Günlük Kariyer Burç Yorumları 5 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Mart Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş gelecek ayın sonlarına kadar gelir sektörünüze dönmeyecek ve bu, herhangi bir yılın en kazançlı aylarının normal olarak başlayacağı zaman olsa da, asteroit Juno sadece yedi gün uzakta ve Venüs sadece birkaç gün sonra geri dönecek. Para gezegeninin ve bağlılık kraliçesinin erken gelişi, işleri bu yıl çok daha erken başlatmakla kalmayacak, aynı zamanda önümüzdeki büyük gelişmelere hazırlanmak için de kullanılacak. Bu, artan bir beklenti duygusunu açıklıyor.

Profesyonel tanrılar bile hafta sonu ruhunu kucaklamak için sizi duraklatmaya ve bugünün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimlerini kullanmaya teşvik ediyor. Ay’ın yarın sadece iş sektörünüze değil, bir Dolunay olarak dönmesiyle, bu, aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir. Aynı zamanda, bu, Plüton’un kariyer sektörünüzden ayrılmasından önceki Ay’ın son ziyareti olacağından, bu, yoğun olabilecek bir haftadan önce pillerinizi şarj etmek için bir şans.


Boğa Burcu

5 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Şu anda gelir sektörünüzdeki son üç haftasında olan Mars’la yeni bir aciliyet duygusu varken, bu daha spesifik olarak onun uğruna savaşacak bir şeye olan ihtiyacına odaklanıyor. Venüs’ün Mars’tan ayrıldıktan sadece birkaç gün sonra geri dönmesiyle, bu, gelir potansiyelinin alacağı yolculuğun sonundan çok uzak, ancak savaşçı gezegenin kendi yolculuğu ve barikatlar ve bariyerler üzerindeki savaşı, gerçek veya hayali, sona yaklaşıyor.

Satürn, Merkür’ün iki gün önce ayrılmasından sonra kariyer sektörünüzdeki ilk hafta sonunu tek başına geçirmekle kalmıyor, aynı zamanda otuz yıl daha geri dönmemek üzere önümüzdeki hafta başında ayrılmadan önceki son hafta sonunu geçiriyor. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, bu, geri çekilme ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde son üç yılın sizi götürdüğü yolculuğu, yolculuğun devam edeceğini bilerek gözden geçirme şansı.


İkizler Burcu

5 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sizi paraya karşı keskin bir burunla baş başa bıraktı ve Merkür kariyer sektörünüzdeki ilk haftasonunda ve Satürn’e sadece birkaç gün kaldı, zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Yine de, büyüyen profesyonel ivmeye kazançlı bir yön verme şansı vermek yerine, Ay size ileride kendi başına gelir gelişmeleri için ipuçları bırakıyor.

Mercury’nin kariyer sektörünüzdeki ilk hafta sonu, yalnızca yeni çalışma haftasına değil, buradaki tek tam haftasına geçmeden önce kafanızı oyuna sokmak için her zaman değerli bir fırsat olacaktı. Yine de Satürn’ün oyununu değiştiren dönüşüne ve çok daha büyük bir şeyin başlangıcına sadece birkaç gün uzaklıktayken, bu, hiçbir şeyi fazla düşünmeden sessizce daha fazla zihinsel odaklanma şansı.


Yengeç Burcu

5 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün finans sektörünüzdeki son hafta sonu sırasında Ay’ın gelir sektörünüzde olması, dikkatinizi mali çitin her iki tarafına da çekiyor, ki bu bir meydan okumadan ziyade bir fırsat. Geçen ayki Dolunaydan tam bir daire çizerek bu, tüm gelir seçeneklerinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olurken, finansal gücünüzü geri alacak kaynaklara sahipken sizi motive ediyor.

Paranın, arzunun ve çekiciliğin gezegeni olarak Venüs, her yıl kariyer sektörünüze döndüğünde, profesyonel güveninizi artırma, fırsatları çekme ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirme görevindedir. Hafta boyunca Jüpiter’le hizalanması, profesyonel büyüme ve genişleme potansiyelini açığa çıkarmasına yardımcı olurken, bugün size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir veren, Venüs’ün Ay’a karşı dostane yönü gelir sektörünüzde.


Aslan Burcu

5 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın sadece gelir sektörünüze dönmesi değil, Satürn’ün finans sektörünüze döndüğü gün burada bir Dolunay oluşturmaya başlamak için, önümüzdeki hafta mali çitin her iki tarafında da büyük bir hafta olacak. O zamana kadar, Mercury ilk hafta sonunu finans sektörünüzde geçirirken, aklınızı önceden sessizce oyuna sokmak için akıllı kafasını para için kullanma şansı var.

Pluto şu anda iş sektörünüzdeki son üç haftasındayken, 2008’den beri ilk kez boş bırakacak bir şey, o zamana kadar köprünün altından çok su akacak ve buna gelir, iş ve kariyer de dahil. cepheler. Önümüzdeki birkaç gün içinde bile, gelir sektörünüzde bir Dolunay enerji verecek, ancak önümüzdeki hafta bu zamanlar, profesyonel kaynaklarınızı buraya kaydırmaya başlamak için kariyer sektörünüze bir gezegen geçit töreninin ilki gelecek.


Başak Burcu

5 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, haritanızın yalnızca sezgisel ve yaratıcı bir kısmına tek ziyaretini yapmakla kalmıyor, paranın gezegeni Venüs ise finans sektörünüzde ama bugün dostça bir açıya giriyor. Bu, Venüs’ün on yıldan fazla bir süredir burada ilk kez Jüpiter’le aynı hizaya geldiği, Ay’ın zaten artan bir iyimserlik duygusu olduğu gibi finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebildiği bir haftayı kapatıyor.

Mercury’nin iki gün önce iş sektörünüzden ayrılması sayesinde, kafanızı oyunda tutma ve zihinsel olarak odaklanma yeteneğine sahipsiniz, ancak olayları fazla düşünmenize gerek yok. Satürn iş sektörünüzdeki son hafta sonunu geçirdiğinden ve son üç yılda amansız bir görev yöneticisi olduktan sonra, yolculuğun bir sonraki aşamasına hazırlanırken bunun size verdiği güç ve dayanıklılık üzerinde düşünme şansı var.


Terazi Burcu

5 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş ve kariyer cephelerinde artan ivme ve daha fazlasının geleceği vaadi, gelir potansiyeli için iyi bir haber. Kısmen, yükselen bir dalga tüm gemileri kaldırdığı ve işlerin profesyonelce gittiği yerde para takip ettiği için, ama aynı zamanda destek nedeniyle bu, gelir sektörünüzdeki Güney Düğümü’ne verecektir. Yine de aynı zamanda, mali çitin diğer tarafında da güven için artan bir neden var.

Dün Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılması ve önceki gün Merkür’ün iş sektörünüze dönüşü sayesinde mesleki sezgileriniz keskinleşir ve hem kafanızı oyuna sokma hem de hafta sonu toparlanma şansınız olur. Hem iş hem de kariyer cephelerinde bu, önümüzdeki haftalarda bu profesyonel yılın tüm manzarasını değiştirecek olaylara hazırlık niteliğindedir.


Akrep Burcu

5 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzdeki son üç haftasında olmasına rağmen hız ve ivme kazanmasıyla, geçen Ağustos ayında başlayan finansal gücünüzü geri almak için verilen mücadele yeni bir aciliyet kazanıyor. Paranın gezegeni Venüs, Mars ayrıldıktan birkaç gün sonra geri döndüğünde, kozmosun savaşçı gezegeni, onun ardından gelecek aylarda finansal büyümeyi desteklemeye devam edecek olan gezegenler için bir yol açan bir buzkıran gibidir.

Hafta sonu Ay’ın kariyer sektörünüzde olması ve çalışma haftasının gürültüsünden uzakta olması bir avantaj olabilir, kendinizi düşündüğünüzü duymanız ve olayları bir perspektife oturtmanız için size daha fazla zaman verir. Özellikle bu, Venüs sizin iş sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti olduğundan ve hizalanmalarından birkaç gün sonra kendisi ve Jüpiter ile dostane bir açı oluşturduğundan. Bu, iş ve kariyer konularını bir perspektife oturtmak ve artan bir güven duygusunu nereye yönlendireceğinize dair bir his vermek için bir şanstır.


Yay Burcu

5 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün geçen Ağustos’ta ayrıldığından ve Güneş’in daha aylarca uzakta olduğundan beri finans sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığı için, Ay’ın dün ayrılışı, gelecek aya dönene kadar yolunda gitmeniz için gereken her şeyi size her zaman bırakacaktı. Bu aylık ziyaretler, sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul tutmanın anahtarıdır, ancak Mars dönmeden önceki son ziyaret olarak, önünüzdeki beklenmedik deniz değişimine dair ilk gerçek duygunuzu size bıraktı.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay’ın yarın sadece Dolunay olarak geri dönmesiyle değil, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde güçlendirici birkaç gün başlatmak için daha da fazlası. Bugünün maceralı ay titreşimleri mükemmel bir dikkat dağıtıcı.


Oğlak Burcu

5 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün gelir sektörünüzdeki son hafta sonu sırasında Ay’ın finans sektörünüzde olması, dikkatinizi mali çitin her iki tarafına da çektiği için işleri karmaşıklaştırıyor, başka türlü istemezdi. Önümüzdeki haftanın başlarında ayrılmadan önce Satürn size finansal gücünüzü geri almanız için gereken her şeyi veriyor, ancak gelen para ile giden para arasındaki etkileşimi daha iyi anlayan Ay sayesinde.

Satürn gelir sektörünüzdeki son haftasonunda ve Mars iş sektörünüzdeki son üç haftasındayken, son altı aylık ortaklıkları sona eriyor. Her iki durumda da bunlar, gelir ve iş cephelerindeki ödülleri toplayacak olan henüz gelmemiş gezegenler için bir yol açan buz kırıcılardır. İkisi de hala buradayken, ister gerçek ister hayali olsun, barikatları ve engelleri aşmak için cesur bir yaklaşım benimseme şansı vardır.


Kova Burcu

5 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşü ve bu yıl buradaki tek Dolunay’a giden yol öncesinde, önce gözlerinizi veya en azından zihinsel odaklanmanızı finansal çitin gelir tarafına odaklama şansı var. Merkür’ün gelir sektörünüzdeki ilk hafta sonu sırasında ve Satürn’ün dönüşünden önce, aklınızı oyuna sokmak için akıllı kafasını para için kullanma şansı var.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması ve çalışma haftasının gürültüsünden uzaklaşması sayesinde, gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgi indirme paketini açma şansı var. Bu asla aceleye getirilmemesi gereken bir şey olsa da, bu kez Ay’ın Mars’ın iş sektörünüze dönmesinden önceki son ziyareti, yeni kapılar açılmadan önce sıraya girmenize yardımcı olabilecek ipuçları bırakmış olacak.


Balık Burcu

5 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para ve şansın gezegenleri olan Venüs ve Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir ilk kez gelir sektörünüzde hizalandığı bir hafta, Ay’ın iş sektörünüze yaptığı aylık ziyaretle kapatılıyor. Bu, Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti ve bugün dostça bir açı oluşturdukları için bu, gelecek hafta büyük bir etkisi olabilecek gelir ve iş cephelerinde çok fazla güven ve içgörü yaratıyor.

Hafta sonu Ay’ın iş sektörünüzde olması bir avantaj olabilir. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, bu, iç sesinizi dinlemenizi kolaylaştırabilir ve özellikle Ay, geçen ayki Dolunay’dan tam bir dönüş yapmakla kalmayıp, aynı zamanda Venüs gelir sektörünüzdeyken tek ziyareti için tam bir dönüş yaptığı için. Bu size gelir ve iş cephelerinde buradan nereye gideceğiniz konusunda daha iyi bir fikir veriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.