Günlük Sağlık Burç Yorumları 16 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Mart Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünkü geçiş, yapmanız gereken her şeye zamanında yetişip yetişemeyeceğinizi merak etmenize neden olacak. İlişkilerinize odaklanıyorsanız, kendinize gereğinden fazla baskı uyguladığınızı fark edebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi, gerçekten önemli olan şeylerden dikkatinizin dağılmaması için beklentilerinizi rahatlatmak için iletişimi kullanın. Biraz fazla gerginlik hissediyorsanız, bol miktarda su içmek iyi bir fikir olacaktır.


Boğa Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günün yönü size işleri halletmek için ihtiyaç duyduğunuz güveni verir, ancak yakın ilişkileriniz söz konusu olduğunda da biraz güvensiz hissedebilirsiniz. Tüm doğru cevaplara sahip olmanız gerektiğini düşünmeyin – bu, bu geçişin getirdiği klasik bir endişedir. Bunun yerine ne hissettiğinize odaklanın ve doğru kelimeleri bulma konusunda endişelenmeyin. İhtiyacınız olan egzersizi yaptığınızdan emin olun, aksi takdirde hayal kırıklığı hissi yalnızca artacaktır. Aerobik egzersiz kanınızı oksijenlendirecek ve moralinizi yükseltecek.


İkizler Burcu

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması, partnerinizle veya arkadaşlarınızla konuşmanız gereken belirli ilişki beklentilerini ortaya çıkarıyor. Ne hissettiğinizin farkında olun, böylece başka birini duygusal durumunuzun nedeni haline getirmeden önce kendinizi yakalayabilirsiniz – unutmayın, bu gücünüzü ele vermektir. En iyi sohbetler, açık yürekle başlattığınız ve kendiniz dahil kimseyi suçlamadığınız sohbetlerdir. Rafine şekeri uzak tutun!


Yengeç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel enerjisi sizi kişisel sağlığınıza dikkat etmeye ve kendinize eşit hissedip hissetmediğinizi sormaya teşvik ediyor. Bedenin hem duygusal hem de fiziksel olarak ifade ettiği incelikleri fark etmek önemlidir. İyi uyuyor musun? Yeterince su içiyor musun? Yediklerinizi iyi sindiriyor musunuz? İlişkilerinizde kendinizi güvende hissediyor musunuz? Fark ettiğiniz tüm küçük şeyler, daha fazla öz-farkındalığa yol açacak ve daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegenlerin hizalanması, kendinizi daha güvende hissetmenizi ve aynı zamanda belki biraz gergin hissetmenizi sağlar. Duygular değişkendir ve kompartımanlara sığdırmak zordur. Şeylere bir isim vermek ve benzerleri benzerleriyle organize edebilmek eğilimindesiniz. Bu nedenle, “düzenli” hissetmeye alışkın olduğunuz alanlarda kendinizi daha duygusal hissediyorsanız, hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Oyundaki yön, irrasyonel olanı ortaya çıkarma eğilimindedir. Kontrolün daha fazla sizde olduğunu hissetmek için egzersizi kullanın.


Başak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün enerjisi size, zaman zaman gerçeği kendinizden saklamaya çalışabileceğiniz birçok yolu görme gücü veriyor. Özellikle anlayışlısınız ve bu transit altında “kesme köşeler” olmadığını anlayabiliyorsunuz. Fiziksel olarak, egzersiz eksikliği veya aşırı yemekten muzdarip olabilirsiniz. Duygusal olarak konuşursak, ne hissettiğinizi sevdiklerinize birden fazla şekilde iletmeniz iyi olur, böylece demek istediğinizi anladığından emin olabilirsiniz.


Terazi Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün geçişi size, oturup planlamak için zamanınız olsaydı bir şeyin daha iyi yapılabileceği hissini veriyor. Belki de vücudun konuşuyordur? İstediğiniz sağlıklı yaşam tarzını sürdürmek için hayatınızda çok fazla şey oluyormuş gibi mi hissediyorsunuz? Her şeyden önce, kendinizi yargılamayın. Bugün bulunduğunuz yerden başlayın ve buradan yumuşak, gerçekçi hedefler belirleyerek ilerleyin.


Akrep Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günün geçişi sizi uyandıracak ve kahveyi koklayacak. Her şey eski ve modası geçmiş olanı atmak ve yeniyi getirmekle ilgili. Bu, dolaplarınızı ve yaşam alanınızı ciddi şekilde temizlemek isteyeceğinize dair ilk sezginiz olabilir. Bir düşünün: eğer yer varsa, yeniyi getirmek daha kolaydır! Nefes alma metaforunu düşünün: her nefes verme küçük bir arınmadır, bu yüzden uzun ve şiddetli yapın, ardından temiz hava ile doldurun.


Yay Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Mevcut geçiş, bunu genel bir temizlik için iyi bir zaman haline getiriyor – gerçekten yılda en az bir veya iki kez yapılması gereken bir temizlik. Vücudunuza bakın ve arınma sürecine başlayın. Bol su elbette tüm yol boyunca çok önemlidir. Mümkünse, sadece çiğ meyve ve sebzeleri yiyerek birkaç günlük katı diyet kısıtlamalarını korumaya çalışın. Vücudunuzun size ne söylediğine dikkat ederseniz, kendinizi hafif ve aktif hissedebilir ve çok fazla geri dönüş enerjisi alabilirsiniz.


Oğlak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün yönü, size kendinizi fiziksel veya duygusal olarak temizlemeniz için fikir verir. Bir şey sizi duygusal olarak rahatsız ediyorsa, genellikle sizinle başka bir kişi arasında çözülmemiş bir sorun vardır. Bu sorunun ciddiyetine bağlı olarak, hayal kırıklıklarınızı yazmak veya bir resim çizmek yardımcı olabilir. Onu bir şekilde kendi dışına çıkarmaya çalış. Konuyla ilgilendiğinizi hissettiğinizde, yeni kanı harekete geçirmek ve arınma sürecini tamamlamak için biraz fiziksel egzersiz yapın.


Kova Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün sizin için harika bir geçiş sunuyor. Nelerden kurtulmaya hazır olduğunuzu fark edebileceksiniz – belirli davranış kalıpları, dolaplardaki eski yiyecekler ve dolaptaki eski giysiler. Hatta bazı ilişkiler kendilerini sağlıksız ve olgunlaşmış olarak gösterebilir. Eski ve modası geçmiş şeylerden vazgeçerek çok şey kazanabilirsiniz. Hayatınızın değerlendirmesini yapın – işinize yaramayan şeylerden kurtulun ve yeni olan her şey için yer açın.


Balık Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegen enerjisi sizi vites değiştirmeye ve kendinize gerçekten hissetmek istediğiniz kadar sağlıklı hissedip hissetmediğinizi sormaya zorluyor: bedeninizde, hayata bakış açınızda ve ilişkilerinizde. Tüm bu alanlarda kendinizi daha rahat hissetmek için yapabileceğiniz şeyler var – sadece durumunuza bir göz atmalı ve kendinize karşı dürüst olmalısınız. Kendinizi mümkün olan en sağlıklı şekilde hissetmek için, önce bugün kendi realitenizle yüzleşmelisiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.