Günlük Sağlık Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Nisan Cumartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Antrenmanınıza ara vermenin zamanı geldiğini düşündüğünüzde iki kere düşünün. Dinlenme günleri elbette son derece önemlidir, ancak kendinize her zamankinden sıkılıp sıkılmadığınızı ve yeni bir şey isteyip istemediğinizi sorun. Bu, vücudunuzun bir gün dinlenme istemesiyle aynı şey değildir: yeni bir aktivite isteyen zihninizdir! Bu dürtüye şefkat ve disiplinle yanıt verebilmek için egzersiz rutininizde çeşitlilik geliştirmeye başlayın – çok sağlıklı bir kombinasyon!


Boğa Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması size ev yaşamınızda, duygusal yaşamınızda ve kendinizle olan ilişkinizde bir genişleme hissi veriyor. Ev hayatınızdaki çözülmemiş sorunları çözmek için bu enerjiyi kullanın. Bu, sağlık alışkanlıklarınıza bakmak ve kendinize gerçekten istediğiniz kadar rahat “yaşayıp yaşamadığınızı” sormak anlamına gelebilir. Sindirim yolunun düzgün çalışmasını sağlamak için yeterince yeşil yapraklı sebze yiyor musunuz? Bu, tüm yıl boyunca devam etmesi gereken bir tür “bahar temizliği”!


İkizler Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Vücudunuzda gerçekten rahat hissetmek için neye ihtiyacınız olduğunu kendinize sorun. Daha iyi fiziksel durumda olmanız mı gerekiyor? Daha güçlü hissetmeye, daha fazla esnekliğe sahip olmaya, daha hafif veya daha ağır hissetmeye mi ihtiyacınız var? Vücudumuzun içinde yaşama şeklimiz, başkalarına nasıl davrandığımız ve başkalarının bize nasıl davranmasına izin verdiğimizle ilgili her şeye sahiptir. Fiziksel bir realitede istediğimiz gibi var olmadıkça, arzuladığımız duygusal realiteyi yaratmak zordur.


Yengeç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Mevcut gezegen konfigürasyonu, içimizdeki çocuğumuzun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını – beslenme ihtiyacı, beslenme ihtiyacı ve iyi bakılma ihtiyacı – uyanık saatlerimizin yapısına çekme şansı veriyor. İstediklerimizi hayatımızda gerçekleştirmemize yardımcı olur. Bu nedenle, bu, hayatınızda daha güvende hissetmenize yardımcı olacak şeyleri kendinize bildirmek için hayırlı bir zamandır. Kendinize sorun: İyi hissetmek için neye ihtiyacınız var?


Aslan Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Çok uzun süre kin besleyemezsiniz – meselenin daha yüksek gerçeğini aramakla fazla ilgili. Aynı şekilde, modaya uygun bir diyete çok uzun süre takılıp kalmayacaksınız – kimsenin soyadının ait olmadığı sağlıklı uygulamaları içeren dengeli bir yaşam tarzı için çalışmakla çok ilgileniyorsunuz. Rutini bilirsiniz: bol su, mevsimlik yerel ürünler, düşük karbonhidrat, düşük protein, bol dinlenme. Ölçülü olmak da dahil olmak üzere her şeyde ölçülü olun!


Başak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Her şeyin farklı olmasını dilemek çoğu zaman meseleleri değiştirmez. Tabii kırılma noktasına ulaşıp sonra bir hamle yapmadığınız sürece. Çoğu zaman bu şekilde çalışıyorsun. Bir şeyin üzerine çömeliyorsun ve iltihaplanıyorsun ve sonra bir gün görünürde hiçbir sebep yokken melodini değiştiriyorsun. Verimli bir şekilde iltihaplanıp iltihaplanmadığınızı bilmek her zaman zordur. Üslerinizi korumaya yardımcı olmak için, bu karışıklık zamanlarında sıkı bir fiziksel rejimi sürdürün. Bunu düşünmenize gerek yok: sadece yapın.


Terazi Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Çok yoğun birkaç ay geçirdiniz ve işler bir süre daha durağan bir düzende kalabilir gibi görünüyor. Bu düzende yapacak çok işiniz var. Diyetinizi düzenli tutmak, düzenli egzersiz ve yeterli dinlenme kadar bunun çok önemli bir yönüdür. Vücudunuzdaki kanınızı düzenleyen ve aşırıya kaçtığınızı size hatırlatan organınız olan karaciğerinize her zaman özel dikkat göstermeyi unutmayın.


Akrep Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması, dişil ve erkeksi niteliklerin bir evliliğidir. Duygusal dolabınızın değerlendirmesini yapıyorsunuz: Kişisel yaşamınızda ihtiyacınız olan şeylere sahip misiniz? Yalnız kalmaktan memnun musun? Başkalarından daha fazla ilgiye ihtiyacınız olduğunu düşünüyor musunuz? Bunlar, onsuz gitmeye ya da çok az şeyle yetinmeye alışkın olan bazılarınız için kafa karıştırıcı sorular. Makul bir fiziksel formda olduğunuzda, duygusal olarak neye ihtiyacınız olduğunu bilmek çok daha kolaydır.


Yay Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Görme yeteneğiniz genellikle size özellikle iyi hizmet eder. Doğal görüşünüzü A Vitamini ve Beta-karoten kaynaklarıyla besleyin. Yorgun veya kaşıntılıysa gözlerinizi ovmayın. Rahatlamanın daha iyi yolları var. Göz çevresindeki cilt için hassas göz nemlendiricisi kullanın. Güneşin zarar görmesini önlemek için güneş gözlüğü takın (evet, özellikle parlama güçlü olduğunda). Vizyonunuz bir hediyedir – onu dünyada iyi şeyler görmek ve yapmak için kullanın.


Oğlak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İster bir kişiyle ister tüm bir grup insanla sağlıklı bir ilişkinin parçası olmayı seviyorsunuz. Bu nedenle bir gönüllü organizasyonun parçası olmak size büyük bir memnuniyet verebilir. Seçiminizin amacını seçiyorsunuz ve tanıştığınız insanlar sizin gibi potansiyel olarak ortak ilgi alanlarına sahip iyi insanlar olacak. Hizmet ederken forma girmek istiyorsanız, değerli amaçlar için para toplayan “yürüyüşlere” veya “koşulara” bakın.


Kova Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bir yandan, güçlü yanlarınızın çoğunu görüyor ve kendiniz hakkında oldukça iyi hissediyorsunuz. Öte yandan, tam olarak çözemediğiniz dırdırcı şeyin sizi aşağı çektiğini hissediyorsunuz. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmaya devam ederseniz, kendiniz için gerçek bir sorun yaratacaksınız. Olumlu olanı kendi içinizdeki olumsuzla yüzleşmek için kullanırsanız, gerçek bir atılım şansınız olur. Taze kanın akmasını sağlamak için aerobik egzersiz yaparak kendinizi merkezde tutmaya çalışın.


Balık Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Başkalarına vermeden önce kendinize vermeye çalışın. Yani, başkalarına “iyi olma” duygusu vermekten yararlanmaya çalışmadan önce sağlığınıza odaklanın. Bu kolay değildir, ancak geliştirilmesi gereken önemli bir beceridir. Herhangi bir günde kendinize kendiniz için ne yaptığınızı sorun: Temiz havada güzel bir serinletici koşu, özellikle sağlıklı yemekler ve bol su, iyi bir dinlenme için erken bir gece geçirme kararı. Bunlar gerçekten önemli olan şeyler.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.