Günlük Sağlık Burç Yorumları 25 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Mart Cumartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Mevcut gezegen konfigürasyonu, sizi hayatınızı sağlıklı bir bakış açısıyla incelemeye itiyor. Önümüzdeki 25 yıl boyunca hayatınızı nasıl yaşamak istediğinize dair bir plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Sağlık seçimlerinizi bilinçli olarak yapmaya çalışmalısınız, çünkü bedeniniz içinde yaşadığınız yapıdır! Diyet ve egzersiz açısından sizin için en iyi olanı bulmak için ihtiyacınız olan tüm yardımı kendinize verin ve refahınızı artıran bir denge oluşturun.


Boğa Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünlerde diyete çok önem veriliyor – mevcut en taze yiyecekleri seçmek ve çeşitli sağlıklı yemekler hazırlamak, böylece tüm beslenme temellerinizi kapsıyor. Diyetin bir diğer önemli kısmı da yavaş yemek ve yemeğinizi dikkatli çiğnemektir. Boğulma riskinden kaçınmanın yanı sıra, iyi çiğnenmiş yiyecekler sindirim bezlerimizin aşırı yüklenmesini önlememize yardımcı olur. Yiyeceklerini yutan birçok insan bezlerini aşırı çalıştırır ve yedikten sonra bile “aç” kaldıklarını fark eder!


İkizler Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinizi hızlandırmak oyunun adıdır. Bir egzersiz rejimine yeni başlamış veya bir süredir devam ediyor olsanız da, hızınıza dikkat edin. Yeni bir sağlık uygulamasına başlıyorsanız, onu yönetmeyi nispeten kolaylaştırın – böylece yapmaya devam edebilirsiniz! Başlangıçta kendinizi çok fazla zorlamayın – unutmayın, bir alışkanlık geliştiriyorsunuz. Aynı şekilde, bir süredir bir şey yaptığınızda, ilginizi sürdürmek için kendinizi yavaş yavaş o işe zorlamanız (hızı artırmanız) önemlidir.


Yengeç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegensel enerji, gözlem gücünüzü artırırken, neyin yardıma ihtiyacı olduğunu şefkatle fark etmenize izin verir. Son zamanlarda egzersiz rutininizi veya diyetinizi ihmal ettiniz mi? Öz imajınız, öz bakım eksikliğinden zarar gördü mü? Bugün kendinizle ilgili bazı şeylerin farkına varacaksınız ama yapabileceğiniz en önemli şey harekete geçmek! Kendinize daha fazla özen göstermeyi taahhüt etmek için yapabileceğiniz sembolik bir şey olabilir – bir yoga matı satın almak veya (mümkünse) bir masaj planlamak gibi.


Aslan Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kozmik iklim, istediğinizi seçmeniz ve seçmeniz için size duygusal güvenlik sağlar. Kiminle iletişim kurduğun, akşam yemeğinde ne yediğin, yatağa gittiğin zaman – bu arzular bu zamanda daha net hale geliyor. Öte yandan, hayatınızın belirli alanlarının değişen ruh halinize göre dalgalanmamasına dikkat edin. Haftada en az üç kez egzersiz yapmaya çalışmalısınız. Bunu “havamda olmadığınız” için yapmazsanız, ruh halinizin daha da kötüleşeceğini garanti ederim.


Başak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Geniş bir damak zevkiniz var ve genellikle masada yeni veya sıra dışı bir şey sipariş eden kişi sizsiniz. Bu damak, yaşamın fiziksel ve duyusal alanlarını keşfetme isteğiyle bağlantılıdır. Fiziksel zevk konusunda açık fikirli olmak önemlidir, ancak bazıları küçük yaşlardan itibaren buna izin vermez ve bloke olur. Vücut, bloke edilmiş enerjiyi son derece gizli yollarla depolayabilir. Bu ilginizi çekiyorsa çeşitli bütünsel masaj uygulamalarını deneyin (Alexander Tekniği bunlardan biridir).


Terazi Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Oyunun yönü bize bir şeyi yapmanın her zaman iki yolu olduğunu hatırlatır (daha fazla değilse!). Çalışabilirsin ya da çalışmazsın. Sağlıklı yemek yiyebilirsin ya da yemeyebilirsin. Bir de bilinçsizce verdiğimiz kararlar var: Çalışırken sandalyenizde nasıl oturuyorsunuz? Güçlü bir sırt ve karın kasları hafifçe esnetilmiş olarak iyi bir duruş kullanıyor musunuz? Yoksa kamburlaşıp omuzlarınızın çökmesine izin mi veriyorsunuz? Hala bir seçeneğiniz varken dikkat edin!


Akrep Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yürüme muhtemelen en az değerlendirilen egzersizdir çünkü fazla efor gerektirmez ve insanlar bunu her gün yapar. Ama gerçekte ne kadar yapıyorsun? Mümkün oldukça otobüse binmek yerine yürüyerek mi gidiyorsunuz? Sizce 8-10 blok yürümek için “çok uzak” mı? Yürümenin sağlığa ciddi faydaları vardır: tüm vücudunuzu tonlandırır, aynı anda derin nefes alma egzersizleri yapabilirsiniz ve düz bir sırt ve geniş bir göğüsle yürüdüğünüzde vücut doğal olarak kendini hizalar.


Yay Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sağlığınızı iyileştirmenin en iyi yollarından biri kendinize daha fazla zaman ayırmaktır. Hayır, zamanı geri almaktan bahsetmiyorum! Yeniden gruplandırmak ve bundan sonra ne istediğinizi ve yapmanız gerektiğini anlamak için faaliyetler arasında kendinize zaman tanıyın. Bir yerden bir yere koşturduğumuzda, amaç duygumuzu kaybederiz ve boşa harcadığımız zamandan pişman oluruz. Ne yiyeceğinizin seçimi bile, gerçekten ne istediğinizi fark etmek için kendinize yeterince zaman tanıyarak etkilenecektir.


Oğlak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Doğru zamanı beklemek iyi bir tavsiye olabilir, ancak yaşamak için sağlıklı alışkanlıklar geliştirme konusunda değil. Arada sağlıklı atıştırmalıklar (örneğin taze meyve) ile günde üç öğün yemek yemelisiniz. Bir bebek gibi uyumanız gerekir – ve yardıma ihtiyacınız varsa daha başarılı uyku alışkanlıkları yaratmanın yolları vardır. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak ve eliminasyon sürecinizi uyumlu tutmak için yeterince su içmeniz gerekir. Bunlar “beklemekten” fayda sağlamayan şeyler.


Kova Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Görünüşe göre bir süreç yolculuğuna çıktınız ve dişlerinizi geçirebileceğiniz bir şey için can atıyor olabilirsiniz. Canın ne çekiyorsa, büyük olasılıkla iç organların da can atıyor. Onlara lahana, pazı, rezene ve hindiba gibi gerçekten “kemirebilecekleri” bir şey verin. İster inanın ister inanmayın, yapraklı yeşil salatalar ve kök sebzeler hayata bakış açınızda büyük bir fark yaratabilir. Çalışmadan bir gece ayırın ve bu malzemeleri içeren bazı öğünler planlayın.


Balık Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Geçen yıldan bu yana dünya değişti ve hiçbirimiz kişisel hayatımızda meydana gelen değişikliklerden muaf değiliz. “Vermek” yeni bir anlam kazandı: cüzdanlarımızdan değil, aklımızdan vermeliyiz. Başkalarıyla yaşamanın yeni bir yolunu açmalıyız. Bu değişim dönemini ciddiye alın, geride kalmayacaksınız. Yoga, bedene yeni bir varoluş biçimi göstermesi için zihne güç veren harika bir uygulamadır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.