Günlük Yemek Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Nisan Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tekmeler atarak ve çığlıklar atarak yoğun bir güne sürükleneceksiniz, bu yüzden elinizden gelenin en iyisini yapın. İşten sonra arkanıza yaslanın ve mümkün olduğunca az şey yapın. Harcamanız gereken en büyük çaba, ekmek dilimlerine fıstık ezmesi ve jöle sürmek ve televizyonu açmak olacaktır.


Boğa Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kabadayı, gürültülü insanlardan oluşan büyük grupların eşliğinde takılmak isteyeceksiniz. Bir Alman brauhaus’ta akşam yemeği tam size göre olacak. Bolca neşe ve bolca hasenpfeffer, kartoffelknode ve tabii ki kupalar dolusu şanlı weissbier olacak!


İkizler Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş yerinde tabağınızda çok fazla şey olacak. Bu senin hoşuna gitmeyecek. Ama işten sonra tabağınızda bol bol pişmiş ziti ve sarımsaklı ekmek olduğunda, bu kesinlikle beğeninize göre olacak, farklı bir hikaye olacak.


Yengeç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayal kurmak bugün sizi harika yerlere götürecek. Bir yağmacı midye, istiridye ve istiridye çetesinin sulu sığınağına hapsolmuş bir derin deniz süper kahramanı olacaksınız. Küçük çatalın olması iyi bir şey. Çıkış yolunu yemek zorunda kalacaksın gibi görünüyor!


Aslan Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Az porsiyonları, kendini beğenmiş garsonları ve geçen yılki gibi olan menüleri ile modaya uygun dört yıldızlı restoranlar çoğu zaman hayal kırıklığı yaratabiliyor. O yüzden bugün paranızı biriktirin ve yerel lokantanızda yemek yiyin. Özel rosto mavi tabak, şimdi dört yıldızlı!


Başak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir ayrıntı çığı bugün sizi gömecek. Sonunda çıkış yolunuzu kazdıktan sonra karmaşık olmayan bir şey isteyeceksiniz. Yanında birkaç cips fena olmasa da, domates çorbası ve ızgara peynirli sandviçten daha kolay olamaz.


Terazi Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemezse üzülmeyin. Görünüşe göre o dana döşünü pişirmek saatler alıyor ve hala pişmemiş! Durum buysa sabrı öğrenmeniz gerekebilir. Yavaş pişirici denmesinin bir nedeni var.


Akrep Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayal gücünüzde yaşamak, günü geçirmek için iyi bir yol olacaktır. Hershey’s Kisses’in yağdığı ve pamuk şekerin yağdığı, yumurta likörü nehirlerinde yüzeceğiniz ve çikolata ya da şampanya içeceğiniz yerde yaşayacaksınız. Ah, bunlar ne rüyalar!


Yay Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ayaklarınız betondan yapılmış gibi ağır ağır ilerleyeceksiniz. Size enerji verebilecek sağlıklı kahvaltıyı atladınız. Yulaf ezmesi ve buğday ekmeği dilimleri yapmak seni öldürebilir miydi? Boşver, bir cevap formüle edemeyecek kadar yorgun olabilirsin.


Oğlak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Üzgün ​​bir sevgiliye yeniden kur yapmak için kalemi bugün yazmaya koy. Ancak özür dilemek isteyeceğiniz ilişki sorunları olmayacak. Akşam yemeğinde servis ettiğin tazeliği şüpheli istiridyeler için olacak. Midenizin pompalanması asla eğlenceli değildir.


Kova Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bankada düşündüğünüzden daha az paranız olduğunu keşfedeceksiniz. Geçmek istiyorsan kemerini sık. Bunun için önceden hazırlık yapmamış olman çok kötü. Önümüzdeki birkaç ay sadece ramen yemek zor olacak.


Balık Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendinizi acemiden şefe dönüştürmek zaman alacaktır. Ancak pratik ve sabırla oraya varacaksınız. Fırından mükemmel şekilde hazırlanmış bir kuzu rafı çıkardığınızda, büyük, kabarık şapkayı takmanın zamanının geldiğini anlayacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.