Günlük Yemek Burç Yorumları 12 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Mart Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hepiniz eğlenceli ve cilveli olacaksınız! Azgın davranışınızın arkasında öğle yemeğinde bir kase istiridye yahnisi olabilir; o kalın, tombul istiridyeler belinizde bir ateş yakmış olabilir. Ancak yan taraftaki ızgara kuşkonmazı atlayın. O zaman soğuk bir duş almalısın.


Boğa Burcu

12 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün olaylara daha yakından bakmak ilginç sürprizler doğurabilir. En sevdiğiniz ‘yağsız’ yoğurdunuz aslında şeker yüklü olabilir. Dondurma da yiyebilirsin. Protein için şekere veya tofuya ihtiyacınız varsa meyve yiyin.


İkizler Burcu

12 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şeyi fazla düşünme. Sizi hayatın deneyimlerinden gerçekten zevk almaktan alıkoyabilir. Evet, kremalı karides ve deniz tarağı soslu fettuccine kalori ve yağ açısından yüksek olabilir. Ama bazen sadece kendini salman ve tadını çıkarman gerekir!


Yengeç Burcu

12 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ne istiyorsan onu yap ve kimsenin sana aksini söylemesine izin verme. Bu yüzden bugün istediğiniz kadar kızarmış mozzarella çubukları, patates kızartması ve nachos yiyin. Ama tüm bunlarla birlikte bir diyet kola alın. Sonunda üzerinize çökecek olan suçluluk duygusunu ortadan kaldırabilir.


Aslan Burcu

12 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çeşitliliği deneyimlemek isteyeceksiniz. Salata barında öğle yemeğine ne dersiniz? Çok çeşitli sebzeler, çorbalar ve ekmekler sağlıklı bir rüyanın gerçekleşmesi olacak. Ancak tatlı bölümünden uzak durun. Çikolatalı puding sağlıklı bir seçim olmayacaktır.


Başak Burcu

12 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın, ancak yetersiz kalabilirsiniz. Bu yüzden bütün bir Philly hoagie’sini yendiğiniz için kendinizi hırpalamayın. Utanmanız gereken, beraberindeki patates cipsi çuvalı. Hayır, diyet gazoz içmek durumu düzeltmez.


Terazi Burcu

12 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün eski deneyimlere yeni dokunuşlar katın. Bu nedenle lazanya pişirin, ancak sığır eti ve az yağlı ricotta ve parmesan peyniri yerine yağsız öğütülmüş hindi kullanın. Tadı nefis olacak ve fazla yağı yakmak için koşu bandında bir saat harcamanıza gerek kalmayacak.


Akrep Burcu

12 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün baştan çıkarıcı kara mayınlarından kaçamayabilirsiniz. Yani deniz tuzu ve sirke patates cipsi ile kızarmış salam ve peynirli sandviç yemekle suçlanamazsınız. Ama yaklaşan bir çikolata var ve sen ona doğru gidiyorsun.


Yay Burcu

12 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün durumların sonucunu belirleyebilecek tek kişi sen olacaksın. Sağlıklı yemek isteyeceksiniz, ancak öğle yemeği çok fazla cezbedici olacak. Ton balıklı sandviç ve yeşil salata mı yoksa köfte altı mı olacak? Sadece sen kesin olarak bileceksin.


Oğlak Burcu

12 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Fazlalıkları atarak genellikle işleri daha iyi hale getirebilirsiniz. Burritodan ekşi krema, peynir ve kızartılmış fasulyeyi çıkarın ve kendinize sağlıklı bir yemek yediniz. Tam buğdaylı bir tortilla kullanın ve bir kazanan üzerinde oturuyorsunuz!


Kova Burcu

12 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanlara ulaşmak için yaratıcı bir şekilde iletişim kurmanız gerekecek. Mimik iyidir. Ancak onlara şeker çubukları ve çikolatalı kek gibi ikramlar sunmak daha da iyi olacaktır. Tüm bu şeker başlarına gittiğinde, onlara her şeyi yaptırabilirsiniz.


Balık Burcu

12 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Berraklığınız bugün hızla yok olacak. Kahvaltıda soğuk pizza yersen alacağın şey bu. Yulaf ezmesini ısıtıp bir karton yoğurdu açmak ne kadar zor olabilir ki? Görünüşe göre tembelliğin seni tekrar yakaladı!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.