Günlük Sağlık Burç Yorumları 24 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Mart Cuma gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İçimizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak isteriz, ancak genellikle iç sığınağı koruyan canavarlardan korkarız. Sizin durumunuzda bu canavarlar kaygı, endişe, sinir yorgunluğu, korku, huzursuzluk ve hiperaktivitedir. Çiçek esansları bu tehditkar engelleri sakinleştirmeye yardımcı olur. Morning Glory, Lavanta, Böğürtlen, Beyaz Kestane ve Mimulus’a iyi yanıt verebilirsiniz. Yerel sağlıklı gıda mağazanızda esans arayın. Herhangi bir kombinasyonu (toplam 2-4 damla) yatmadan önce banyonuza veya yastığınıza koyun.


Boğa Burcu

24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu zorlu zamanlarda bir rüya günlüğü tutmanız önerilir. Rüyalar, uyanık yaşam için değerli bilgiler içerebilir. Rüyalarınızı yazma alışkanlığı aslında onları hatırlamanızı kolaylaştırır. Rüyalarınızda neyin “yayınlanıp” neyin yayınlanamayacağını belirleyen bir derecelendirme yoktur, bu nedenle onları çocukken yaptığınız sanat eseri kadar ciddiye alabilirsiniz. Hayallerinize saygı duymak size öz farkındalığı öğretir ve sizin için gerçekten neyin önemli olduğuna dair anlayışınızı keskinleştirir.


İkizler Burcu

24 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yavaş yavaş yapmayı hatırlarsanız, sağlığınız konusunda ciddileşmek keyifli bir süreç olabilir. Aldığınız egzersiz miktarını yavaş yavaş artırmayı ve yeni aktiviteleri nazikçe tanıtmayı unutmayın. Küçük değişiklikler yaparak yeme alışkanlıklarınızı düzenlemeye çalışın – ama bu değişiklikleri yapın! Örneğin, süt ürünlerini azaltmak istiyorsanız, önce sandviçinizdeki peynir gibi gerçekten özlemeyeceğiniz belirli formlardan vazgeçin. Aldığınız her kararla farkındalığınızın arttığını fark edeceksiniz.


Yengeç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aynı anda sayısız yöne çekilmenin stresini hissediyorsanız, durun! Derin bir nefes alın ve kenara çekilin. Derin nefes alma ve rahatlama zamanı. Sorguları, endişeleri, endişeleri ve stresi bugün bir kenara bırakın. Sürücü koltuğunda değilseniz hiçbir yere gitmenin bir anlamı yok ve sürücü koltuğunda olmadığınızda kendinizi sürücü koltuğunda olduğunuza inandırmanın da ciddi bir anlamı yok.


Aslan Burcu

24 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İyi niyetlerin bazen ne kadar yanlış sonuç verebildiğini hiç fark ettiniz mi? Yaklaşım genellikle kusurludur, niyet değil. Yani, sağlıkla. Kendinizi yeni bir yöne yönlendirmek istiyorsanız, bunu değişimin herkes için zor olduğunu bilerek yapın. Kendinize, sevgili bir arkadaşınıza yapacağınızdan daha fazla yüklenmeyin. Değiştirmesi en kolay şeyler, anında etki yaratan alışkanlıklardır. İçtiğiniz su miktarını artırın ve iştahınızın nasıl azaldığını fark edin.


Başak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Büyük bir dayanıklılığa sahipsiniz. Zaman zaman bu dayanıklılık uykuda kalır ve ortaya çıktığında herkesi şaşırtacak gerçekten bir içsel yolculuk işlerin başındayken, başkalarını hiçbir şeyin yapılmadığına inandırarak kandırır. Gücünüz ve dayanıklılığınızla temasa geçmek tamamen kolay değildir – sizin için çalışmasını sağlamak, ustalaşması zor bir süreç olabilir. Kendinizi fiziksel düzlemde gerçekleştirerek başlayın: en sevdiğiniz dövüş sanatı nedir? Bu sizin için yararlı bir araç olabilir.


Terazi Burcu

24 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Diyet ve egzersiz yoluyla vücudunuza bakmak ömür boyu süren bir süreçtir. Zihninize dikkat etmek de öyle. Mevcut geçişlerle, bu, okumaya başlamak (veya halihazırda üzerinde çalışmakta olduğunuz bir veya iki kitabınız var mı?) veya yaratıcı hayal gücünüzü harekete geçirmek için başka etkinlikler yapmak için harika bir zamandır. Beyninizi sağlıklı tutun! Ve yediğimiz gıdaların sağlığımızı nasıl etkilediğini ve elimizdeki doğal maddelerden hangilerinin sağlığımıza en çok fayda sağlayabileceğini hiçbir zaman yeterince bilemeyiz.


Akrep Burcu

24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Çoğu zaman daha az gidilen yolu seçersiniz. Bireyci doğanız, diğerlerinden daha çok kendinize bağlıdır ve şu anda sizin için mümkün olan yollarla sosyalleşmek ve insan etkileşimi aramak için çaba sarf etmezseniz, oldukça yalnızlaşabilir. Bununla birlikte, evcil hayvan almayı düşünmüş ancak bunu yapmamış biriyseniz, kendinize şu an iyi bir zaman olup olmadığını sorun. Evcil hayvan sahibi olan kişiler genellikle özel refakatçileri olmadan bir hayat düşünemezler. Hayatınızı gerçekten aydınlatabilirler!


Yay Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu kadar çok arkadaşın varken bazen bunalabilirsin. Düzenli olarak iletişim halinde olmayı başarıyor musunuz? Sevdiğiniz birinden uzun süredir haber almadığınızı fark ettiniz mi? Zamanınızdan ayırmanız gereken şeylere odaklanın ve yoğun programınıza rağmen değer verdiğiniz insanlarla bağlantıda kalmanıza yardımcı olabilecek yaratıcı bir şeyin aklınıza gelip gelmediğine bakın. Ne de olsa, hayatını yalnız geçirmek zorunda kalsaydın, hayatın bütün olmazdı.


Oğlak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bir çeşit gönüllü çalışma yapmak isteyebilirsiniz. Muhtaçlara yardım etmek, belirli özel günlerle sınırlı olmayan, yıl boyunca devam eden bir fırsattır. Kendinizin bu kısmına ve giden doğanıza dikkat edin. Sizin gibi düşünen arkadaşlarınız varsa, mümkünse bir veya iki günlük hizmeti önceden planlamaya başlayın. Kendinizden verebileceğiniz o kadar çok fırsat var ki, dikkatinizi nereye odaklayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz.


Kova Burcu

24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Alışkanlıklarınızı gerçek ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde değiştirmenize yardımcı olmak için içsel benliğinizin farklı yönlerini saklandığı yerden çıkmaya teşvik etmek için iyi bir zaman. Eskiyi yıkmak ve yeniyi kucaklamak tercih edilir ve bu nedenle dikkatli nişan alma ve gayretle takip etme becerilerini geliştirmek. Sağlıklı seçimlerinizde dikkatli olun (bol miktarda su içmeyi seçin!) ve içinde ne olduğunu öğrenmek için kendinizi açarken daha da dikkatli olun.


Balık Burcu

24 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Eğer kozmik radyodaki o şarkıyı ayarlayabilirsen, uyum ve anlayış bulacaksın. Anteninizi temizlemek için ne yediğinize, ne içtiğinize, ne kadar dinlendiğinize ve ne kadar egzersiz yaptığınıza dikkat edin. Bu alışkanlıklar, geleceğin ne getireceğini bilmenin anahtarıdır. Kendinize olabildiğince sağlıklı olmak için gereken zamanı ve özeni verebilirseniz, başkalarına ve gezegene daha iyi hizmet edebileceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.