Günlük Sağlık Burç Yorumları 14 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mart Salı gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

14 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendi sağlık uygulamanız düzenli olduğunda, bu günlük engellerle başa çıkmak daha kolaydır. Ancak sıklıkla engellerin sağlık uygulamalarımızı belirlemesine izin veririz. Keşke en çok ihtiyaç duyduğunuz anda perspektife sahip olmanın bir yolu olsaydı – var! Disiplini rutininizde tutmak, işler zorlaştığında yerleşen kafa karışıklığının üstesinden gelmenin en iyi yoludur. Her şey başarısız olduğunda, sıcak bir banyo hem beden hem de zihin için harikalar yaratır!


Boğa Burcu

14 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gece geç saatlerde buzdolabında veya sabahları erteleme düğmesiyle şeytanlarınızla yüzleştiğinizde, neyin dikkat edilmesi gerektiğini bir an için görürsünüz. Taze, sağlıklı ve lezzetli yiyeceklere olan ihtiyacınızı besliyor musunuz? Sıfırdan bir elmalı turta pişirmeyi deneyin! Kendinize hak ettiğiniz ödülleri sağlıklı ve uygun yollarla verin. Ve eğer egzersiz yapmak yerine egzersiz yapmayı düşünüyorsanız, işiniz bittikten sonra koşu yaparak stresinizi atarsanız daha iyi bir gece uykusu çekeceğinizi unutmayın.


İkizler Burcu

14 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sağlığımızı ve özellikle de diyetlerimizi incelemeye başladığımızda bakmamız gereken çok şey var. Çocukluktan öğrenilen davranışlar çabuk kaybolmaz. Yiyecek her yerdedir: ilişkilerimizde bile. Bu, dünyayla ilişki kurmamızın kilit bir yoludur. Diyetinizi değiştirmek, kim olduğunuzu bir düzeyde değiştirir ve bu çok yorucu olabilir. Eğer bunalırsanız cesaretiniz kırılmasın. Yiyecekleri sağlıklı bir şekilde düşünürseniz, zaten ilerleme kaydettiğinizi unutmayın!


Yengeç Burcu

14 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün, kuralların anlamsız olduğu hissine kapılıyorsunuz. “Kendini önemsemek” adı verilen büyük, güzel çembere yeniden entegre edilmesi gereken sıkılmış bir duygu. Gününüzü aydınlatmaya yardımcı olmak ve belki de egzersiz rutinindeki sıkıntıları veya beslenme endişelerini ortadan kaldırmak için, bugün kendinizi iyi hissetmeniz için ihtiyacınız olan bir şey bulmaya çalışın. Yeni şampuan? Köpük banyosu? Eşarp veya gömlekte özel bir renk mi? Kesinlikle sıcak bir banyo önerilir – damla yasemin veya çam esansiyel yağı ile.


Aslan Burcu

14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün iki zıt şeyi aynı anda isteyebilirsiniz: iyi bir antrenman ve ardından biraz çikolatalı kek! Daha çılgın şeyler oldu! Gezegensel hizalanma sizi bir yandan rahatlık ve güvenlik (her zamanki rutininiz, onaydan gelen rahatlık ve diğer iyi hisler) arzu etmeye iterken, öte yandan geç saatlere kadar ayakta kalmanın ve anında sonuç veren şeyler yapmanın erotik ve eğlenceli olacağını düşünürsünüz. , “günahkar” zevk. Buradaki zorluk, orta yolu bulmak ve yargılamayı askıya almaktır.


Başak Burcu

14 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması size kendinizin iyi ve güzel bir insan olduğunu görme yeteneği veriyor! İhtiyaçlarınızla ilgilendiyseniz ve kendinize çok dikkat ettiyseniz (diyet, egzersiz ve uyku) kendinizi özellikle iyi hissedeceksiniz. Dikkatiniz dağıldığı ve bedeninizi ihmal ettiğiniz için kendinizi suçlu hissediyorsanız, böylesine hayırsever bir yön özünüzün derinliklerine ulaşır ve şifalı pembe altın ışığını yayar.


Terazi Burcu

14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yeni şeyler denemek genellikle yaşam kalitemizi artırır. Avrupa, “Yeni Dünya” dan gezginler tarafından getirilene kadar 1500’lere kadar domatessiz yaşadı (gezginler için yeniydi)! Eski kalıpları yansıtma ve yeniyi karşılama kapasitenize yardımcı olması için yeni rahatlama biçimlerine açılmayı düşünün. Yoga ve Pilates, alt omurgayı güçlendirmenin harika yollarıdır. Meditasyon da yardımcı olabilir. Bu süre zarfında alkol alımınızı sınırlamanız da akıllıca olacaktır.


Akrep Burcu

14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Diyet ve egzersiz ihtiyaçlarınıza bakmak için ne kadar çok zaman harcarsanız, yaşam kalitenizi artıracak şeyleri düşünmek o kadar kolay olur. Örneğin, düzenli yoga egzersizleri yaparak ve bol miktarda su içerek birkaç hafta geçirdiğinizde, doğal olarak beyaz un ve süt ürünleri gibi belirli yiyecekleri diyetinizde en aza indirmeye hazır hissedeceksiniz. Vücut ne istediğini sorar: eğer dinleme yeteneğinizi artırabilirseniz, formda olacaksınız!


Yay Burcu

14 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yargılamayı askıya almak, gerçeği daha fazla görmenizi sağlar. Kendilik hakkındaki yargıyı askıya almak, özellikle içsel gerçeğinizi görmenizi sağlar. Bugünün astral konfigürasyonu kişisel sorgulama için harika. Kendiniz için esenlik duygunuza yardımcı olan şeyler mi yoksa onu azaltan şeyler mi yapıyorsunuz? Hayranlık duyduğunuz ve takip etmek istediğiniz arkadaşlarınızda ne tür davranışlar görüyorsunuz? Kendi sağlık uygulamalarınızı seçme özgürlüğüne sahipsiniz.


Oğlak Burcu

14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günümüzün göksel enerjilerinde cesaret kırıklığı duyguları bir olasılıktır. İstediğiniz şey ulaşılamaz gibi görünebilir ve hızla bir üzüntü duygusu doğurabilir. Kendinizi beslemek için yaptığınız her şeye ve sağlık falınızı okuduğunuzdan beri yaptığınız birçok küçük başarıya odaklanın! Belirtileri fark ettiğiniz anda depresyonun tuzaklarından kaçınmak için adımlar atabilirsiniz. Kesinlikle bir arkadaşınızdan sizi neşelendirmesini isteyin – gerçek arkadaşlar bunu yapmayı sever!


Kova Burcu

14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendini kaybolmuş hissettiğinde ve ne istediğini bilmiyormuşsun gibi, rutinine sadık kal. Vücudunuzun uygun bakımı ile (iyi, taze yiyecek, bol su ve egzersiz), bilinçaltı eninde sonunda kendini gösterecektir. Bugün kendiniz için besleyici ve öngörülebilir bir model oluşturun. Bilinçli nefes alın. Temel bir Hatha yoga egzersizi zihninizi sakinleştirmeye yardımcı olur. İçinizde “gizli” olan mesaj ne olursa olsun, kendinizi almaya hazırladığınız sürece ortaya çıkacaktır. Bırakın ve “bilmeme” adımını kucaklayın.


Balık Burcu

14 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Dün kendinize yemek ve egzersiz anlamında ne verdiyseniz bugün için uygun olmayabilir. Davranışınızı değiştirmeye çalışın ve yine de vücudun ihtiyaçlarının bilincinde olun. Hiç katılmadığınız egzersiz biçimlerini düşünün: bunun neden olduğunu düşünün – sizi belirli egzersiz biçimlerinden zevk almanıza engel olan vücut sorunları var mı? Bugünün yönü, bu derinlikleri araştırmanıza yardımcı olur. Oyun alanında erken çocukluk deneyimlerinin anılarına dokunmayı deneyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.