Günlük Sağlık Burç Yorumları 21 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mart Salı gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

21 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Etkilenebilir ve kolayca uyarılırsınız. Günümüzün gezegensel enerjisiyle, her zaman sizin yararınıza olmayan şehvetli dürtülere yenik düşme eğilimindesiniz: geç saatlere kadar dondurma yemek, bahsettiğim şeyi canlandırmanın bir yoludur! Kozmik iklim, hem baştan çıkarıcı hem de sorun yaratan rüya gibi sınır yokluğuna katkıda bulunur. Eğlenin, ancak taahhütlerinizden vazgeçmeyin – hala haftada üç kez egzersiz yapabiliyorsanız, tamamen bitik değilsiniz!


Boğa Burcu

21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Başkalarını besleme eğilimi sizin için bir yük olabilir. Mesai saatlerinde ücretli bir profesyonel değilseniz, öncelikle kendinize bakmak en önemli sorumluluğunuzdur. Ebeveynlerin bile çocukları için uygun rol model olacaklarsa kendilerine odaklanmaları gerekir. Besleyecek birine ihtiyacın varsa, aynaya bak! Harika bir dinleyicisiniz: yansımanıza neye ihtiyacı olduğunu sorun ve ona atlayın! Biraz pratik gerektirebilir, ancak bunu yapabilirsiniz.


İkizler Burcu

21 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün atmosferi, duygusal yönünüzü ifade etmenize yardımcı olur. Enerjik kişiliğinize bu kadar çok dikkat gösterildiğinden, bazen kendinizi savunmasız bırakmak ve ne hissettiğinizi gerçekten bilmek zor olabilir. Sizi fiziksel olarak savunmasız olmaya zorlayan hareket, duygusal rahatlama için önerilen bir uygulamadır. Elbette yoga ve özellikle göğüs boşluğunu esnetmek. Geceleri göğsünüze sıcak su şişesi koymak, duygusal özünüze nazikçe dikkat çekmenin başka bir yoludur.


Yengeç Burcu

21 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün, en sıradan şeyleri yapmak için kendinize gereğinden fazla zaman ayırın. Başkaları tarafından aceleye getirilmek de iyi tepki vereceğiniz bir şey değildir. Başkalarının beklentilerinden kaçmanın en iyi yollarından biri sınırlarınızı belirlemek ve onlara deli gibi bağlı kalmaktır. Kendinize fazladan bir egzersiz yapın, normal rutininize ek olarak yeni bir egzersiz şekli deneyin. Kendinizi fazla zorlamanız gerektiğini söylemiyorum ama bugün fazladan enerjiniz var ve bunu başkasının değil, kendi amaçlarınız için kullanmanız en iyisi.


Aslan Burcu

21 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hayatlarımızı dengelemek zor olabilir. Bu, sağlığınız söz konusu olduğunda dengeyi düşünmek için iyi bir zamandır. Vücudunuzu beslediğiniz şeylerde denge var mı? Sisteminizi zararlı maddelere mi maruz bırakıyorsunuz yoksa hayati dinlenmesinden mahrum mu bırakıyorsunuz? Günlerinizi planlarken şu satırları düşünün: Bu dünyada geçireceğiniz yılları düşünerek vücudunuzu yeterince besliyor musunuz? Bu ciddi bir görev olabilir ama eğlenceli de olabileceğini unutmayın. Mümkünse bir arkadaşla spor yapmak ruha iyi gelir!


Başak Burcu

21 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Eskiden fiziksel aktiviteyi severdiniz – ne kadar yoğun olursa o kadar iyi. Bu dürtü ne hale geldi? Çorba ile dolu büyük bir tencere hayal edin – hayal edebileceğiniz en büyük tencere. En alttaki çorbanın üstteki çorbayla karışması için o tencereyi karıştırmak, egzersizin sizin için yaptığı şeydir. Aerobik ve anaerobik egzersiz arasında iyi bir denge idealdir. Bu süreç sadece fiziksel olarak tatmin edici değil aynı zamanda sağlıklı bir zihin için de gereklidir. İçinizde oluşan çok fazla enerji ile düzenli fiziksel salınım, zihinsel süreçlerinizi kontrol altında tutar. Bunu düşün.


Terazi Burcu

21 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün enerjileri ruhunuzu ateşliyor. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabileceğiniz hissine sahipsiniz ve bu doğru! Tüm bu enerjiyi “şişeleyebilseydiniz”, harika olmaz mıydı? Aslında, düzenli egzersiz bu enerjiyi doğrudan kan dolaşımınıza alır ve bu da onu güçlü kaslarınıza yerleştirir. Pozitif enerjinizi vücudunuza odaklayın ve parlayan sonuçları göreceksiniz. Vücudunuzun hayati sıvılarını yenilemek için egzersiz yaptıktan sonra daima su içmeyi unutmayın.


Akrep Burcu

21 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Geçmişte egzersiz yaptığınızda Stairmaster’a gitmekten keyif aldınız mı? Stairmaster’ın hareketi, asansörleri, yürüyen merdivenleri ve benzeri diğer cihazları kullanırken hayatımızda kaçırdığımız tırmanma hareketini taklit eder. Fitness aktiviteleriniz sırasında, egzersizden hem fiziksel hem de zihinsel olarak ne elde ettiğinizi görselleştirmeye çalışın. Vücudunuz üzerinde çalışarak geçirdiğiniz zaman, benlik saygınızın gelişimi için değerlidir. Zihninizi ve kalbinizi de serbest bırakarak ve güçlendirerek kendinize çift egzersiz yapın.


Yay Burcu

21 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün geçiş süreci, sizi sevdiklerinize şefkat göstermeniz için teşvik ediyor. Bu, içsel olarak her zaman yapabileceğiniz bir şeydir, ancak aslında insanların fiziksel ve sözel takdire sizin bazen fark ettiğinizden daha fazla ihtiyacı vardır. Kendinize de her şeyin en iyisini vermek için bu enerjiyi kullanın. Taze meyve ve tam tahıllardan oluşan bir kahvaltı yapın, gün boyu taze meyve ve sebzeleri yanınızda bulundurun ve bir öğünde biraz protein alın. Oh, ve su, su, su! Bu tür bir tedavi ile enerjiniz parlayacak.


Oğlak Burcu

21 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yeni fikirleri, kendi zihin maceralarınızı keşfetmeyi seviyorsunuz ve bugünün astral enerjisi size büyük ölçüde yardımcı oluyor. İdealist doğanız sizi ütopik hayallere odaklanmaya teşvik ediyor. Bu enerjiyi “olasılığın” özü olarak hissediyorsunuz ve bu sizin için duygusal bir iyimserlik dönemi olacak. Sağlığınızda veya diyet rejiminizde mümkün olduğundan şüphe ettiğiniz ne varsa, şimdi onu denemenin zamanı geldi. Bir maraton olmak zorunda değil. Küçük başlayın ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz!


Kova Burcu

21 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gerçeğinizi söylemek, hayatın ve ilişkilerin güzelliğidir, aksi takdirde tüm güzelliklerin içi boştur ve hayat sadece bir maskaralık olur. Gömülü bazı gerçeklerin çekişini hissediyorsanız, kendinizi bir bütün kılmaya adamış bir şekilde onları memnuniyetle karşılamanız akıllıca olacaktır. Yakında olduğunu hissedeceğiniz değişikliklere hazırlanmak için daha fazla uykuya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, sağlıksız bir yemeğe hayır deme cesaretini gösterin ve uygun gördüğünüz kadar erken yatın. Mazeret gerekmez!


Balık Burcu

21 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün enerjisinin büyük bir kişisel etkisi var. Gerçeğinizi bulmak için ne kadar derine inerseniz, o kadar parlayacaksınız. Riskten biraz korkma, bilinmeyenden korktuğunuz için başkalarına karşı bencil ve inatçı görünme eğiliminiz var. Kendinize korkmadan kendinizi keşfetme izni verin. Mümkünse kendinizi derin bir doku masajıyla şımartın – gevşeme ve özgür çağrışım yolculuğu, dışarı çıkıp hayatınızı zenginleştirmeyi bekleyen, içeridekileri açığa çıkarmanın nazik bir yolu olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.