Günlük Yemek Burç Yorumları 11 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Mart Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bilgisayarı kapat ve sana hayatını nasıl yaşayacağını söylemem için bana güvenmeyi bırak! Zaten ne biliyorum? Sana Pat’s King of Steaks’ten otantik bir peynirli biftek yemek için Philly’ye uçmanı söylesem, bunu yapar mıydın? Bekle, seninle geleceğim!


Boğa Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karakterin dışına çık ve çılgınca bir şey yap! Sizin için ızgara peynirli sandviçte Cheddar yerine Amerikan sarısı kullanmak kadar heyecan verici olabilir. Bunun üzerine bir domates dilimi yapıştırın ve gerçekten büyük yaşayacaksınız!


İkizler Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün oldukça entelektüel gibi davranacaksın. Ama insanlar senin dayanıksız dış görünüşünü görecekler. Bu nedenle, insanlara Rocky Mountain İstiridyelerinin nadir bir tatlı su çift kabuklu yumuşakça türü olduğunu söylediğinizde alay edilmeyi ve aşağılanmayı bekleyin.


Yengeç Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hey bebeğim, vahşi tarafta bir yürüyüşe çık. Vahşiden daha ılımlı olabilirsiniz, ancak bu parametreler dahilinde çalışabilirsiniz. Her zamanki alışkanlığınız gibi yanmış yerine az pişmiş bir porterhouse bifteği sipariş ettiğinizde arkadaşlarınız şok olacak.


Aslan Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızla umutlarınızı ve arzularınızı tartışmak istemeyebilirsiniz. Zencefilli kurabiyeden yapılmış bir şatoda yaşarken Lolipop Loncası’nın kralı olma özlemini tuhaf bulacaklar. Kral olmadan önce prens olarak başlamalısın. Ah.


Başak Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, bir tarafı cacık ile mükemmel bir şekilde dövülmüş derin yağda kızartılmış kalamar yemek kadar iyi olacak. Ya da canlanan dokunaçların o korkunç vantuzlarla ağzınızın içine yapışması kadar kötü olabilir.


Terazi Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün verici olacaksın. Bu yüzden bir arkadaş veya iş arkadaşı bulun ve jumbo köfte altlığınızın ve mozzarella çubuklarınızın yarısını paylaşın. Ama onlardan faturanın en azından bir kısmını ödemelerini istemek, tüm paylaşım olayını baltalıyor, değil mi?


Akrep Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gerekirse mantıklı bir şey üzerine kumar oynayın. Bu yüzden daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir mutfağı deneyin. İzlanda yemekleri, benzersiz bir şekilde hazırlanmış mezgit balığı ve pisi balığı ile kaz ve martı gibi kümes hayvanlarını içerir. Ama hakarlı denemek artık bir kumar olabilir.


Yay Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aksiyon her yönden üzerinize geldiği için bugün sıkılmayacaksınız. Bu yorucu bir gün olacak, bu yüzden sonrasında sakinleşin. Bir kase tavuk şehriye çorbası ve yeşil bir salata, “Ahhhhhh…!”


Oğlak Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün toplumun üretken bir üyesi olmak için düşünce netliğinden yoksun kalacaksınız. Kahvaltıyı atlamak bunu size yapar. Öğle yemeğinde mercimek çorbası ve ızgara tavuklu pilav ile kendinizi düzeltseniz iyi olur. Geç kalmadığına dua et.


Kova Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Cıvıl cıvıl bir mesele söndü ve kalbin kömürleşmiş bir kor oldu. Akşam yemeğini düşünürken bundan bir ipucu alın. Hala ızgarayı ateşleyebilirsiniz ve hamburgerler ve sosisli sandviçler sizi daha basit, daha mutlu zamanlara geri götürebilir.


Balık Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayatın en büyük kurallarından biri, her şeyin değişmesidir. Aynada kendinize bakarken depresyona girmeden önce bunu düşünün. Yeşillikler, yoğurt, kepekli tahıllar ve tavuk gibi yağsız proteinden oluşan katı bir diyet, muhteşem bir dönüşüm yaratacaktır!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.