Günlük Yemek Burç Yorumları 14 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mart Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam aile yemeğine mecbur olabilirsiniz. Sakıncası yok ama önceden pizzacıda birkaç dilim dursan iyi olur. Büyükannenin jambonu fırından göktaşı gibi çıktıktan sonra ince bir seçim olacak.


Boğa Burcu

14 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam yemekte duygularını açıklama. Beş çeşit Çin yemeğinin ortasında gözyaşlarına boğulmak başta arkadaşlarınız olmak üzere utanç verici olacaktır. Gözyaşlarından damlayan karides köftelerinin ve kızarmış ördeğin tadını nasıl çıkarabilirler?


İkizler Burcu

14 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çocuklar bugün istediklerini almazlarsa huysuz olacaklar. Bu yüzden, sadece onları sırtından atmak için onlara ver. Ayrıca, bir İtalyan restoranında akşam yemeği eğlenceli bir bağ kurma deneyimi olabilir. Herkes pizza yiyebilir ve çok fazla şarap içebilirsiniz.


Yengeç Burcu

14 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün istediğiniz şeyler için cesurca gidin. Kendinizi öne sürmek gözünüzü korkutacak ve insanlar size geri adım atacak. O zaman o son ayı pençesi senin olacak ve onu kimseyle paylaşmaya niyetin olmayacak.


Aslan Burcu

14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen dumanı tüten büyük bir tas tavuk şehriye çorbası kadar sıcak ve rahatlatıcı olabilirsiniz. Ama, ah, ruh haliniz ne kadar çabuk değişebiliyor! Birisi senin kötü tarafına geçtiğinde, gazpacho kadar soğuk veya acı biber kadar ateşli olabilirsin.


Başak Burcu

14 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile toplantılarının değişkenliği, bir volkanın üzerinde dans ediyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Ancak barış koruyucusu olarak hareket edin ve herkes gerçekten rosto ve buharda pişirilmiş brüksel lahanasının tadını çıkarabilir. Değilse, yüzünüze atılan o sos tıpkı lav gibi hissedilir.


Terazi Burcu

14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın sosyalleşme önerileri rutininizi bozabilir. O yüzden o gün için planlarınız yolunda gitmezse üzülmeyin. Kendi omletinizi yapabileceğiniz bir brunch, özellikle mimozalar devreye girdikten sonra, evde çalışmaktan daha eğlenceli olacak.


Akrep Burcu

14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir Fransız restoranının ambiyansı size eşcinsel Paris’teymişsiniz gibi hissettirebilir! Birkaç salyangoz ve bir tabak Pot-au-feu’dan sonra insanlara tepeden bakmaya ve toplum içinde sigara içmeye başlayabilirsiniz.


Yay Burcu

14 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Donald Duck gibi hissetmiyorsanız, bugün ruh halinizi takip edin. Bu durumda, kendinize sadık kalın. Saldırganlığınızı bunun yerine porterhouse bifteği ve fırında patatesle çıkarın. Bu şekilde, gerçekten keskin olan bıçak masum seyircilere zarar vermez.


Oğlak Burcu

14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam romantik bir akşam yemeği hazırlayarak balınıza olan bağlılığınızı gösterin. Süslü olmak zorunda olmayacak; ızgara somon fileto, pirinç pilavı ve buğulanmış brüksel lahanası iyi olacaktır. Özel olan sonrasında ne olacağıdır.


Kova Burcu

14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Evin etrafındaki ihtiyacı olan şeyleri bugün onarın ve hayatınıza devam edin. Verimli çalışın ve kısa süre sonra kanepede TV izleyerek rahatlayacaksınız. Kendinizi büyük bir sosisli pizza ve sarımsaklı ekmekle ödüllendirin. Hakediyorsun.


Balık Burcu

14 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şiir ve yemek bugün yaratıcı ilham kaynağınız olacak. Bu yüzden mutfakta yaratıcı olun ve arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin. Sığır straganofunuza bir sanat eseri diyecekler. Ancak daha sonra son şiirinizi okumaktan kaçının, yoksa kapıya doğru çılgınca bir koşuşturmaya tanık olabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.