâhta dolaşan şey komik olacak… bir bakıma.


Oğlak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sabahınıza, çoğu insanın bütün bir günde yaptığından daha fazlasını sığdıracaksınız. Bu, günün geri kalanını kestirmek için bırakacaktır. Uyandıktan sonra canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir, bu yüzden bir pesto pizza sipariş edin… teslimat, natch.


Kova Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, bir zamanlar iğrenç olduğunu düşündüğünüz şeylerin aslında o kadar da kötü olmadığını keşfedebilirsiniz. Örnek olay: tofu. Lezzetli bir sarımsak-zencefilli tofu kızartmasının tadını çıkardıktan sonra, bunun dalgalı, sarkık bir karmaşadan çok daha fazlası olduğunu görebilirsiniz.


Balık Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dramaları bulaşıcı olabileceğinden bugün arkadaşlarınızdan uzak durun. Bu şekilde, yaşayacağınız tek çatışma İtalyan ve Çin arasında ve ardından kremalı deniz mahsulleri fettuccine mi yoksa kırmızı soslu mu olacağı konusunda karar vereceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.