Günlük Kariyer Burç Yorumları 8 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Mart Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay hala iş sektörünüzde ama Dolunay zirveye ulaştı ve onunla birlikte tansiyonun bir kısmı düşüyor. Dün gelir cephesindeki gezegenlerle yarın kariyer cephesindeki gezegenlerin dostane bir yönü arasında bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri hareket ettirebilecek türden bir ivme yaratıyor. Ay’ın şimdi başladığı şey, yakında daha da fazla destek alacak.

Ay tam olarak iş sektörünüzden geçiyor olabilir ve tam anlamıyla bugün burada ve yarın gitmiş olabilir, Dolunay olarak bu her zaman işleri ileriye taşıma yeteneğine sahip olacaktı. Ancak, Plüton kariyer sektörünüzden ayrılmadan önceki Ay’ın son ziyareti olduğundan, bu çok daha fazla anlam kazandı. Değişim gezegenini ve devrimin son haftalarını kucaklama şansının yanı sıra bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeye enerji veriyor.


Boğa Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün bugün kariyer sektörünüzden ayrılması, 2020’den beri ilk kez onu boş bırakmayacak, aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Mars ile olan ortaklığını da sona erdirecek. Mars’ın ayın sonlarına kadar ayrılmaması ve hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünün yalnızca artmasıyla, bu sizi profesyonel olarak ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuz ve artık parayı daha çok kazanabileceğiniz bir noktaya getiriyor.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşü, Satürn bugün kariyer sektörünüzden ayrıldıktan sonra yeniden bir araya gelme şansı olacak, ancak şimdilik önemli olan, ne zaman, nerede olduğunu fazla düşünmeden, ne gerekiyorsa yapma kararlılığına bağlı kalmak. ve nasıl. Pluto’nun ayın ilerleyen saatlerinde geri dönmesiyle, bu profesyonel yıl gelişmeye devam edecek ve hatta Satürn’ün her şey üzerindeki sıkı kontrolü gevşedikten sonra bile açılacak.


İkizler Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ayın sonunda, tüm bu mali yıl tepetaklak olmuş olacak. Pluto’nun finans sektörünüzde bulunduğu 15 yıl boyunca, gelir tarafında gezegensel aktivite olsa bile, bu finansal çitin baskın tarafı olmuştur. Yine de ayın sonunda Pluto gitmiş olacak ve geçen yılın ortasından beri boş olan gelir sektörünüz, kaybedilen zamanı telafi etmek için aç olacak olan Mars tarafından işgal edilecek.

Hem çalışma haftasının hem de Güneş’in kariyer sektörünüze bir aylık ziyaretinin tam kalbinde ve tıpkı bir Dolunay’ın Satürn’ün geri döndüğünü iş/yaşam dengesi hatırlatmaları getirmesi gibi. Bu, bu yeni profesyonel yıl tatiline yönelik geçici bir odaklanmayı, güçlü ve yeni bir üç yıllık bölümün başlangıcına yönelik otantik bir başlangıca dönüştürür. Satürn şimdi 2026’ya kadar burada ve ne gerekiyorsa yapma kararlılığıyla geri dönüyor ve özellikle de hayalleri gerçeğe dönüştürmek için Neptün ile çalışmak söz konusu olduğunda.


Yengeç Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn finans sektörünüzden ayrıldığında ve üç yıllık mali eğitim kampını bitirdiğinde rahat bir nefes alabilseniz de, bu, önümüzdeki yıllarda yararlanmaya devam edeceğiniz bir şeydir. İster mali zorluklarla karşılaşmış olun, ister kemerinizi sıkmak zorunda kalmış olun, ister sadece daha fazla sorumluluk alın, Satürn size mali gücünüzü geri almanız için gereken her şeyi verir, ancak dersleri tekrarlamak zorunda kalmazsınız.

Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılmasının üzerinden iki gün geçmişken, kariyer sektörünüzdeki beş gezegenin içinden geçerken dostça bir açı oluşturduğu için, bu enerji verici oldu ve onlara ve size kazançlı bir yön duygusu bıraktı. . Buna dikkat edecek tek gezegen, para gezegeni şu anda kariyer sektörünüzde son tam haftasında olan Venüs’tür.


Aslan Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn bugün finans sektörünüze dönerken Ay’ın sadece gelir sektörünüzde değil, aynı zamanda Dolunay olarak olması, üç yıllık ziyareti için size mükemmel bir başlangıç ​​noktası veriyor. Satürn, gerekirse dağları yerinden oynatma gücüyle, finansal hayalleri gerçeğe dönüştürme kararlılığıyla, ancak kişisel sorumluluk alma çağrısıyla geri döndü, tıpkı Ay’ın gelen para ile giden para arasındaki herhangi bir denge sorununu açığa çıkarması gibi.

Çalışma haftasının kalbinde, gelir sektörünüzde bir Dolunay zirveden yeni çıkmaya başlıyor, ancak yine de gelir, iş ve kariyer cephelerinde ve mükemmel zamanlamayla enerji veriyor. Daha az çünkü bu, çalışma haftasının kalbinde yer alıyor ve daha fazlası, çünkü Pluto iş sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret ve önümüzdeki günlerde kariyer cephesinde yeni gelişmelerle birlikte şimdiden her şeyi bir araya getirmeye başlıyor.


Başak Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres ayrılmadan önce Ay’ın gelir sektörünüze son ziyareti için geri dönmesinden sadece bir gün önce ve Mars kariyer sektörünüzü terk etmeden önce, Satürn bugün iş sektörünüzü terk ediyor. Bu üç gezegen bir takım olmuştur ve işler gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişmeye devam edecek ve diğer gezegenler gelip gidecek olsa da, Satürn’ün ayrılışı size her şeyi bir arada tutacak yapıştırıcı olan bir kararlılık duygusu bırakıyor.

Satürn’ün bugün iş sektörünüzden ayrılması, sizin için ve iş ve iş konularında bir kazan/kazandır. Bu, ayın sonunda Pluto geri dönene kadar iş sektörünüzü boş bırakacak, ancak Mars kariyer sektörünüzde kalmasa bile, yaklaşık üç yıl sonra Satürn fazlasıyla ivme yarattı. Yine de Satürn, sizi ne gerekiyorsa yapma kararlılığıyla bıraksa da, bu, sonunda biraz rahatlayabileceğiniz anlamına gelir.


Terazi Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, haritanızın hâlâ sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde, ancak dün finans sektörünüzde hem Kuzey Düğümü hem de Uranüs ile dostane bir açıdan ayrılıyor. Bu, her dört haftada bir finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şeydir, ancak bir Dolunay olarak bu sadece daha güçlü olmakla kalmaz, aynı zamanda paranın gezegeni Venüs’ün önümüzdeki hafta finansal sektörünüze dönüşü öncesinde işleri ısıtır.

Çalışma haftasının tam kalbinde ve zaten iş sektörünüzdeki Güneş ve gezegenler, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyan bir Dolunayın baskısı altındayken. test, Satürn geri dönüyor. Satürn’ün önümüzdeki üç yıl boyunca burada olması ve ne gerekiyorsa yapma kararlılığıyla geri dönmesiyle, hızınızı artırmanız için bu hatırlatıcılar daha önemli olamazdı.


Akrep Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, finansal gücünüzü geri alma yolculuğuna başlamak için geçen Ağustos ayında finans sektörünüze geri döndüğü andan itibaren, Satürn’ün desteğini aldı. O zamandan beri iki kez dostane bir açıya dönüşen bu, Mars’ın mali arayışını Satürn’ün ev ve aileye odaklanmasıyla birleştirdi. Satürn bugün yoluna devam ediyor, eğitmen tekerleklerini ortadan kaldırıyor ve Mars’ın ev cephesinde sadece finansal konuların ötesine geçmesine izin veriyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, mesleki içgüdüleriniz yalnızca keskin değil, aynı zamanda bir bilgi indirme paketini açmaya da vaktiniz oldu. Daha şimdiden, iş sektörünüzdeki son tam haftasında Venüs ve bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun hafta sonu ayrılmasıyla bu, iş cephesinde yeni bir güven ve kararlılık duygusu yarattı.


Yay Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, kariyer sektörünüzden ayrılmadan hemen öncesine kadar gelir sektörünüzdeki Pluto ile dost bir açı oluşturmayacak olsa da, bir Dolunay olarak bu, şimdiden gelir, iş ve kariyer cephelerinde ve mükemmel zamanlamayla olayları ateşliyor. Pluto, Ay dört hafta içinde tam bir daire çizdiğinde gitmiş olacak olsa da, ayın sonlarına kadar ayrılmayacak, bu da size bunun yarattığı motivasyon ve ivmeden yararlanmak için bolca zaman veriyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzde çalışma haftasının kalbinde olması bile bir avantajdır ve bu, gelir, iş ve kariyer cephelerini içerir. Bu, gelir ve iş cephelerindeki gezegenleri her zaman dahil edecek ve enerjilendirecek bir şeydi, ancak tam da her iki cephede ileride büyük değişiklikler varken, ancak önce zaten burada olan güçlerin bir araya gelmesi için bir şansla geliyor.


Oğlak Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yaklaşık üç yıl sonra Satürn gelir sektörünüzü bugün terk etmekle kalmıyor, 2020’den beri ilk kez boş bırakıyor. Değişim ve devrim gezegeni Plüton’un ayın ilerleyen saatlerinde geri dönmesiyle bu durum uzun sürmeyecek ama o zamana kadar, bu, son üç yılın sizi götürdüğü yolculuğu işlemeye başladığınızda önemli bir yangın önleyici oluşturur. Satürn sizden çok şey istedi ama karşılığında, çoğunu henüz keşfetmediğiniz çok şey verdi.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, her ay açık fikirli olmak için önemli bir noktadır. Özellikle bu, Ay’ın cüce gezegen Ceres’in ayrılmasından veya Mars’ın iş sektörünüzden ayrılmasından önceki son ziyareti olmayacağından, aynı zamanda Satürn’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından sonra bugün bu, yeniden toparlanmak için önemli bir şans olacak. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki dinamikleri değiştirecek.


Kova Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay sadece birkaç günlüğüne finans sektörünüzdeyken, Dolunay olarak bu sadece çok daha güçlü olmakla kalmaz, aynı zamanda Satürn’ün bugün gelir sektörünüze dönüşü finansal çitin gelir tarafında desteyi daha da fazla yığdığından para meselelerini döngüde tutmak için mücadele ediyor. Yarın Ay’ın gitmesi, ancak gelir potansiyelinin giderek güçlenmesi, gelen para ile giden para arasındaki dengenin önemini unutmamanızı hatırlatıyor.

Merkür’ün gelir sektörünüzdeki ilk günlerinde, Güneş ve Venüs’ün geri döndüklerinde yaptıkları gibi, kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir görünüm oluşturmasından sadece iki gün önceydi. Bu, Satürn’ün de bugün gelir sektörünüze dönüşüyle, sadece finansal olarak ezber bozan bir şey değil, yapacağı bir şeydir. Ayın ilerleyen saatlerinde Mars’ın iş sektörünüze dönmesiyle Satürn, gelir, iş ve kariyer cephelerinde önünüzdeki büyük gelişmelerde çok önemli bir rol oynayacak.


Balık Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay iş sektörünüzden ayrıldıktan iki gün sonra Venüs ve asteroit Juno, gelir sektörünüzdeki son günlerini değerlendirmek için hala bunu kullanıyor. Bağlılık kraliçesi Juno hafta sonu ayrılacakken, para gezegeni Venüs önümüzdeki haftaya kadar burada ve Ay’ın iş cephesindeki yön duygusu, kovaladıkları gelir potansiyeline daha iyi bir yön duygusu veriyor.

Sadece haftanın değil, Venüs’ün gelir sektörünüzdeki son tam haftasının da kalbinde ve bağlılığın kraliçesi asteroid Juno’nun hafta sonu ayrılmasıyla, iş cephesinde içgüdülerinize güvenmek hiç bu kadar önemli olmamıştı. Ay iş sektörünüzü terk ettikten iki gün sonra içgüdüleriniz sadece keskin değil, aynı zamanda bilgi, içgörü ve mesajların paketini açmaya başlamak için zamanınız oldu.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.