Günlük Kariyer Burç Yorumları 6 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Mart Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne döndükten sadece üç gün sonra Merkür, bugün finans sektörünüzde Güney Düğümü ile dostane bir açı oluşturuyor. Son haftalarda paranın gezegeni olan Güneş ve Venüs’ün aynı şeyi yapması gibi, bu da finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir. Bu kez karışımda Mercury’nin entelektüel anlayışlı ve stratejik üstünlüğü var.

Bugün Ay’ın iş sektörünüze dönüşü ile ilgili her şey önemlidir, Dolunay’a bu, Plüton’un kariyer sektörünüzden ayrılmadan önceki ve Venüs gelir sektörünüze dönmeden önceki son ziyaretine kadar yaratacaktır. Kısa vadede bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde önemli birkaç gün başlar, ancak bunun uzun vadeli sonuçları da olabilir.


Boğa Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün iki gün içinde kariyer sektörünüzden ayrılacak olması bu profesyonel yılda sizi çok önemli bir noktaya getirirken, gelir sektörünüzdeki Mars ile olan ortaklığını da sonlandıracaktır. Mars, gelir sektörünüze yaptığı en uzun ziyaretini üç hafta daha tamamlamadığı için, şimdilik her şeyi Satürn’ün kalan günlerine koymakla ve bunun profesyonel gücünüzü ilk önce geri alma şansıyla ilgili.

Ay’ın Satürn ile kariyer sektörünüzü iki gün içinde terk etmeden önceki son çarpışması, 2020’de geri döndüğünden beri her dört haftada bir getirdiği iş/yaşam dengesi hatırlatmalarını getiriyor. Pluto kontrolü ele geçirmek için dönene kadar, bu, yoğun olabilecek günlere girerken hızınızı artırmanız için tam zamanında bir hatırlatmadır.


İkizler Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, iş ve kariyer cephelerinde işler bir araya gelmeye başladığında, bu size paranın nerede olduğu konusunda paha biçilmez bir his bıraktı. Bununla birlikte, Satürn’ün iki gün içinde kariyer sektörünüze dönmesinden önce para için keskin bir burun kullanışlı olsa da, Mars dönmeden önceki bu son ziyaret, işlerin profesyonelce gittiği yerde paranın da geleceği anlamına gelir.

Merkür, kariyer sektörünüze yalnızca üç gün önce döndü, ancak şimdiden iş sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir açı oluşturuyor. Bu, Güneş ve Venüs’ün son haftalarda yaptığı bir şey, ancak Satürn’ün oyunun kurallarını değiştirerek gelir sektörünüze dönmesinden sadece iki gün önce bu, iş ve kariyer konuları arasındaki bağı daha da sağlamlaştırıyor.


Yengeç Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün hayatımızdaki gelir sektörünüze en uzun ziyaretine başlamasından üç ay önce, Ay aylık ziyaretini tamamlıyor. Şimdilik, yılın en önemli günlerinden bazılarının kalbinde, finansal çitin diğer tarafında, bu profesyonel yıl gerçek bir ivme kazanmaya başlarken, bu size paranın nerede olduğu hissini bırakıyor.

Venüs bugün gelir sektörünüzden ayrıldığında, kariyer sektörünüzdeki beş gezegenin hepsiyle dostane bir açı oluşturmuş olacak. Oradaki bir gezegen için bu özellikle önemliydi, Ay’ın tek ziyareti, paranın gezegeni Venüs’ün kariyer sektörünüzde olması, profesyonel güveninizi artırma, fırsatları çekme ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu çok daha kolay hale getiriyor.


Aslan Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüze bir aylık ziyaretinin tam kalbinde, Merkür’ün dönüşünden üç gün sonra ve Satürn’ün sadece iki gün uzakta olmasıyla Ay, gelir sektörünüze geri dönüyor. Bu, Ay’ın finans sektörünüzde büyüyen bir gezegen dizisiyle rekabet etmek zorunda kalması için sahneyi hazırlıyor ve bu bir miktar finansal gerilim yaratsa da, bu finansal çitin her iki tarafını da bir atılım sağlayacak şekilde enerjilendirecek. .

Değişim ve devrim gezegeni iş sektörünüzü terk etmeden önce Plüton ile son kez çarpışmasından iki gün sonra, ayrılmadan önce gelir sektörünüze son ziyareti için geri döner. Bu kez sadece Ay ve Pluto’yu değil, aynı zamanda Venüs’ün kariyer sektörünüze erken dönüşüne hazırlanan gezegenlerle de yeniden uyum sağlar. Dolunay olarak geri dönmek, önümüzdeki günlerde gelir, iş ve kariyer cephelerinde olayları ateşleyebilir.


Başak Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, bugün haritanızın sezgisel ve yaratıcı kısmından ayrıldığında, finans sektörünüzdeki beş gezegenin tümü için dostane bir açı oluşturmuş olacak. Buna, para ve şans gezegenlerinin on yıldan uzun bir süredir ilk kez finans sektörünüzde hizalanmasından sadece birkaç gün sonra Venüs ve Jüpiter dahildir. Bu, en önemli olduğu anda finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenize yardımcı oluyor.

Satürn iş sektörünüzdeki son iki gününe girerken, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünde Ay’ın son saatlerinde bir miktar baskıyla karşı karşıya kalacak. Bu, son üç yılda iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi kontrol ettiğiniz ve yoğun olabilecek iki güne geçerken zamanlama daha iyi olamazdı.


Terazi Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün iş sektörünüze dönmesinden sadece üç gün sonra, gelir sektörünüzdeki Güney Düğümü’nün dostane bir yönü, gelir ve iş meseleleri arasındaki bağı daha da güçlendiriyor. Bu, paranın gezegeni olan Güneş ve Venüs’ün halihazırda yapmış olduğu bir şeydir ve iş ve kariyer cephelerindeki büyük gelişmelerden önce bu, para tanrılarının arabalarını işlerin profesyonelce gittiği yere bağlamalarına izin vermektedir.

Merkür sadece üç gündür iş sektörünüzde ama şimdiden gelir sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir açıya giriyor ve zamanlama daha iyi olamazdı. Merkür daha akıllıca çalışma şansıyla geri döndü ve paranın nerede olduğuna dair bir his, iş şapkanızı ne zaman üzerinizde tutmanız gerektiğini ne kadar iyi bildiğinizi gösterecek bir Dolunay’a giden yolu başlatmak için Ay geri döndüğünde bunu daha da kolaylaştıracak. test için ne zaman çıkarılacağı.


Akrep Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars şu anda finans sektörünüzdeki son üç haftasındayken, sadece peşinden gitmekle kalmayıp ona yetişmeye başlayan gezegenler için bir yol açıyor. Para gezegeni Venüs geri döndüğünde Mars gitmiş olacak olsa da, onu sadece özleyecek ve savaşçı gezegenin ayrılmadan önce aşabileceği gerçek veya hayali, barikatlardan ve bariyerlerden yararlanmak için zamanında varacaktır.

Ay bugün kariyer sektörünüzden ayrıldığında, profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle baş başa bırakmanın yanı sıra, iş sektörünüzdeki beş gezegenin tümü için dostane bir açı oluşturmuş olacak. Bu, iş ve kariyer cephelerinde çok fazla güven ve içgörü yaratıyor. Ancak, bu gezegenlerden biri Venüs ve kariyer sektörünüze yaptığı en uzun ziyaretinin başlamasına üç ay kala bu, geleceğe olan güveninizi artırıyor.


Yay Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Birkaç gün ne fark yaratabilir. Finans sektörünüzde son saatlerini gelir sektörünüzdeki Pluto ile çatışarak geçirdikten iki gün sonra Ay bugün kariyer sektörünüze geri dönüyor. Bu, Ay’ın Plüton ayrılmadan önceki son ziyareti ve bir Dolunay olarak bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir katalizör görevi görürken son zamanlardaki herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürebilir. Aynı zamanda, Ay’ın size bıraktığı para meselelerine ilişkin içgörüye sahip olmak da aynı derecede önemlidir.

Ay’ın bugün kariyer evinize dönüşüyle ​​ilgili her şey, bunu dört haftada bir dönüşünden daha önemli kılıyor. Bu yıl kariyer cephesinde tek Dolunay’a giden yol, bunun önemli olmasının nedenlerinden sadece biri, Ay’ın gelir, iş ve kariyer cephelerinde perde arkasında gelişen önemli bir şeye dokunmak için geri dönmesiyle her ikisine de sahip olacak. kısa ve uzun vadeli etkiler.


Oğlak Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs dışında, finansal sektörünüzde gezegensel bir faaliyet olmadığı için, yaşamımızdaki en uzun ziyaretine sadece üç ay kaldı. Ay’ın bugün ayrılışı, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün yakıtı ve paketini açmanız için indireceğiniz bilgilerle baş başa bırakıyor. Gelir sektörünüzdeki son günlerinde Satürn ile bir çatışma sizi tetikte tutacak.

Satürn gelir sektörünüzden iki gün içinde ayrıldığında, yalnızca yaklaşık üç yıllık ziyaretini değil, çalışma sektörünüzdeki Mars ile yaklaşık yedi aylık bir ortaklığı da tamamlamış olacak. Seksen yıldaki en uzun ziyaretinin son haftalarında Mars’la birlikte, paranın iş cephesinde ve ötesinde önümüzdeki birkaç haftayı şekillendirmeye yardımcı olduğu duygusuyla Satürn’ün son günlerinden olabildiğince çok şey çekiyor.


Kova Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür sadece iki gündür gelir sektörünüzde ama şimdiden size sadece kafanızı oyunda tutmanız ve ayaklarınızın üzerinde düşünmeniz için gereken para için akıllı kafayı vermiyor, ancak Güney Düğümü’nün dostane bir yönü size katkıda bulunuyor. işlerin profesyonelce nereye gittiğiyle bağlantı kurun. Ay, Dolunay’a giden yolu başlatmak için finans sektörünüze dönerken, Merkür ayrıca ayaklarınızı yerde tutmanıza yardımcı olacaktır.

Ay, Mars dönmeden önce iş sektörünüze son ziyaretini tamamladıktan iki gün sonra ve siz hala bir bilgi indirme paketini açarken, Merkür’ün gelir sektörünüze dönmesinden sadece üç gün sonra, kariyerinizde Güney Düğümü ile dostane bir görünüm oluşturur. sektör. Ay artık iş sektörünüzde olmasa da, gelir ve kariyer cephelerinde şu anda gelişen şeyler, Mars geri döndüğünde de gelişmeye devam edecek.


Balık Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün iş sektörünüzden ayrıldığında, gelir sektörünüzdeki beş gezegenin hepsiyle dostane bir görünüm oluşturmuş olacak ve iş ve iş konularına ortak bir yön ve amaç duygusu verecek. Bu hem Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti, hem de para gezegeninin iş sektörünüze ömrümüzdeki en uzun ziyaretine başlamasına üç ay kaldı.

Ay bugün iş sektörünüzden ayrıldığında, gelir sektörünüzdeki beş gezegenin hepsiyle dostane bir açı oluşturmuş olacak ve size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma ve paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir bırakacak. Ay, Venüs’ün hayatımız boyunca iş sektörünüze yaptığı en uzun ziyaretine başlamasından üç ay önce ayrılıyor, bu da sizde bırakabileceği bir beklenti duygusunu açıklıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.