Günlük Kariyer Burç Yorumları 9 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Mart Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzden ayrılmadan ve buradaki Dolunay’ı tamamlamadan önce Ay, kariyer evinizden ayrılmadan önce Plüton’a son bir kez dostça açı oluşturacak. Çalışma haftasının tam kalbinde bu, iş ve kariyer konularına ivme kazandırıyor, ancak paranın gezegeni Venüs’ün 2023’ün en kazançlı haftalarına başlamak üzere önümüzdeki hafta gelir sektörünüze dönmesiyle, zamanlama bundan daha iyi olamazdı.

Bugün iş sektörünüzden ayrılmadan ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji vermenize yardımcı olan bir Dolunay’ı tamamlamadan önce, Ay, kariyer sektörünüzdeki Plüton ile dostane bir açı oluşturacak. Bu, Pluto’nun 2008’de geri dönmesinden bu yana Ay’ın her dört haftada bir yaptığı ve iş ile kariyer meseleleri arasında bir anlayış oluşturmaya yardımcı olduğu aynı dostça açıdır. Ancak, Pluto ayrılmadan önceki bu son ziyaret, ekstra dikkat etme ihtiyacını beraberinde getiriyor.


Boğa Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün kariyer sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, Ay’ın iş sektörünüze dönüşü, profesyonel olarak yeniden bir araya gelme şansından daha fazlasıdır. Cüce gezegen Ceres’in iş sektörünüzden geriye doğru hareket etmesinden iki hafta önce, Ay’ın ayrılmadan önceki son ziyareti ve Mars gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki ziyareti, gelir, iş ve kariyer genelinde farklı kolları bir araya getirmek için değerli bir şans başlar. cepheler.

Satürn’ün sadece kariyer sektörünüzü terk etmekle kalmayıp 2020’den beri ilk kez boş bırakmasından bir gün sonra, Ay iş sektörünüze tam zamanında geri dönüyor. Kısmen bu, yeniden bir araya gelmek için önemli bir şans olduğu için, ama aynı zamanda cüce gezegen Ceres iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine incelediği son iki haftaya girerken Ay geri döndüğü için. Satürn’ün gitmesiyle bu, tüm dikkatinizi işinize ve işinize vermeniz için bir şanstır.


İkizler Burcu

9 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, gelir sektörünüzden henüz 16 gün uzaktayken, Satürn kariyer sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, ilerideki gelir artışını destekleyecek profesyonel temel çok daha güçlü hale geldi. Pluto hala finans sektörünüzdeyken ve Mars’ın dönmesinden önceki güne kadar ayrılmayacağından, değişim ve devrim gezegeni son dakikaya kadar finansal durumunuza ve para meselelerinize odaklanmaya devam edecek.

Satürn, otuz yıldır kariyer sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, yavaş yavaş yönünüzü bulma şansınız var. Ne gerekiyorsa yapmak için getirdiği kararlılığı anlamak birkaç gün, hatta haftalar alabilir ama 2026’ya kadar burada olduğu için, dünyanın tüm zamanına sahipsin. Size daha geniş anlamlar için bir fikir verecek olan, Ay’ın iki gün içinde iş sektörünüze dönüşüdür.


Yengeç Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün dün mali sektörünüzden ayrılması, yalnızca kozmosun zor görev yöneticisini oyundan çıkarmakla kalmadı, üç yıllık bir mali temel eğitim kampını da sona erdirmekle kalmadı, onu boş da bıraktı. Plüton, yeni ve daha ilerici bir aşamayı başlatmak için ayın ilerleyen saatlerinde geri dönecek olsa da, Ay üç gün önce gelir sektörünüzden ayrıldıktan sonra, daha çok değişime odaklanacak. çit.

Yarın kariyer sektörünüzde son haftasına giren Venüs ve hafta sonu asteroit Juno’nun ayrılmasıyla, artan bir aciliyet duygusu var. Yine de aynı zamanda, şans ve genişleme gezegeni Jüpiter ile sadece kalmakla kalmayıp, Güneş’in henüz geri dönmemesi de bir aciliyet eksikliğidir. Bu çelişkili olabilir, ancak aciliyet olduğu yerde, taahhüt etmeyi yeterince çok istediğiniz bir şeye sahipken, onu gerçekten gerçekleştirmeye gelince aciliyet eksikliği vardır.


Aslan Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Satürn finans sektörünüzdeki ilk dolunay gününe giriyor, Ay, mali çitin her iki tarafında da çok fazla yoğunluk yaratan bir Dolunay’ı tamamlayarak gelir sektörünüzden ayrılıyor. Ay daha yeni geçerken, bu profesyonel yılda çok önemli bir noktada gelir meselelerine destek vermenin yanı sıra, para meselelerini ayak parmaklarında tuttu.

2008’de geri dönüşünden bu yana her dört haftada bir yaptığı gibi, Ay, yalnızca gelir sektörünüzü terk etmekle kalmayıp son birkaç gün içinde her şeyi enerjilendiren bir Dolunay’ı tamamladığından, iş sektörünüzde Plüton’a dostça bir açı oluşturacak. gelir, iş ve kariyer cepheleri. Bu seferki fark, bu onların Plüton ayrılmadan önceki son el sıkışması.


Başak Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün iş sektörünüzü terk etmesinden bir gün sonra, iş ve iş meselelerinin Pluto’nun dönmesinden birkaç hafta önce çözülmesine izin veren bir şey, Ay gelir sektörünüze zamanında geri dönüyor. Ay, yalnızca cüce gezegen Ceres’in gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girdiği gün değil, aynı zamanda Mars kariyer sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyareti için de geri dönüyor. Bu, yeniden bir araya gelme ve hatta gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir sıfırlama şansı sağlar.

Satürn’ün dün iş sektörünüzden ayrılması, yepyeni bir gerçekliğe uyandığınız anlamına gelir. Satürn sizi ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığıyla ve kanıksadığınız türde bir iş ahlakıyla bırakmış olsa da, her zaman oyununuzun zirvesinde olma baskısı ortadan kalktı. Hâlâ aynı dürtü ve kararlılığa sahipsiniz ama artık o sizi değil, siz onu yönlendiriyorsunuz.


Terazi Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bu ay şimdiye kadar, Ay ve ayrıca bazı olumlu gezegen açıları sayesinde, finansal çitin her iki tarafı da iyi konumlandırıldı. Bir tarafın avantaj elde ettiği yerde diğer taraf onu takip etti ve bu, giren para ile giden para arasındaki dengeyi korumanın anahtarı oldu. Bu eğilim devam edecek, çünkü Satürn’ün iş sektörünüzdeki ilk tam günü finansal çitin gelir tarafını desteklerken, gezegenler para meselelerine eşit bir destek verme yolunda.

Otuz yıldır ilk kez iş sektörünüzde Satürn’e sahip olmaya alışırken sahip olduğunuz tek şey zamandır. Satürn’ün buradaki ilk tam günü daha çok yerleşmekle ilgili ve Güneş ve Merkür her yıl bu zamanlarda yaptıkları gibi iş ve iş meselelerini hızlandırmaya devam ederken, kararlılık ve kararlılık duygusunu takdir etmek zaman alabilir. şimdi kalmak için burada.


Akrep Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Daha yoğun yaşam, Ay’ın nostaljik ve yansıtıcı ama aynı zamanda haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir parçası haline gelmesi o kadar önemli hale gelir. Bununla birlikte, Ay bugün geri dönerken, aynı zamanda Mars’ın finans sektörünüzden son kez ayrılması, önümüzdeki günlerde mali güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı olacak dostane yönüyle.

Hafta, Ay’ın kariyer sektörünüze yaptığı ziyareti tamamlamasıyla başladı, bu da size yalnızca profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmekle kalmadı, aynı zamanda iş sektörünüzdeki beş gezegen hakkında daha iyi bir okuma sağladı ve bu da içinden geçerken dostça bir görünüm oluşturdu. Ay’ın bugün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına geri dönmesi, önümüzdeki günlerde aynı gezegenlerle çatışmasını görecek, ancak iş cephesinde hız arttıkça bu, kendinize ayak uydurmanız için zamanında bir hatırlatma olacaktır.


Yay Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzden ayrılmadan ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji veren bir Dolunay’ı tamamlamadan hemen önce, Ay, Plüton gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki son dostane yönünü oluşturur. Bu, tam da 15 yıl sonra, değişim ve devrim gezegeninin yarın sizin gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girmesi ve son birkaç günün size bunu hesaba katmak için gereken her şeyi vermesiyle gelir.

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılması, son birkaç gündeki Dolunay’ı sona erdirecek olsa da, sonuçları değil. Sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle baş başa bırakmanın yanı sıra, havada kesin bir değişim ve beklenti duygusu var.


Oğlak Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün sadece gelir sektörünüzü terk etmekle kalmayıp 2020’den beri ilk kez boş bırakmasından bir gün sonra, Ay yeniden toparlanma şansı ile kariyer sektörünüze geri dönüyor. Profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, cüce gezegen Ceres kariyer sektörünüzden ayrılmadan ve Mars iş sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret, ivmeyi devam ettirmek için Satürn’le çok yakın çalışmış olan gezegenleri bir araya getirmek için bir şanstır. .

Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü bundan daha iyi bir zamanlamayla gelemezdi ve bunun nedeni sadece çalışma haftasının kalbinde profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü körükleyebilmesi değil. Ay, cüce gezegen Ceres’in profesyonel ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize yönelik derin dalışının son iki haftasına girdiği gün ve ayrıca Mars iş sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyareti için geri dönüyor. Satürn’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde yeniden bir araya gelme şansı.


Kova Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn, gelir sektörünüzdeki ilk tam gününe ve önümüzdeki üç yıldaki evine yerleşirken, Ay finans sektörünüzden ayrılarak Dolunay’ı ve son birkaç gündeki herhangi bir finansal gerginliği veya yoğunluğu sona erdirir. Bu, finansal çitin her iki tarafına da enerji verdi ve tüm güç gelir tarafındayken, Ay son birkaç gündür para konularına çok ihtiyaç duyulan ilgiyi vermek için savaştı.

Dün Satürn’ün gelir sektörünüze geri dönmesinin finansal olarak oyunun kurallarını değiştirdiğine şüphe yok, ancak bunun aynı zamanda profesyonel olarak ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyük etkileri olacak. Ayın ilerleyen saatlerinde Mars iş sektörünüze döndüğünde ve kariyer cephesindeki olaylar kariyer cephesinde başka bir tutulmaya doğru inşa edildiğinde, Satürn hala yerleşiyor olacak, o sadece her şeyi bir arada tutacak kaya.


Balık Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Biri para gezegeni, diğeri bağlılık kraliçesi Venüs ve Juno’nun gelir sektörünüzdeki son günlerini değerlendirmek için güçlerini birleştirmesi gibi, Ay da finans sektörünüze geri dönerek dikkatinizi finans dünyasının diğer tarafına çekiyor. çit. Bu biraz rekabet yaratabilir, ancak bu, gelir cephesindeki gezegenleri daha da kararlı hale getirirken, cüce gezegen Ceres finans sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret, finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha derinlemesine incelemeniz için bir şans.

Hafta, Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay’ın iş sektörünüze tek ziyaretini tamamlamasıyla başladı ama bu, resmin sadece bir parçasıydı. Gelecek hafta Venüs ayrılmadan önce Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesiyle, o zamana kadar gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm seçeneklerinizin daha da dolu bir resmine sahip olacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.