Günlük Sağlık Burç Yorumları 23 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Mart Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Şüphe veya ikinci tahmin sizin için zor olabilir. Şüphe paniğe çok benzer – heyecanlanırsanız daha da kötüleşir, daha iyi olmaz. Ve genellikle heyecanı neyin tetiklediğini fark etmezsiniz. Bu nedenle, vücudunuzu ve zihninizi sağlıklı ve dengeli tutan bir program uygulamaya devam etmek önemlidir. Bunu yapmayı başarırsanız, şüpheye karşı koymanıza ve nihayetinde kendi zihninizi gerçekten tanımanıza yardımcı olacaktır.


Boğa Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Ne istediğini bilmenin gücü vardır ama bu her zaman kolay değildir! Hiç bir restoranda menüye bakarak çok uzun zaman harcadınız mı? Garson gelmeye devam ediyor ve çok geçmeden bitirmek için bir şeyler mi sipariş ediyorsunuz? Şimdi garsonmuşsun gibi davran. Aradığınızı bulmanın en iyi yolu, neye ihtiyacınız olduğunu bilmektir. Diyetinizde besleyici kök sebzelere ihtiyacınız olduğunu biliyorsanız, istek listeniz anında daha yönetilebilir hale gelir ve karar verme gücü sizin elinizde olur.


İkizler Burcu

23 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Güç tanımınız ne olursa olsun, şu anda havada çok şey var. Mevcut gezegen konfigürasyonu, aynı takımda Arnold Schwarzenegger ve Michael Jordan’a sahip olmak gibidir! Ham güç ve parlak zeka güçlerini birleştirir. Bu gücü, zayıf noktanız olduğunu bildiğiniz şeyi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bunun yiyecekle bir ilgisi varsa, bu hafta dışarıda yemek yemek yerine yemek için önceden alışveriş yapmayı deneyin. Yatmadan önce kahvaltı sofrasını kurun ve “gerçek” bir kahvaltı yapmanın avantajlarından yararlanın!


Yengeç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Işığı seven bir canlı için, oyunun bugünkü yönü size biraz tüy dökmek ve biraz yayılmak için çeşitli seçenekler sunuyor. Sevdiklerinizle yanlış anlaşılmalar yaşadıysanız, bu, o kişinin bakış açısını nihayet görebileceğiniz gün olabilir. Benzer şekilde, yanlış anlaşıldığınızı hissediyorsanız, bu duygularınızı iletmek için iyi bir gün. Eğer bir sevgilin varsa, normalde ışığı kapatacağın ışığı açık bırakmalısın – bununla biraz eğlen!


Aslan Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Arkadaşlarınız arasında makul muhakemenizle tanınıyorsunuz. Ancak, bu ay kişisel ihtiyaçlarınız hakkında hiçbir yargıya varmayın. Daha fazla uykuya ihtiyacınız varsa, fazladan saatleri haklı çıkararak veya bu değişikliğin “nedenini” anlamaya çalışarak zaman kaybetmeyin. Vücut neye ihtiyacı olduğunu çok basit terimlerle dikte eder. İyi uyuyorsanız, bir şekilde – fiziksel değilse de duygusal olarak – büyüdüğünüzü ve bu yüzden daha fazla uyuduğunuzu bilmenin tadını çıkarın.


Başak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Güç birçok biçimde faydalı olabilir. Doğal güç, dayanıklılık ve dayanıklılık, ister spor takımlarında, ister sınıflarda veya şirketlerde olsun, liderlik pozisyonlarındaki birçok kişinin ortak özellikleridir. Göksel cisimler artık sağlığınız için kullanıldığında çok faydalı olan bir güç uyguluyorlar. Bu güçlü enerji, seçtiğiniz hedefe odaklanmanızı ve motive olmanızı sağlarken sizi rekabetin kesintiye uğramasından ve dikkatinizin dağılmasından koruyacaktır. Avantajınız için kullanın!


Terazi Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kozmik iklim tüm duyularınızı yükseltirken, şu anda hoş bir tanıma zamanının tadını çıkarıyorsunuz. Bu özel enerjinin etkisi altında sezginiz bilenir ve paranormal düzeyde mesajlar almaya başlayabilirsiniz. Unutmayın, sadece dünyada iyilik yapmakla ilgilenmeyin, aynı zamanda kendi iyiliğinize de dikkat etmelisiniz. Bedeninizi dinlemeli ve yüksek benliğinizden emir almalısınız.


Akrep Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazen insanları uzaklaştıran ikili bir doğayla, zaman zaman oldukça içine kapanık olabilirsiniz. Bazen seni bile fırlatır! Bu kadar temel ihtiyaçlarınız var ama yine de bazen açıklanamayacak kadar yalnız hissediyorsunuz. Temeli olmayan bu ihtiyaçlara uyum sağlamak için bir tür su terapisi yapmayı deneyin. Küvetinizi tapınağınız yaparak başlayın. Bu, özel sabunlar, güzel havlular, eğlenceli banyo oyuncakları ve bazı iyi okuma materyalleri anlamına gelir. Yüzme, buhar banyosu ve sauna da iyi uygulamalardır.


Yay Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Maceracı ruhunuz keşfetmeyi sever, özellikle de bugün zihniniz yeni fikirlerle dolup taşıyor olabilir. Düşünmek, konuşmak, değerlendirmek, hayal etmek – yapmayı sevdiğiniz şey budur ve bu eğilimler, başkalarının acılarını nasıl hafifleteceğinizi belirlemenize yardımcı olur. Ancak, başkalarının ne hissettiğini gerçekten bilmek için spekülasyondan daha fazlasını gözlemlemelisiniz. Başkalarının kapınıza getirdiği sorunlar ve zorluklarla boğulmamak, bir sanat projesi peşinde koşmak veya bir müzik grubuna dahil olmak sizi dengeli ve sağlam tutabilir.


Oğlak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Genelde acı çekmeye yabancı değilsiniz. Sessiz, iç dünyanız sürekli olarak insan ırkının olup bitenleri tarafından kesintiye uğratılır ve rahatsız edilir. Dengenizi korumak için iç dünyanızı güçlendiren bir veya iki hobiniz olmalıdır. Resim yapmak veya bir tür müzik çalmak akla geliyor. İçinde büyüdüğünüz atmosfer türünü bilmek her şeyden önemlidir. Ortamınızda güvende hissetmek için kendinize ihtiyacınız olanı verin.


Kova Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegenler size oynamanız için bolca taze enerji veriyor! Enerji hayali ve hafif ama yine de önemli. Bu, hayattaki aptalca şeylerden zevk alıp gerisini unutma zamanı değil, ufkunuzu genişletme ve yeniyi hayatınıza davet etme zamanı. Sizi “sıkışmış” pozisyonlarda tutan alışkanlıklardan vazgeçin. Değişimin yoğun ve travmatik olması gerekmez ama emek ister. Kanınızın bu sıkışmış yerleri parçalamasına yardımcı olmak için Kırmızı Yonca çayı için.


Balık Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Senin için gezegenlerden yayılan enerji haykırıyor: “yukarı bak!” Tercih ettiğiniz meranın konfor alanından yukarıya bakın ve yukarıdaki göklerde neler olup bittiğine bakın. Şimdi yeni yön olasılığı var. Esnekliğinizi artırın: mümkünse spor salonunda veya çalışma hayatınızda. Normalde gitmediğiniz yerlere gidin. Daha erken uyanın ve karanlığın aydınlığa dönüştüğü gün doğumunu daha iyi tanımak için canlandırıcı yürüyüşler yapın. Senin işin açık olmak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.