Günlük Sağlık Burç Yorumları 28 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mart Salı gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yaratıcı doğanız aerobik egzersizle beslenir. Koşu, yüzme ve yoga gibi aktiviteler ciğerlerinizi güçlendirecek ve can damarınız olan cıva sularını artıracaktır. Diyet ve egzersiz rejimlerinizin programsız olmasına izin verirseniz, kendinize ihtiyacınız olanı vermek bir tartışma konusu olabilir. Zihniniz “kötü ikiziniz” ile gerçekten neye ihtiyacınız olduğu hakkında bir tartışma başlatacak – kulağa şöyle gelebilir: “Çikolatalı kurabiyeler mi? Koşuyor musunuz? Çikolatalı kurabiyeler mi? Koşuyor musunuz?” Bir program yapın ve ona bağlı kalın.


Boğa Burcu

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazı günler pek iyi gitmeyecek ve kendinizi sorumlu tutamazsınız! Yapabileceğiniz en iyi şey, bildiklerinize bağlı kalmaktır. Örneğin, sekiz bardak suyun günlük minimum diyet olduğunu biliyorsunuz (dilerseniz iki katına çıkarın). Kişisel zamanın sizin için önemli olduğunu da biliyorsunuz (önemli değilmiş gibi davranma eğiliminde olsanız da). Günün sürprizleri ne olursa olsun, her zaman kendiniz için yapabileceğiniz güzel şeylerle rahatlayın.


İkizler Burcu

28 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Her durumdan en iyi şekilde yararlanmanın bir yolunu buluyorsunuz, en azından dışarıdan. Örneğin, aslında sıkıntılı olduğunuz halde başkalarını iyi vakit geçirdiğinize ikna edebilirsiniz. Spot ışıkları üzerinizde olduğu sürece, iyi vakit geçirdiğinizi düşünerek kendinizi kandırabilirsiniz. Ama ne yazık ki, vücudunuzu kandıramazsınız. Vücudunuza gerçekten parlaması için ihtiyaç duyduğu şeyi veriyor musunuz? Son zamanlarda kendinizi zorluyorsanız, muhtemelen en çok ihtiyacınız olan şey dinlenmektir.


Yengeç Burcu

28 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

“Saw palmetto berry” bitki özüne aşina değilseniz, onunla tanışmanızın tam zamanı. Kadınlarda karın kramplarını azalttığı ve erkeklerde prostat sağlığını iyileştirdiği klinik olarak kanıtlanmıştır. Acıyı hafifletme teması, hayatınızın diğer yönleri için de geçerlidir. Sırt ağrısı, boyun ağrısı, baş ağrıları, en azından kısmen, içtiğiniz su miktarını ve ara sıra yapılan yoga egzersizlerini artırarak hafifletilebilir. Bunlar basit ama derin tavsiyeler.


Aslan Burcu

28 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegensel enerji sizi her türlü zararlı yiyecek veya boş kalori alımını bırakmaya teşvik ediyor. Bu aynı zamanda oruç tutmak ve arınmak için de iyi bir zamandır. Eğer yapabiliyorsanız, meyve suyu orucu, günlük yaşamınızı çok fazla kesintiye uğratmadan vücudunuzu arındırmanın harika bir yoludur. Hodan, Çakıl kökü ve Buchu böbreklerde sağlığı korur ve meyve sularınıza eklenebilir. Oruç tutmak söz konusu değilse, çevrimiçi olarak veya yerel sağlıklı gıda mağazanızda bulunan bazı bitkisel temizleme kombinasyonlarına bakın.


Başak Burcu

28 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Astral enerji, sizi fikrinizi zamanından önce konuşmaya yatkın hale getirir – düşünceleri gerçekten hazır olmadan önce vermek, belki kendinizi veya bir başkasını yakmak. Vermiş olabileceğiniz zarar için endişelenmek yerine, önümüzdeki birkaç gün kendinizi biraz izole etmeye çalışın. Kendi ruh halinizi bilmenizi sağlayan yoga veya diğer egzersizler gibi bir meditasyon uygulamasıyla kendi zihninize çekilin. Duygularınızı egzersizle bütünleştirin. Bir “konuşma kültürü” içinde yaşıyoruz, ancak bazen gerçekten söylenecek çok şey yok.


Terazi Burcu

28 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Geçmişte sizden kaçan gerçekleri arıyor, keşfediyor ve kökünü kazıyorsunuz. Hedeflerinizi bilmek ve tanımlamak için bir aciliyet duygusu var. Bu enerjiyi desteklemek için mutlaka bol bol dinlenin ve egzersiz yapın. Mumu iki ucundan yakmanın faydası yok! Kendinizi düzensiz koşarken bulduğunuzda, kendinize ciddi bir şekilde sorun, neden? Bir çeşit kendini sabote mi ediyorsun? Kahvaltıda yulaf ezmesi, kendinizi topraklamanın harika bir yoludur; yulaf aşırı olma eğilimini dengeler.


Akrep Burcu

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hardalı uzat! Hardal tohumu, katı ve meydan okuyan şeyleri gevşetmek için kullanılan eski bir tedavi yöntemidir. Bazen bir umutsuzluk veya depresyon duygusu hissedersiniz – keşke biraz hardal işe yarasa! Bu kadim bilgeliği genişletmek için, şu anda vücudunuzu gevşetmeye odaklanın. Haftada sadece iki kez bir esneme dersi sizi farklı bir insana dönüştürecek, söz veriyorum. Vücudunuzu ne kadar gevşetirseniz, yaşamınızda genişleme olasılığı o kadar artar.


Yay Burcu

28 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün her şey reformla ilgili. Geliştirilebilecek ne varsa, ruhunuz hemen sahnede. Sonunda refahınıza daha fazla odaklanmaya başlamak istiyorsunuz. Daha büyük iyiliğe odaklanmanızla tanınırsınız ve bazen kişisel olanı, tam burada, evde, aynada size bakan kişiyi korkunç bir şekilde görmezden gelirsiniz. Bu nereye gidiyor? Dünyayı kurtarmayı bırakın ve iyi bir antrenman yapın. Ve vücudunuzun size ne söylemeye çalıştığına dikkat edin.


Oğlak Burcu

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İçinde bolca zencefil bulunan taze meyve suyu gibi hiçbir şey ruhunuzu toparlayamaz. Bu sezon, şimdiye kadarki en büyük insan yapımı kreasyonlardan biriyle kendinizi ödüllendirin: bir meyve sıkacağı. Hiç kendi meyve suyunuzu yapmadıysanız, bir ziyafet içindesiniz. Lokantalarda içtiyseniz, kendi mutfağınızın mahremiyetinde ya da küvette söylemeye cüret ederek içtiğinizde, kendinize olan sevginizin yeni derinliklerini deneyimleyeceksiniz. Havuç, elma ve zencefil kökü harika bir karışımdır.


Kova Burcu

28 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bir değişiklik ortaya çıktığında her zaman bir miktar direnç ortaya çıkar. Bir nehrin yolu, maddeler arasında birkaç savaş olmadan değişmez! Bu doğal bir süreçtir: Bir alışkanlığı değiştirmek istemeyen ya da açılıp açığa çıkmak istemeyen yanınız tam ve eksiksiz olarak söz sahibi olsun. O zaman kendinize sorun: patron kim? Herhangi bir sürecin “değerli” olabilmesi için bazı kararlar verilmesi GEREKİR. Bunu düşünürken yürümek iyi bir egzersizdir.


Balık Burcu

28 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Şu anda ne yapmak istediğinizi bilmekle bunu gerçekleştirmek için gerekenleri bir araya getirmek arasında çelişkiler hissedebilirsiniz. Anahtar aslında olmasına İZİN VERMEKTİR! Şimdi planlama ve sessiz iç çalışma zamanı. Günümüzün 7/24 dünyasında, olayların doğal ilerleyişiyle bağlantımızı kaybediyoruz ve süreç bizi engelliyor, beklemekten hüsrana uğruyor ve umut etmekten tatmin olmuyoruz. Anında değişim görmek istiyorsanız, su alımınızı ikiye katlayın ve neler olduğunu izleyin!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.