Günlük Sağlık Burç Yorumları 30 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Mart Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Havada çok fazla enerji varken, ağaçlar için ormanı görmek zor olabilir. Bir yandan perspektif konusunda başarılı olursunuz, diğer yandan her seferinde tek bir hedefe odaklanma eğilimindesiniz. Yaşamınızda sağlıklı bir yapı oluşturmak için mevcut göksel enerjiyi kullanın. Örneğin yoga yapın: dışarı çıkın ve kendinize bir mat, su şişesi vb. alın. Haftada birkaç kez pratik yapabilmek için zamanınızı düzenleyin. İlerlemek için kazandığınız bakış açısını ve kararlılığı kullanın.


Boğa Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kalbiniz büyük ihtimalle bugün olmasını istediğiniz yerdedir. Hayatta filme almayı dilediğimiz anlar vardır: sağlıklı bir yemekten sonra kendinizi nasıl iyi hissettiğiniz, harika bir antrenmanı tamamladığınızda güç hissi, duygularınızı size en yakın olanlarla paylaştığınızda başarılı bir şekilde zihinlerin buluşması. . Bunların hepsi, kişisel ihtiyaçlarımıza dikkat ettiğimiz sürece ücretsiz olarak yaşayabileceğimiz harika “günlük” deneyimlerdir.


İkizler Burcu

30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Spot ışığının tadını çıkarıyorsunuz, ancak her zaman ilgi odağı olmak biraz sıkıcı olabilir! İçinizdeki ışığı parlatmak ve önümüzdeki birkaç ay boyunca kendinize nasıl bir ilgi gösterebileceğinizi bulmak için oyundaki mevcut yönün enerjisini kullanın. Diyetinize çok dikkat edin. Diyetiniz, yaşayacağınız sağlık modellerini oluşturur. Parlak saçlar için çayınıza Agrimony (bitki özü) ekleyin!


Yengeç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün biraz yer açın. Bir güç duygusuyla dolusunuz ve bununla ne yapacağınızı başkalarıyla değil, kendiniz çözmeniz gerekiyor. Bu enerjiyle yapabileceğiniz çok şey var. Bir kere, yaptığınız fiziksel egzersiz sizi bilinçaltınızdan önemli mesajlar alacağınız bir trans durumuna sokabilir. Bunu kaçırmayın! İçinizde çok fazla şifa enerjisi var ve bu geçiş, o enerjiyi şimdi ve gelecekte kullanmak üzere kullanmanın bir yolu.


Aslan Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sık sık kendinizi ortada kalmış bulursunuz: anlaşamayan iki arkadaşın ortasında, birçok hedefi aynı anda gerçekleştirmeye çalışmanın ortasında, A noktasından B noktasına incinmeden veya incinmeden gitmeye çalışmanın ortasında. kimseyi hayal kırıklığına uğratmak Kendinizi böyle yoruyorsunuz! İç çekirdeğinizi canlandırmaya yardımcı olmak için diyetinize ve egzersizinize odaklanın. Hayatınızın bu iki alanını gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapmak, hangi hedefleri gerçekçi bir şekilde başarabileceğinizi seçme konusunda size gönül rahatlığı verecektir.


Başak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gizli bir plana sahip olma konusunda başarılısın. Bu utanılacak bir şey değil! Gizli planlar aslında kendinizle yaptığınız anlaşmalardır – kendinize meydan okumanın ve aynı zamanda halkın incelemesinden korunmanın bir yolu. Şimdi, belirli bir sağlık hedefini belirlemenin tam zamanı: gün boyunca bol miktarda su içerek cildinizi iyileştirin, sinsi egzersizlerle kas yapınızı iyileştirin veya paralarınızı biriktirin ve mümkün olduğunda rahatlatıcı bir kaçamak yapın!


Terazi Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Planlarınız sıklıkla değişse de kesinlikle plan yapmayı seviyorsunuz! Hayatınıza planlama ve çeşitlilik katmak için, bir arkadaşınızdan önümüzdeki birkaç hafta boyunca yemek planlamasında partneriniz olmasını isteyin. Bu, diyetinizi eğlenceli ve ilginç bir dokunuşla yönetmenin harika bir yoludur. Hem sağlıklı tarifler arayabilir hem de mümkünse ikinizin de keyif alması için bunları hazırlama görevini değiştirebilirsiniz. Sağlık hedeflerinizi ortak bir görev haline getirmek hem gerçekçi hem de sürprizlerle dolu!


Akrep Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aklınızda bir hedefe sahip olmak sizi odaklar, ancak aynı zamanda kendinizi her zaman “doğru yapmak zorunda olmanın” yükü altında bulabilirsiniz. Gözetimsiz bırakılan bu tür bir baskı, uygunsuz şekillerde patlayacaktır: içki içmek, öz-eleştirel depresyonlar, arkadaşlara karşı beslenen kızgınlık. Bu size sizi hatırlatıyorsa, bu doğal eğilimlere doğal çareleriyle karşı koymaya başlayın: mümkünse bir sağlık kulübüne düzenli geziler yapın veya aşırı derecede kendinizi şımartın (buhar banyosu, masaj, yıldız falı okumaları). Kendinize bakma işini paylaşın!


Yay Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Dünyevi düzlemin üzerine çıkma ve doğrudan geleceği görme yeteneğine sahipsiniz: ancak bu, bazen başkalarıyla paylaşmak oldukça zor olabilen bir vizyondur. Bu yeteneği daha pratik konularla birleştirmeye yardımcı olmak için, örneğin egzersiz rejiminizde bir ortaklık kurun. Uzun vadeli hedefleri aklınızda tutabilirsiniz ve partneriniz sizi günlük işlerde motive edebilir. Birlikte, hedeflerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz!


Oğlak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Ne istediğini ve onu nasıl elde edeceğini biliyormuş gibi görünen insanlar sizi kolayca şaşırtabilir. Düşünen doğanızın başkalarına çok fazla değer verme eğiliminde olduğunu ve aynı zamanda kendinizi aynı şeyden mahrum bıraktığını unutmayın. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırarak veya daha kötüsü, hissettiğiniz güvensizliği dengelemek için başkalarını manipüle ederek bu rutini kırın. Sizin de yapabilmek isteyeceğiniz şeyleri yapan kişilerle açık bir şekilde iletişim kurun: Size nasıl yardımcı olduklarını görünce şaşıracaksınız!


Kova Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması sizi hakikat arayışınızda cesaretlendirmek için var. Bu, yönetmenin isteklerini mükemmellik ve zarafetle yerine getiren, yüce bir şey yaratan bir Hollywood yıldızı gibidir. Başka bir deyişle, fantezilerinizi gerçekleştirin! Bunu başarılı bir şekilde yapmak için plan yapmanız gerektiğini unutmayın. Planlamak için harika bir şey, bir hafta içinde yiyeceğiniz öğünlerdir. Her hafta başında hepsini (veya 5 güne kadar) planlayın. Muazzam faydalar elde edeceksiniz: fiziksel, duygusal ve finansal olarak.


Balık Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu, gelecek için planlar yapmanızı sağlayan harika bir ilham dönemidir. Bu, bir ev tasarlamayı, bir gezi planlamayı veya önümüzdeki üç ay için bir sağlık rejiminin ana hatlarını çizmeyi içerir. İhtiyacınız olan her şeye sahipsiniz: kararlılık, kesinlik, yaratıcılık ve vizyon. Enerjinizi geleceğinize uzanan bir anten gibi kullanın. 3 kısa ay içinde nasıl görünmek ve hissetmek istersiniz? Bunu gerçekleştirmek için kararlılığınızı ve becerilerinizi kullanın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.