Günlük Sağlık Burç Yorumları 31 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mart Cuma gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması, aralıksız düşünce sürecinizi yavaşlatmanıza yardımcı olacak. Olaylara çalışılmış bir yaklaşımla yaklaşırsınız ve arkadaşlarınızın hayat dağına nasıl çıktıklarına dikkat ederseniz, bu yavaş ve istikrarlıdır. Bu birçokları için çalışıyor! Aslında, işleri ne kadar yavaş yaparsak sağlığımız için o kadar faydalıdır! Yavaş yemek metabolizmaya yardımcı olur, ağırlıkları yavaşça düşürmek size daha iyi bir çalışma sağlar ve yavaş araba kullanmak herkese yardımcı olur.


Boğa Burcu

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün geçişi tamamen mantıklı düşünmekle ilgili: Bu yönden nasıl yararlanabilirsiniz? Örneğin, kendi içine çekilme eğiliminizi ele alalım. Belirli streslere çok fazla içeride kalarak, aşırı yemek yiyerek ve duygusal olarak kendinizi kapatarak yanıt verebilirsiniz. Kendinize sorun: gerçekten yapmanız gereken şey bu mu? Şimdi, “yapılacak doğru şey” olduğunu bilerek kendinizi dışarı çıkmaya ve biraz egzersiz yapmaya zorlamak için göksel enerjiyi kullanın. Ve duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!


İkizler Burcu

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegen geçişi, yapmayı tercih etmeyeceğiniz bazı işleri yapmanızı gerektiriyor. Bu duygu sizi birkaç hafta takip edecek, o yüzden kolları sıvayıp içine girseniz iyi olur! Cildiniz, bugünlerde hissettiğiniz herhangi bir stresi yansıtıyor olabilir. Gerçekten yeterince uyumaya ve temiz hava almaya çalışmanın yanı sıra, gerilimi azaltmak için yapabileceğiniz başka şeyler de var. Tıraş oluyorsanız veya yüzünüze nemlendirici sürüyorsanız, cildinizi sakinleştirmek için sabun veya kremaya bir damla lavanta yağı ekleyin.


Yengeç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Dün başlamış olabilecek yoğun duygular bugün biraz daha yoğunlaşacak. Bu enerjinin tadını çıkarıyorsanız, muhtemelen gelecekte başvurmak üzere not almak isteyeceğiniz bazı derin düşünceleriniz vardır. Bu bir mücadeleyse, birçok insanın da bu yoğun duygusal enerjinin etkisini hissettiği gerçeğine güvenin. Çalışmanız bittikten sonra güçlü bir egzersiz veya kısa bir koşu ile kendinize ihtiyaç duyduğunuz rahatlamayı sağlayın.


Aslan Burcu

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu ay size bazı çok ilginç seçenekler gösterilebilir ve bir seçim yapmanız gerekecek. Hayatınızda karar vermeyi gerektiren önemli alanların farkında mısınız? Bu stresli olabilir ve zihninizi temiz tutmak ve odaklanabilmek için bol su içmeniz zorunludur. Bilmekle yapmak arasında büyük bir fark vardır ve bu özenli ve pratik adımda vücudunuza iyi bakarsanız zihniniz sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.


Başak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Şimdi koşmak için bolca alana ihtiyacın var! Enerjinizi doldurmak, gelecek yıl için saklamak isteyebileceğiniz bazı havai fişeklerle sonuçlanacak. Yaşam tarzınızın ince, artan stresi, düzenli beslenmeden sapmalar ve uyku düzeninde bozulma hepimizin yaşadığı şeylerdir. Özellikle etkilenme eğilimindesiniz. Ne olursa olsun, duygularınızdan siz sorumlusunuz. Tonlarca sarımsak yiyin ve fazla enerjiyi yakmak için uzun koşular veya yürüyüşler yapın.


Terazi Burcu

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Şu anda Zodyak’ın her yerinden size gelen olumlu etkiler var. Pozitif düşünmek bu enerjiyi kullanmanın anahtarıdır. Hayatınızda değişmesi gereken bir şey varsa – değiştirin! Söylemeniz gereken bir şey varsa – söyleyin! Her nasılsa şu anda kim olmak istediğine dair yaşayan bir “taslak” olmalısın. Hayallerinizi gerçekleştirmenin en iyi yolu bilinçli yaşamaktır. İnkar, hayatınızı bir sonraki hayata erteleyebilir. Hodan, Mine Çiçeği ve Adaçayı gibi arındırıcı bitkiler şiddetle tavsiye edilir.


Akrep Burcu

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sonunda başınızı kaldırabilir ve hayatı tüm biçimleriyle kutlayabilirsiniz. Kutlamaları kimse sizin kadar sevemez, çünkü kutlamalar günlük rutininizden sıyrılmanın ve kendinize biraz eğlenceli ve rahatlatıcı sosyal zaman ayırmanın bir yoludur. Bununla birlikte, genellikle duygularınızı çok yakın bir el gibi oynarsınız ve çok az kişi arkadaş çevrenizin sizin için gerçekten ne kadar önemli olduğunu bilir. Kendi iyiliğin için mümkünse küçük bir parti ver. Stres faktörünü ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için, dilediğiniz kadar ileriyi planlayın.


Yay Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bir “verici” olma eğilimindesiniz, ancak nadiren kendinize! Yorgun musun? Yorgunluk genellikle plan yapmamaktan kaynaklanır. Bugünün gezegen konfigürasyonu size, size ve size en çok fayda sağlayacak şekilde önümüzdeki iki haftayı ayarlamak için mükemmel zamanı verir. Strese kapılmayın ve “yüksek yağ içerikli akışa geçin.” Haftada üç sağlıklı öğün önceden planlayın ve onlara bağlı kalın. Lezzetli ve sağlıklı çorba hazırlayıp buzlukta saklayabilirsiniz!


Oğlak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Son birkaç ayda çok fazla duygusal etki yaşadınız ve yaklaşan yeni deneyimlere hazırlanmak için bunu bir dizi yoga egzersizinde işlemeniz gerekir. Nefesiniz artık en önemli şey – yavaş ve derin nefes egzersizleri, bakış açınızda bir dünya fark yaratabilir. Nefesinizi ciddiye almak, önümüzdeki aylarda bir “dağılma” yerine “bir araya gelme” deneyimi arasındaki fark anlamına gelebilir.


Kova Burcu

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün enerjisi bizi yalnız ve depresif hissettirebilir. Başarmamız gerekenleri başaramayacağımıza dair korku, izole olduğumuzda büyür. Kişisel bir eğitmen tutacak finansal durumdaysanız – kısa bir süre için bile olsa – mümkünse, daha iyi bir forma girme yükünü paylaşma deneyiminden yararlanabilirsiniz. Başkalarıyla ilişki kurmaya devam ederek tünelden geçip manzaranın muhteşem olduğu diğer tarafa çıkıyoruz. Güven bana!


Balık Burcu

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün bakış açısıyla başlayan ağır atmosfer, zevk düşkünü doğanız tarafından dağıtılabilir, ancak bu her zaman sandığınız kadar kolay değildir! Genel olarak, “hayır” demektense “evet” demek daha kolaydır, çünkü yerine getirmek hayal kırıklığına uğratmaktan daha hoştur. Ancak, “hayır” demek size gerçekten istediğinizi elde etme özgürlüğü verebilir. Bu nedenle, “zevk” elde etmek her zaman kolay değildir. Diyet seçimlerinizle karşı karşıya kaldığınızda bu meydan okumayı düşünün: “evet” veya “hayır” a kadar iner.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.