Günlük Kariyer Burç Yorumları 7 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Mart Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto kariyer evinizden ayrılmadan önce Ay’ın iş sektörünüze son ziyareti profesyonel olarak her zaman önemli olacakken, Venüs gelir sektörünüzden sadece 10 gün uzakta ve 2023’ün en kazançlı aylarını başlatırken, bu aynı zamanda finansal olarak da önemlidir. Ay bir Dolunay olarak hareket ettikten sonra küçülmek yerine, bunun önümüzdeki birkaç gün içinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde tetikleyebilecekleri durdurulamaz hale gelecek.

Ay, iş sektörünüze olağan aylık ziyaretini yapıyor olsa bile, bu, yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmakla kalmaz. Bununla birlikte, Ay size yalnızca gelir, iş ve kariyer cephelerinde önünüzdeki büyük değişiklikler hakkında sezgisel bir okuma sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda bir Dolunay olarak, ani veya uzun vadeli etkileri olabilecek bir tetikleyici görevi görüyor.


Boğa Burcu

7 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn ve Mars, altı aydan kısa bir süre içinde üçüncü dost açılarına doğru ilerlerken, bu, Satürn’ün kariyer sektörünüzü ve Mars’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden sonra olacak. Yine de Satürn’ün gelir sektörünüzdeki son saatlerinde, uyum içinde çalışarak son günlerini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyorlar ve Mars gelir cephesindeki mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğinden, yapabileceğiniz profesyonel sonuçlardan yararlanıyor. şimdi ayarlamak için

Kariyer sektörünüzde yaklaşık üç yıl geçirdikten sonra Satürn, son saatlerinde, ne gerekiyorsa, ne kadar uzun sürerse yapma kararlılığından yararlanma şansıyla ayrılıyor. Bu, Pluto ayın ilerleyen saatlerinde dönene kadar kariyer sektörünüzü boş bırakacak ve Satürn’ün son saatleri, size bir sonraki aşama için gerçekçi bir başlangıç ​​noktası vermek için sorumluluk alabileceğiniz yerle ilgili.


İkizler Burcu

7 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, hafta sonu gelir sektörünüzden ayrıldığında, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir verdi ve aynı zamanda Mars’ın dönüşü için sıraya girmenize yardımcı olabilecek bilgiler, içgörüler ve mesajlar indirdi. Bugün odak, finans sektörünüzdeki son haftalarında ve tüm odak gelir tarafına kaymadan önce Ay’ın Pluto ile uyum içinde olduğu finansal çitin diğer tarafında.

Tıpkı Satürn’ün, otuz yıldır ilk kez kariyer sektörünüze dönmeden önce haritanızın maceralı bir bölümünde son saatlerini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışması gibi, bir Dolunay da iş/yaşam dengenizi teste tabi tutuyor. . Bu, Sun’ın bir aylık ziyareti sırasında bir noktada olan bir şeydir, ancak profesyonel hayatınızın en belirleyici üç yılına girerken tam zamanında bir hatırlatmadır.


Yengeç Burcu

7 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn finans sektörünüzü terk ettiğinde, bir otuz yıl daha geri dönmeyecek, bu otuz yıllık Satürn döngüsünün son saatleri tamamen gözlerinizi açıp kumdan çıkmakla ilgili. Pluto’nun şu anda bulunduğunuz yerden devam etme şansı getirmesine sadece haftalar uzaklıktayken, Satürn’ün görevi size otantik ve topraklanmış bir başlangıç ​​noktası bırakmaktır.

Venüs, geçen hafta burada Jüpiter ile hizalanması ve Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, kariyer sektörünüzdeki son 10 gününe girerken muhtemelen yeni bir bahar yaşayacak. Bu size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir ve her iki cephede de yenilenmiş bir güven duygusu verdi, ancak paranın gezegeni olarak Venüs hem geliri hem de profesyonel potansiyeli nasıl kullanacağını biliyor.


Aslan Burcu

7 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki bir Dolunay, Satürn’ün finans sektörünüze dönüşünden bir saatten daha az bir süre önce zirveye ulaşacak, ancak birbirinize engel olmayacak. Satürn geri döndüğünde, Ay zarar görmemiş olacak, ancak finans sektörünüzde Güneş ile çarpışması, finansal çitin iki tarafı arasında hala bir miktar finansal gerilim yaratacaktır. Yine de her iki tarafta da, bunu motivasyona dönüştürmek için kaynaklar var.

Plüton iş sektörünüzden ayrılmadan ve para gezegeni Venüs 10 gün içinde kariyer sektörünüze dönmeden önce Ay’ın gelir sektörünüze son ziyareti her zaman önemli olacaktı. Yine de bir Dolunay olarak, bu sadece çok daha fazla güce sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda siz yeni çalışma haftasına girerken ve önünüzdeki büyük değişikliklere sadece bir pencere olacak şekilde gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji veriyor.


Başak Burcu

7 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, Venüs geçen hafta Jüpiter ile uyumlanarak güçlendi ve ayrılırken, para ve şans gezegenleri hala bir takım olarak çalışıyor. Güneş’in mali durumunuza ve para meselelerinize güneş ışığını çevirmesine ve mali düzene daha fazla odaklanmanıza hâlâ iki hafta varken, bu, ne zaman, nerede ve nasıl bekleyebileceğini bilerek neyin mümkün olduğu duygusunu benimsemek için bir şans.

Çalışma sektörünüzde yaklaşık üç yıl geçirdikten sonra, kozmosun zorlu görev yöneticisi Satürn’ün ayrılmasına sadece saatler kaldı. Görünüşe göre muhtemelen kırbacını şaklatacak ve o maymun ayrılana kadar muhtemelen sırtınızda olacak, ancak yarından itibaren rahatlama şansı var. Bu, her gün artık bunu yapmak zorunda kalmayacağınızı bilerek sahip olduğunuz her şeyi yaptığınız her şeye koyacağınız bir gün.


Terazi Burcu

7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ayın, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şey olarak haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir kısmından geçerken, finans sektörünüzde Kuzey Düğümü ve Uranüs ile dostane bir açıya geçeceği tahmin edilmektedir. Bu seferki fark, bir Dolunay olarak bunun çok daha güçlü olması ve para meselelerinin beklenmedik bir artış elde etmesinden sadece birkaç gün önce gelmesidir.

Güneş, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve test için ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyan bir Dolunay baskısı altına girerken, bu sadece önemli bir yıllık kontrol değil, aynı zamanda mükemmel zamanlama ile. Güneş sadece bir aylığına iş sektörünüzde ama yarına kadar kozmosun zor görev yöneticisi Satürn sadece burada olmakla kalmayacak, 2026’ya kadar da ayrılmayacak.


Akrep Burcu

7 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüz Venüs’ü bir sonraki ziyaretine hala beş gün uzaklıktayken, para gezegeni iş sektörünüzü terk etmesine 10 gün kaldı. İş sektörünüzdeki beş gezegen hakkında daha iyi bir okuma yapmanızı sağlarken, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçiren şey, Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılmasıydı. Bu size, Ay dönmeden önce para için burnunuzu keskinleştirmek ve tetikleyici olarak hareket etmek için profesyonel ördeklerinizi bir araya getirme şansı veriyor.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması sayesinde, yeni çalışma haftasına profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesiyle ve en başından itibaren duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissederek başlamayı başardınız. Venüs iş sektörünüzdeki son 10 gününe girerken ve bağlılığın kraliçesi Juno hafta sonu buradan ayrılırken bu bir avantajdır. Bu, özellikle iş cephesinde yeni bir güven ve kararlılık duygusuna sahip olmanızı sağlar.


Yay Burcu

7 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto gelir sektörünüzden ayrılmadan önce Ay’ın kariyer sektörünüze son ziyareti, profesyonel yönünüzü bulmak için her zaman önemli bir şans olacaktı. Bununla birlikte, bir Dolunay olarak bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemekten ve bir tetikleyici olarak hareket etmekten daha fazlasını yapıyor ve hatta Pluto’nun dostça bir görünümünden önce bile bu, şimdiden gelir, iş ve kariyer cephelerinde bazı şeylere enerji veriyor.

Dün sadece kariyer sektörünüze dönerek, Ay size yeni çalışma haftasına geçişte bir avantaj sağlayacaktı. Yine de bir Dolunay olarak bu, yalnızca bir tetikleyici olarak değil, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde yıl içinde çok önemli bir noktada hareket etme yeteneğine de sahiptir. Önümüzde üç cephede de büyük değişiklikler varken, Ay’ın şimdi tetikleyebileceği şey durdurulamaz hale gelebilir.


Oğlak Burcu

7 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği ve paketten çıkarmak için bilgi indirirken bırakmış olsa da, bugün odak noktası finansal çitin diğer tarafında ve Satürn’ün gelir sektörünüzdeki son saatleri. Daha sonra mali çitin her iki tarafından gelen bilgileri ortaya çıkarmak için yeterince zaman olacak, bugün Satürn’ün gücünüzü geri alma kararlılığına tutunmakla ilgili.

Satürn’ün gelir sektörünüzden ayrılması profesyonel olarak hemen bir etki yaratmayacak olsa da, Mars işinizin son haftalarında ve cüce gezegen Ceres kariyer sektörünüzde son haftalarında olduğundan, her ikisi de onun kararlılık duygusundan yararlanıyor. yapraklar. Bu size, onu destekleyecek profesyonel kaynaklara sahip olduğunuzu bilerek, gelir cephesinde hak ettiğiniz şeyi savunma konusunda güven verir.


Kova Burcu

7 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in her yıl gelir sektörünüze yaptığı bir aylık ziyaret sırasında bir noktada, Ay mali sektörünüzden geçecek ve mali çitin her iki tarafına da enerji veren bir Dolunay yaratan, onların çarpışmasıdır. Bu yıllık bir olay olsa ve gelen para ile giden para arasındaki dengeyi vurgulayabilse de, Satürn’ün gelir sektörünüze geri dönmesinden sadece birkaç saat önce, ne gerekiyorsa onu gerektiği kadar yapma kararlılığıyla gelir.

Ay hafta sonu iş sektörünüzden ayrılırken, yeni çalışma haftasına geçişte bu her zaman bir avantaj olacaktı. Yine de Mars dönmeden önceki bu son ziyaret, gelir sektörünüzde onlarca yıldır bir araya gelecek en güçlü gezegen dizilişlerinden birinin bir araya gelmesiyle birlikte gelir. Mars’ın iş sektörünüzde geçireceği altı hafta boyunca başarabileceklerinin en önemli noktası, Satürn’ün yarın gelir sektörünüze dönüşüdür.


Balık Burcu

7 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması ve gelir sektörünüzdeki beş gezegenin hepsiyle dostane görünümü sayesinde, güvenle ilerleme şansı var. Paranın gezegeni Venüs, gelir sektörünüzdeki son 10 gününe girerken ve bağlılık kraliçesi Juno buradaki son beş günündeyken, hem yeni bir güven hem de kararlılık duygusu var.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, her zaman size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okumanın yanı sıra, paketten çıkarılacak bir bilgi, içgörü ve mesaj indirme olanağı bırakacaktı. Geçen ayki Dolunaydan tam bir daire çizdikten sonra, bu muhtemelen pek çok yanıt getirmiş ve bir dizi şeyi sonuçlandırmış, size şimdi güvenle ilerleme şansı veriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.