Günlük Sağlık Burç Yorumları 22 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mart Çarşamba gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Vahşi tarafta yürüyüş yapmak mı? Eğer öyleyseniz, bunun muhtemelen göklerde meydana gelen küçük devrimle bir ilgisi vardır. Gezegen hizalaması sizi istekli bir katılımcı yapar! Zevk ilkenizin vicdanınızla buluşmasını izleyin. Sınırlarınızın nerede olduğunu bilip bilmediğinizi ve bunların ihlal edilmesini önleyip önleyemeyeceğinizi görmek kritik bir test olabilir. Sağlıklı alışkanlıklarınız öngörülemezlikten kurtulabilmelidir – bu hafta diyetinizin ve egzersizinizin nasıl etkilendiğine dikkat edin!


Boğa Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aynaya bakıp yansımanıza neye ihtiyacınız olduğunu sormakla ilgili şeyleri hatırlıyor musunuz? Bu, gelecek için erteleyebileceğiniz bir şey değil (bu ilişkinin içinde değilken, çocuklarınız büyüdüğünde, işiniz o kadar da zahmetli değilken). Şimdi 1 numaralı öncelik. İyi bir test, günde ne kadar su içtiğinizi fark etmektir. Günde on bardaktan fazla su içtiğinizi güvenle söyleyebilirseniz, davanızı kaldırıyorum!


İkizler Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel konfigürasyonu takılıp kalmanıza yardımcı olabilir. İç sesinizi dinlerseniz, yaratıcı çözümler bolca bulunacaktır. İhtiyacınız olan şey için kendinize nasıl güveneceğinizi öğrenmek önemlidir. Fiziksel olarak kendinize nasıl baktığınız gibi, yalnızca sizin çözebileceğiniz bazı şeyler vardır. İnsanlarla birlikte olmayı seven biriyseniz, bir takıma katılın veya mümkünse bir arkadaşınızla bir egzersiz rutini planlayın ve buna bağlı kalın.


Yengeç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün olayların çok az direnç gösterdiğini fark etmelisiniz. Yoğunluktan rahatsız olduğunuzdan değil ama günün enerjisinin duygusal olarak genişlemesini azaltmak için çok su içmeniz çok önemlidir. Algılanamaz bir enerji düzeyinde, test ediliyorsunuz ve anda kalmanız çok önemli. İçme suyu, duygusal benliğinizi “kaygan” tutmanıza yardımcı olacaktır. Güven bana.


Aslan Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Çok meşgul bir insansın ve zihnin birkaç haftadır dakikada bin mil hızla çalışıyor. Bugünün enerjisi, aşırı aktif zihninizdeki baskının bir kısmını almanıza yardımcı olacak. Buz pateni, eskrim, tırmanma gibi gerçekten zevk aldığınız bir fiziksel aktiviteye dahil olmanıza izin vermek için bu geçişten yararlanın – sınır yok! Flamenko dansı sevdiğiniz ama asla yapmadığınız bir şeyse, bu dikkat etmeniz gereken bir şey! Yapmayı sevdiğiniz şeyi ertelemek, tam olarak aşırı aktif bir zihin devreye girdiğinde olan şeydir.


Başak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hayatında yeterince kahkaha olamaz. Gülme eylemi, enerjinizin bloke olma eğiliminde olduğu alt çakralarda depolanan basıncı derinden uyarır ve serbest bırakır. Kendinizi kahkahaların rol oynayacağını bildiğiniz durumlara sokun. Filmleri seviyorsanız, korkutucu olanlar yerine komik olanları seçmeye başlayın. Evinizde çocuğunuz varsa yere yatın ve onlarla oynamaya başlayın. Kahkahadan daha iyi bir ilaç yoktur.


Terazi Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Her şeyde anlam arama eğilimindesiniz. Bu mutlaka iyi ya da kötü değildir. Ama bir şeye (ya da birine) ilgi duymanızı sağlamak için genellikle anlaşılması gereken karmaşık bir anlam ya da takip edilmesi gereken bir “nokta” olmalıdır. Sağlığınız söz konusu olduğunda, hangi yiyeceklerin en yüksek besin değerine ve neden sahip olduğu konusundaki anlayışınızı genişletmeye çalışın. Bu bilgiyi bilmek, sağlıklı bir diyet sürdürmekle ilgilenmenizi sağlayacak ve bu savaşın yarısı!


Akrep Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İnsanlar bazen “çok ciddi” olduğunuzu düşünüyor mu? Bunu çok sık duyarsanız, doğal tepkiniz bunu eleştiri olarak kabul etmek olacaktır – sonuçta, yalnızca kendinizi ve başkalarını anlamaya çalışıyorsunuz. Diğer insanlar, muhtaçlara yardım etmeye, bir amaç için çalışmaya adanmış doğanızı gerçekten anlıyor olabilir. İç doğanızı dış olaylarla bütünleştirmek için, mümkünse “Tedavi için Yürüyüş” veya bir amaca fayda sağlayan diğer atletik etkinlikler gibi grup etkinliklerine bakın.


Yay Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Pek çok arkadaşa ihtiyacın var ama aynı zamanda onun kendi içsel ihtiyaçlarına odaklanmak için yeterli sessiz zamana da ihtiyacın var. Hedefleriniz “insan odaklı” olma eğilimindedir, ancak özel zaman, hedeflerinizi anlama ve belirleme yeteneğinizi besleyen şeydir. Düşünceyi egzersizle birleştirmek, geliştirmek için harika bir alışkanlıktır. Haftada en az bir kez uzun bir koşuya çıkın veya yürüyün ya da tenis topunu duvara vurun. Bu fiziksel çıkış, arkadaşlarınıza kızmadan düşüncelerinizi netleştirmeniz için alan yaratır.


Oğlak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hiç üşüyen eller ve ayaklar yaşadınız mı? Bu zayıf dolaşımın bir işaretidir ve hızlı yürüme, koşma ve yüzme gibi aktivitelerle desteklenebilir. Egzersiz programınıza bakın ve kanınızı gerçekten hareket ettiren şeylere dikkat edin. Birkaç haftada bir masaj yaptırmaya paranız yetiyorsa, bunu mümkünse aylık bir uygulama haline getirmek için yılın iyi bir zamanı. Her şey başarısız olduğunda, başınızın üzerinde durun! Sadece kan dolaşımınız değil, bağışıklık sisteminiz de bu özel ilgiden faydalanacaktır.


Kova Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendiniz için doğru olanı yapmak için kendinize yer açmak, “gruba uyum sağlama” sorunlarını gündeme getirebilir. Bazen “doğru” olan değişir ve geçmişten kopmanız gerekir. Değişime karşı direnç, biz değişir değiştirmez belirli bir sevgi kaynağının ortadan kaybolacağı korkusundan gelir. Fiziksel egzersiz yoluyla kendinizi kendi realitenize topraklamak, sıra dışı pek bir şey yapmadan meditasyon yapmanın güçlü bir yoludur. Kendinizi sevmenin en çok ihtiyacımız olan şey olduğunu hatırlatın.


Balık Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendin olmak bugünlerde oldukça kolay geliyor. Kendinizle olan ilişkinizde çok fazla zorluk yoktur – zorluklar, sıra dışı olabilir. Kendi alanınıza konsantre olun: kendinizle ilişkiniz hayatınızın en uzun süreli ilişkisidir ve onu ciddiye almayı öğrenmelisiniz. Bu, hiçbir yerde diyetinizden daha doğru bir şekilde yansıtılmaz. Kendinize hayatınızdaki en önemli kişiye vereceğinizi veriyor musunuz?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.