Günlük Sağlık Burç Yorumları 29 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Mart Çarşamba gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Oynayacağınız ve çalışacağınız yapı, anaokulunda sizler için düzenlendi. Bu, “kontrolden çıkmış” olma hissini küçümsemek değildir – size yapının önemini hatırlatmak içindir. Mevcut gezegen konfigürasyonu, sağlığınız için – sizin için doğru olan – gerekli sınırları belirlemenize yardımcı olur. Yapının esnek ama çok ama çok güçlü olması gerekiyor. Yapıyı hayatınıza entegre etme sürecinin tadını çıkarmaya çalışın.


Boğa Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazen kendi rutininde sıkışıp kalırsın. “Doğru zamanı beklemeye” odaklanmak sizi bir atalet noktasına getirebilir. Oyundaki astral enerji, bunu tekrar ayağa kalkmak için harika bir gün haline getiriyor! Bu, başkalarını değil, kendinizi besleme zamanıdır. Kendinize diyet, egzersiz ve dinlenme açısından ihtiyacınız olanı verin. Kabuğunuzu aştığınızın kanıtı olarak başka biriyle ilgilenme dürtüsünü hissedebilirsiniz – direnin ve ısrar edin!


İkizler Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Elvis Presley kalp yetmezliğinden öldü. Dikkatini çektin mi? “Şişman” dan anlamıyorsanız, internete girip on beş dakikalık araştırma yapmanın zamanı geldi. Kalbinizi yüksek kolesterole karşı korumanız gerekiyor. Doymuş yağ (hayvansal ürünler ve süt ürünleri) karaciğeri LDL kolesterol yapması için uyarır ve atardamarlar üzerindeki olumsuz etkisini kanıtlayan çok güçlü kanıtlar vardır. Doymamış yağ daha iyidir: avokado, yer fıstığı ve zeytinyağı. Yaşa ve öğren!


Yengeç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Size bağlı olduklarını düşündüğünüz için diğer insanlara çok fazla teslim olduğunuzu fark ederseniz, kendinize hak ettiğiniz ilgiyi göstermenin ve başkalarının ihtiyaçlarını karşılayarak dikkatinizi dağıtmayı bırakmanın zamanı gelmiştir. Derin nefes egzersizleri ile kendinizi topraklayın. Düzenli aerobik egzersiz yapıyor musunuz? Bir süre geçtiyse sakin ol, ama kesinlikle önce kendinle ilgilenmeye geri dönmeye çalış.


Aslan Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu zamanda vücudunuzun neye ihtiyacı olduğunu tam olarak bilmek için kendinize biraz nefes alma alanı verin. “Solunum odası” derken aerobik egzersizi kastediyorum. Yoga, size rahatlama ve nefesinizi derinleştirme becerileri kazandıran bir şeye harika bir örnektir. Bu, yoganın ana faydasıdır ve onu uygulayanlar tarafından anlaşılması gerekir. “Kıçınızı sıkıştırmaya” odaklanmak yerine, yoganın akciğer kapasitenizi genişleterek gerçekliğe olan sıkı tutuşunuzu gevşetmesine ve size önemli bir bakış açısı sağlamasına izin verin.


Başak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Birçoğu sizi “sıcak/soğuk” bulsa da, bu tamamen doğru değil. Aslında oldukça tutarlısınız ve tutkularınıza bağlısınız – doğal olarak dalgalanan “tutkular” dır. Kendinizi yeni yiyecekler veya tatlar isterken bulursanız, daha yüksek gerçeğe giden bu yolları inkar etmeyin! Köri veya acı biber gibi sıcak baharatlar veya avokado ve yoğurt gibi serinletici maddeler için istek, sisteminiz için gerçekten faydalıdır. Diyet yaparak iç sesinize dikkat edin ve gelişin!


Terazi Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu dönemde enerjinizin güçlü kalmasını sağlamak için süt ürünleri alımınıza dikkat etmeniz önemlidir (süt ürünleri metabolizmayı yavaşlatır). Yürümek ve koşmak “ölü bagaj enerjisini” yakmaya yardımcı olacaktır, ancak kalçalar ve uyluklar aktif insanlar için hassas bölgeler olduğundan, bu faaliyetlere başlamadan önce vücudunuzun alt kısmını iyice esnettiğinizden emin olun. Karaciğer, günümüzün yoğun yaşam tarzları nedeniyle vergilendirilir, bu nedenle çayı temizlemek için Deve Dikeni (bitkisel tentür) kullanın – fincan başına yaklaşık 15 damla.


Akrep Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünlerde yeterince takdir edilmediğinizi hissediyor olabilirsiniz. Başkalarına ulaşarak bu duyguyu hafifletmeye çalışın. Artık insanların yanına gidip “Beni takdir edin!” demenize gerek yok. Bu senin tarzın olmaktan çok uzak. Ancak, daha fazla dışarı çıkmaya başlamanız gerekiyor. Sadece bir saatliğine bile olsa, kendinizi daha fazla sosyal ortamlara sokun (bu, önümüzdeki aylarda giderek daha kolay hale gelecektir). Ne yaptığınız hakkında konuşun ve insanların düşüncelerinizi ve duygularınızı bilmesini sağlayın.


Yay Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Mümkün olduğunca sık et yerine balık yemenin faydasını göreceksiniz. Balık yağının tırnaklara ve saça çok faydalı etkileri vardır ve kırmızı ette olduğu gibi sindirim sistemini yormaz. Hayattaki daha hafif şeylerin tadını çıkarın: taze sebzeler, soya peyniri, soya ürünleri ve bitki çayı. Haftada sadece bir kez oyuncu değişikliği yapsanız bile uzun vadede emeğinizin karşılığını alırsınız. Hiç bir balık veya tofu tarifi izlediniz mi? Dene!


Oğlak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sen, John Lennon’ın “Imagine” şarkısını yazarken aklındaki türden canlı bir doğasın. Her şeyin uyum içinde yaşadığı, her zaman ulaşamayacağımız ideal dünya, gerçekten olmak istediğiniz yerdir. Bu nedenle, burada, dünyada acı çekmeye yabancı değilsiniz. Duygusal ıstırap, bağışıklık sisteminizi olumsuz etkiler ve bunun tersi de geçerlidir. Bağışıklık sisteminizi “güçlendirmek” için, evde biraz ekinezya bulundurun ve her gece bitki çayınıza 8-10 damla ekleyin.


Kova Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hayatınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz, seçenekler sizi bekliyor. Eğer gezegenler, sürücü koltuğunda olduğunuzu fark etmenizi teşvik ediyorsa, o zaman şimdidir. Meydan okumayı daha somut bir düzeye indirmek için, kendinizi daha zorlu bir fiziksel rutine zorlamayı deneyin. Bu, hayatınızda ilk kez egzersiz yapmaya başlamaktan, bunun bir maraton koşacağınız yıl olduğuna karar vermeye kadar her şey anlamına gelebilir. Her iki durumda da kontrolü ele alıyorsunuz.


Balık Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu günlerde dönen çok fazla enerji var, ancak kullanmayı seçerseniz topraklanmış enerjinin avantajına sahip olursunuz (‘kullan ya da kaybet’ kesinlikle geçerlidir!). Su alımınızı artırmak, kafein ve karbonatlı madde alımınızı azaltmak isteyebilirsiniz. Ağır yiyeceklerden uzak durun ve mevsim sebzeleri ile taze hazırlanmış ev yapımı çorbalar ve salatalar yiyerek doğal enerjinizi “iyi durumda” tutun. Bu küçük çabalar maksimum etkiye sahip olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.