Günlük Sağlık Burç Yorumları 20 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mart Pazartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Oyunda astral enerji ile istediğinizi elde etmek bugünlerde kolay görünebilir. “Görünüyor” burada önemli bir kelimedir. Aldığımız şeyin gerçekten istediğimiz şey olduğuna kendimizi inandırmak çok kolay ve bu özellikle sizin için geçerli. Ne istediğimizi gerçekten bilmek için zaman ayırmalıyız. Bu beceriyi geliştirmek için bir tür sessizlik gereklidir. Yoga, iç ve dış güç geliştirmenin hoş bir birleşimidir. Aslında, sizi zorlayan herhangi bir egzersiz önerilir.


Boğa Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Başkalarının duygularını incitme korkusuyla her zaman istediğini söylemiyorsun. Bu, istenmeyen, incelikli şekillerde ortaya çıkan bir kırgınlık oluşturmak dışında size pek bir şey kazandırmaz. Kendini ifade etmenin yolunu açmak, içine girmek için iyi bir uygulamadır. Sabahları nasıl bir gün geçireceğinizi kendinize söylemeyi deneyin: doğruca aynaya bakın ve kendinizle konuşun! Bu kulağa aptalca geliyor ama işe yarıyor, özellikle mevcut göksel enerji oyunda!


İkizler Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Göksel konfigürasyondan yolunuza çıkan çok fazla ateşli enerji ile, büyüleyici kişiliğinize erişmekte herhangi bir sorun yaşamayacaksınız! Egzersiz rutininizi çeşitlendirmek için bu enerjiyi kullanın. Yaptığınız herhangi bir aerobik egzersiz sizi pratik olarak çatıdan gönderecek. Bu ısının bir kısmını kaslarınıza getirecek, onları biraz eritecek ve esnemelerine ve uzamalarına yardımcı olacak yogaya veya başka bir derin esneme egzersizine dönmek isteyebilirsiniz.


Yengeç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Herkes kötü bir gün geçirdiklerinden şikayet ederken, siz zafer hamlenizi planlıyor olabilirsiniz! Örneğin patronu gerçekten çabalamadan etkilemek için güzel bir gün. Bugün, tamamen şanstan başka bir sebep olmaksızın, işlerin lehinize döndüğünü görebilirsiniz. Olayların akışına kendi temel ihtiyaçlarınızı gözden kaçıracak kadar kapılmamaya dikkat edin. Öğle yemeğini yemeyi unuttuğunuz ve moraliniz bozulduğu için tekneyi tamamen kaçırırsanız çok trajik olur!


Aslan Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün özellikle çevrenize karşı hassassınız. Tasarımcı veya mimar olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz, ancak fiziksel dünyanın nasıl göründüğünü önemsiyorsunuz. İç ve dış dünyalarınız arasında denge ve uyuma ihtiyacınız var. Size daha fazla rahatlık veya gönül rahatlığı sağlamak için evinizde veya gardırobunuzda değiştirmek istediğiniz bir şey varsa, devam edin ve onu yapın. İç dünyanız her türden ertelemeden etkilenir ve çözülmemiş sorunlar tarafından aşağı çekilmeye eğilimlidir.


Başak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

En iyi niyetimiz bir tür iletişim olmadan kaybolur. Bazen bir şeyi iletmiş olduğunuz yanılsamasının kurbanı oluyorsunuz, hatta bunu yapmamış olsanız bile. Her şeyi o kadar yoğun hissediyorsunuz ki, iletişim kurduğunuzu sanıyorsunuz, halbuki aslında her şeyi hayal etmişsiniz! Mümkünse, takım arkadaşlarınıza ne yaptığınızı bildirmek için sesinizi kullanmanız gereken voleybol gibi takım sporları yoluyla kendinizi iki yönlü iletişimde topraklama alıştırması yapmayı düşünün! Bu, iş ve aşk ilişkilerinizi büyük ölçüde geliştirebilir.


Terazi Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazen her şey yolunda gidiyormuş izlenimi veriyorsun, öyle olmadığı halde. İyi vakit geçirme fikrine aşık oluyorsunuz ve bunun gerçekten doğru olup olmadığını kendinize sormayı unutuyorsunuz. Mevcut gezegensel hizalanma tarafından salınan enerjinin biraz yardımıyla, gerçekte ne hissettiğinizi bilme fırsatını kullanın. Sağlığınız ve zindeliğinizle başlayın. Yediğiniz yiyeceklerden doğru türde enerji alıyor musunuz? Yeterince uyuyor musun? Sormadan bilemezsiniz.


Akrep Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yavaş ve istikrarlı görünüyorsunuz, ancak bazen tutkulu bir çizgi alevleniyor ve etrafınızdakileri şaşırtıyor. Sık sık, ani enerji patlamaları veya fikir değişiklikleri yaşarsınız, ancak bunları nadiren dış dünyaya gösterirsiniz. Cildiniz bu eğilimi özetleyebilir. Bir dakika her şey yolunda, sonraki dakika bir kızarıklık patlak verdi veya bir gecede sivilce belirdi! Bu dalgalanmalara, bol miktarda su içerek en iyi şekilde yönetilen içsel bir yoğunluk neden olur. Şu anda bir su servisine giriş yapmaktan çekinmeyin.


Yay Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Ne yazık ki bazılarımız için siyah çay ve kahve tüketiminin görüşümüzü zayıflattığı biliniyor. Bu dönemde gözlerinizi güçlendirmeye yardımcı olmak için “göz otu” olarak bilinen bitki ile demlenmiş çay alın. Beta karoten havuç, kayısı ve kavun gibi yiyeceklerde bulunur – karaciğer bu pigmenti gece görüşü için çok yararlı olan A Vitaminine dönüştürür. Gözlerinizi koruyun ve gelişmiş hassasiyetle gelecek vizyonunuzu yaratın.


Oğlak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sezginiz, geceleri ne kadar iyi uyuduğunuzla orantılı olarak çalışır. Metafizik yeteneklerinizi güçlendirmeye yardımcı olması için, iki hafta boyunca dinsel olarak takip ettiğiniz bir yatma vakti ritüeli oluşturmayı deneyin. Size hangisi uygun geliyorsa: müzik, sıcak bir banyo, ritmik dans, esneme hareketleri, kendi kendinize ninniler söylemek, her şey. Uyku ritüelinizi her 24 saatlik periyodun zirvesi haline getirmeye çalışın. Uyandığınızda, rüyalarınızı bir günlüğe yazın. İzlemek, ilerlemenizi fark etmenize yardımcı olacaktır.


Kova Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hayatta sahip olduğunuz birçok seçenek göz önüne alındığında, bunalmış olma hissi norm haline gelebilir. Bugünün yönü, istediğiniz şekilde iletişim kurmanıza olanak tanıyarak biraz dinlenme sağlar. Bu, kafanızın içinde kendinizle nasıl konuştuğunuzu içerir. Diyet ve egzersiz üzerindeki tüm sağlıklı yaşam vurgusuyla, kendimizi en çok besleyen parçamızın gerçekten zihnimizde olduğunu unutmak kolaydır. Kendinize zihinsel olarak nasıl davrandığınız, az yağlı herhangi bir şeyden daha önemlidir. Bunu düşün!


Balık Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Her gün ağzını açıp çıkan her şeyi beğenemezsin! Günümüzün astral konfigürasyonu ile kendinizi ne kadar kolay ifade ettiğiniz sizi şaşırtabilir. En önemlisi, tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu ve ne zaman ihtiyacınız olduğunu söyleyen kendi iç sesinizi duyabileceksiniz. Sabah uyandığınızda “Susadım” sözünü duyduğunuzda sesin kahve değil su olduğunu anlamaya çalışın! İyi dinleyin ve önce kendinize ihtiyacınız olanı verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.