Günlük Yemek Burç Yorumları 10 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Mart Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen hedeflerinize ulaşmak için birçok engeli aşmanız gerekir. Ancak sebat sizi günaha karşı koruyacaktır. O halde bugün donut dükkânlarının, Meksika restoranlarının ve Yahudi şarküterilerinin arasında yürüyün. Organik salata barı sadece bir blok uzaklıktadır.


Boğa Burcu

10 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün içinizdeki hayvanı şımartın. Tercihen Amsterdam’dan, yaramaz ve Hollandalı bir şey isteyeceksiniz. O yüzden bu gece eve bir kutu Hollanda çikolatası getir ve çılgına dön. Hollanda’dan bir şey bulamazsanız, Belçikalı da aynı şeyi yapacaktır.


İkizler Burcu

10 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Komşularınız, dairenizden gelen garip gece seslerinden, ilkel ve biraz hayvani seslerden şikayet ediyor olabilir. İstediklerini düşünsünler; bu seni yatakta karidesli yemek yemeni engellemez.


Yengeç Burcu

10 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün geminin kaptanı olacaksın. Ama ‘Gilligan’s Island’daki kaptanlar gibi değil, ‘The Deadliest Catch’teki kaptanlar gibi olacaksınız. O zaman yiyebildiğin kadar Alaska Kral Yengeci bacağına sahip olursun ve onları o aptal Gilligan’la paylaşmak zorunda kalmazsın.


Aslan Burcu

10 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir ünlü gibi harcayabilirsin ama bu karşılayabileceğin anlamına gelmez. Bu yüzden, sadece arkadaşlarınızı etkilemek için Lobster Thermidor’u dört yıldızlı lüks bir yerden sipariş etmeyin. B-list ünlüler bile ödeyemedikleri takdirde bulaşıkları yıkamak zorunda kalmazlardı.


Başak Burcu

10 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Size göre patates kızartması yabancı mutfağı oluşturur. Ama bundan daha fazlası var, bu yüzden bugün uluslararası olun. Hayır, Çin tavuğu salatası aslında Çin’den gelmiyor, ancak yardımcı olacaksa buna inanmaya devam edin.


Terazi Burcu

10 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çok fazla yemek, içmek ve eğlenmek çok fazlaydı. Bu aşk kolları kendi posta kodlarına ihtiyaç duyar! Salatalara, meyvelere, yoğurda ve yağsız proteinlere dönmenin zamanı gelmiş olabilir. Ya o ya da yepyeni bir gardırop.


Akrep Burcu

10 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sabır bugün gerçekten bir erdem olacak. Dikiş yerlerinden patlayana kadar bekleyip bekleyeceksin. Ama sonunda eve varacaksınız ve bütün gün ağır ağır pişen karidesli bamya aroması yüzünüze çarpacak. O zaman kazmak için beklemeyeceksin.


Yay Burcu

10 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlardaki kalp kırıklıklarıyla baş etmenin Pink Floyd’un ‘The Wall’ şarkısını sürekli döngüde dinlemekten daha iyi yolları var. Domates çorbası ve ızgara peynirli sandviç, üzüntülerinizi bastırmanın daha lezzetli ve çok daha az asık suratlı bir yolu olacaktır.


Oğlak Burcu

10 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çocuklarınıza yemek pişirmenin temellerini öğretmek her zaman eğlencelidir. Bu yüzden köfte veya ton balıklı güveç gibi basit yemekler hazırlamanıza yardımcı olmalarına izin verin. Değerli yeni bir beceri öğrenecekler ve yakında bir gün eve geleceksin ve değişiklik olsun diye akşam yemeği seni bekliyor olacak.


Kova Burcu

10 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece dünyanın dört bir yanından mutfak tuhaflıklarıyla kendinizi şımartın. Pek çok seçeneğiniz olacak: Kore’den canlı ahtapot, İsveç’ten kanlı köfte veya Amerikan Rocky Mountain istiridyeleri. Komik, tadı istiridye gibi değil.


Balık Burcu

10 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinize biraz sosisli sandviç ve marshmallow alın. Bu gece tüm o sahte aşk mektuplarını ateşe verdiğinde onları iyi bir şekilde kullanabilirsin. Bir daha düşündüm de, sosisleri unut. O kadar büyük bir ateş bütün bir domuzu kavurabilir!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.