Günlük Kariyer Burç Yorumları 4 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Mart Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, para meseleleri haritanızın sezgisel ve hayal gücüne dayalı bölümünde artan miktardaki gezegensel faaliyetten çok fazla destek alırken, finansal çitin gelir tarafında da büyüyen bir beklenti duygusu var. Önümüzdeki hafta sonuna kadar gelir cephesinde yeni hareket işaretleri veya en azından kararlılık olabilir ve hatta sonraki hafta boyunca daha da fazlası olabilir.

Ay, 2008’de dönüşünden bu yana her dört haftada bir olduğu gibi, bugün kariyer sektörünüzde Plüton ile ev ve aile sektörünüzden ayrılmadan hemen önce karşılaşacak. Pluto ayrıldığında veya son üç haftasını değerlendirmek için çalışırken, ancak iş sektörünüzde önümüzdeki hafta yoğun bir başlangıç ​​yapacak olan Dolunay öncesinde.


Boğa Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen Ağustos ayından beri gelir sektörünüzde Mars’a sahip olmak, burada olmadığı bir zamanı hatırlamayı zorlaştırıyor, normalde hak ettiğiniz şey için savaşmak için altı haftalık bir sprint bir ultra maraton haline geldi. Bununla birlikte, Mars son üç haftasına girerken, bir aciliyet duygusu içeri girmeye başlıyor ve Satürn’ün kariyer sektörünüzden ayrılmasına sadece birkaç gün kaldı, bu da büyüyen bir eylem çağrısı.

Merkür’ün dün kariyer sektörünüzden ayrılması, kafanızı oyunda tutmanız için gereken zihinsel odaklanmaya sahip olmanızı sağladı, ayrılmadan önce zirveye ulaşan Satürn’le hizalanma, bunu, ne gerekiyorsa gerektiği sürece yapma kararlılığıyla birleştirdi. Artık Satürn’ün kendisini terk etmesine sadece birkaç gün uzaklıktayken, bu size atmanız gereken sonraki adımlar hakkında net bir fikir verdi, ancak hafta sonu bunları dikkate almanız gerekiyor.


İkizler Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce finans sektörünüzde Ay’ın Plüton ile çarpışmasında çok tanıdık ama aynı zamanda farklı bir şey var. Bir yandan bu, son 15 yıldır her dört haftada bir oluyor ve mali çitin her iki tarafını da enerjik tutmanın anahtarı. Bununla birlikte, Ay’ın Mars’ın finans sektörünüze dönmesinden ve Plüton’un ayrılmasından önceki son ziyareti olarak, gezegensel odağın finansal çitin gelir tarafına kaymasının habercisidir.

Merkür kariyer sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, Ay gelir sektörünüze olan aylık ziyaretini tamamlıyor. Bu, bir yandan profesyonel olarak oyuna kafanızı sokarken paranın nerede olduğunu daha iyi anlamanızı sağlarken, diğer yandan bu, her iki cephede de sadece habercisi oldukları büyük gelişmelerin habercisidir.


Yengeç Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün finans sektörünüzü terk etmesinden bir gün sonra ve Satürn kendi başına geri dönerken ve yarın ayrılmaya hazırlanırken, Ay sadece gelir sektörünüze geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda geçen ayki Dolunaydan tam bir dönüş yapıyor. Bu, finansal çitin her iki tarafı arasında bir miktar rekabet yaratabilir, ancak önümüzdeki günlerde pek çok şeyi perspektife koyarken her ikisini de tetikte tutacaktır.

Kariyer sektörünüzde Jüpiter ile hizalanmasından sadece birkaç gün sonra, Venüs bugün burada Chiron’u yakalar ve hizalar. Bu hala profesyonel olarak güçlendirici ama farklı ama aynı derecede önemli bir şekilde. Şans ve genişleme gezegeni olarak Jüpiter, neyin mümkün olduğuna dair bir his yaratırken, Venüs şifa gezegeni ile hizalandığından, tam potansiyelinize ulaşmanızı engelleyebilecek bu şüpheleri veya eski hayaletleri iyileştirme şansı vardır.


Aslan Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür, finans sektörünüzde Güneş’e katıldı, ilk tam gününde, aklınızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için akıllı kafasını para için kullanmaya başlama şansı ile. Şimdilik, bu, her yıl bu zamanlarda gerçekleştirilen olağan finansal temizliğin bir parçası, ancak aynı zamanda Satürn’ün gelecek hafta dönüşüne hazırlanma ve finansal gücünüzü geri almak için üç yıllık büyük bir görevin başlangıcı için bir şans.

Bugün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmından ayrılmadan önce Ay, iş sektörünüzde Plüton ile çatışacak, bu, 2008’de değişim ve devrim gezegeninin geri dönmesinden bu yana dört haftada bir yaptığı bir şey. iş şapkanızı ne zaman ve ne zaman çıkarmanız gerektiğini açık tutmak için, ancak Pluto’nun ayrılmasına sadece üç gün kala bu, gerçek veya hayali eski barikatlara ve engellere meydan okuma şansı da veriyor.


Başak Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Jüpiter ile aynı hizaya gelmesinden sadece birkaç gün sonra, bu yeni bir finansal güven ve iyimserlik duygusu yarattı, Venüs bugün Chiron’u yakaladı ve onunla aynı hizaya geldi. Bu sefer para ve şifa gezegenleri bir araya geliyor ve eski mali hayaletleri ya da şüpheleri dindirme şansı sunuyor. Jüpiter, sizi durduran gerçek ya da hayali şeyleri artık bir kenara bırakma şansı ile size neyin mümkün olduğuna dair bir his bıraktı.

Mercury’nin dün iş sektörünüzden ayrılması, kafanızı oyunda tutarken daha akıllıca çalışmaya devam etmek ve aynı zamanda odağınızı değiştirmek için gereken her şeyi size bıraktı. Satürn’ün gücünüzü geri almak için üç yıllık bir görevi bitirmesine sadece dört gün kala, ancak Plüton’un büyük bir değişimi başlatmasına sadece üç hafta kala, odak tünel vizyonundan daha büyük resme kayar.


Terazi Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün kariyer sektörünüzü terk ederken, gelir, iş ve kariyer cephelerinde geçen güzel birkaç günü tamamlarken, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Merkür iş sektörünüzdeki ilk tam gününde ve gelir potansiyeli için artan destekle, Ay’ın Mars kariyer sektörünüze dönmeden önceki son ziyareti, bunu gelecek şeylerin sadece bir tadı yapıyor.

Mercury ilk tam gününü iş sektörünüzde geçirirken, kafanızı oyuna sokmanız ve daha akıllıca çalışmanız için bir şans getiriyor. Bu yıllık bir olay olabilir ve Merkür burada yalnızca 16 gün kalabilir, ancak zamanlama daha iyi olamazdı. Bu, Satürn gücünüzü geri almak için üç yıllık büyük bir göreve başlamak için dört gün içinde geri döndüğünde, kafanızın oyunda olmasını ve en başından zihinsel olarak odaklanmanızı sağlayacaktır.


Akrep Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Normalde finans sektörünüze altı haftalık bir ziyaret için döndükten altı ay sonra, tutku gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni Mars, buradaki son üç haftasına giriyor. Mars’ın geri dönmesinden bu yana ilk kez, finansal gücünüzü geri almaya yönelik bir ultra maraton yaklaşımının bir sprint’e dönüşmesiyle birlikte, bir aciliyet duygusu içeri sızıyor. Bu, Mars’ın ve onun finansal tutkularının ve mücadele ruhunun geliştiği türden bir yaklaşımdır.

Venüs, hafta boyunca iş sektörünüzde Jüpiter’le ve bugün orada Kayron’la hizalandıktan sonra adımlarını atarken, Ay sadece kariyer sektörünüze geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda geçen ayki Dolunay’dan tam bir daire çiziyor. Venüs iş sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti olduğundan, bu, iş ve kariyer cephelerinde bir dalga oluşumundan yararlanma şansı elde ederken profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlayacaktır.


Yay Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son saatlerinde Ay ile gelir sektörünüzdeki Pluto arasında tanıdık ama yeni bir bükülme ile bir çatışma hakkında bir şeyler var. Bu, 2008’de Pluto’nun dönüşünden bu yana gelen para ile giden para arasında rekabet yarattığı ve doğru dengeyi korumanın ve motive kalmanın anahtarı olan bir şey. Ancak, Pluto ayrılmadan ve Mars finans sektörünüze dönmeden önceki bu son ziyaret, önünüzdeki kozmik değişime dair ipuçları veriyor.

Ay’ın haritanızın maceralı bir bölümüne dönüşünün zamanlaması daha iyi olamazdı, profesyonel tanrılar bile hafta sonu ruhunu kucaklamak için bunun önümüzdeki günlerde getireceği şansın tadını çıkarıyor. Profesyonel tanrılar, önümüzdeki hafta başlarında kariyer cephesinde bir Dolunay öncesinde bekle ve gör yaklaşımı ve ardından gelecek haftanın sonuna kadar iş cephesinde beklenmedik yeni gelişmeler için şimdiden çağrıda bulunuyorlar.


Oğlak Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün dün gelir sektörünüzden ayrılması size sadece para için akıllı bir kafa değil, Satürn yaklaşık üç yıllık bir yolculuğun son günlerine girerken, ne gerekiyorsa yapma kararlılığı da verdi. Bu, finans sektörünüzdeki geçen ayki Dolunaydan tam bir daire çizerken, önümüzdeki birkaç gün içinde finans cephesinde her şeyin yerine oturduğunu görecek bir şey.

Normalde iş sektörünüze altı haftalık bir ziyaret için döndükten altı aydan fazla bir süre sonra, Mars bugün burada yalnızca son üç haftasına girmekle kalmıyor, aynı zamanda hız kazanmaya başlıyor. Savaşçı gezegeni bu kadar uzun süre burada tutan gerileme aşaması için yavaşlamak zorunda kaldığı için, işleri harekete geçirmek için sabırsızlanıyor ve yeni bir aciliyet duygusu çalışma tutkularınızı, mücadeleci ve rekabetçi ruhunuzu ateşlemeye yardımcı oluyor.


Kova Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür, gelir sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, Ay, Mars dönmeden önce iş sektörünüze son ziyaretini tamamlıyor. Hem Ay hem de Merkür için bunlar sıradan olaylardır, Ay dört haftada bir ve Merkür her yıl yaklaşık bu zamanlarda geri döner, ancak her iki durumda da bu, gelir ve iş cephelerinde ilerideki büyük gelişmelere hazırlıktır.

Ay bugün iş sektörünüzden ayrılırken, Merkür gelir sektörünüzde ilk tam gününü geçirdiğinden, bu size iş ve iş konularında sezgisel bir okumadan daha fazlasını bırakacaktır. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu geçen birkaç günü tamamlıyor, ancak Ay’ın Mars iş sektörünüze dönmeden önceki son ziyareti ve Satürn gelir sektörünüzden sadece birkaç gün uzakta olduğu için, bu sadece bazı şeylerin tadına varmak gelmek.


Balık Burcu

4 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde Jüpiter ile hizalandıktan sadece birkaç gün sonra, Venüs’ün burada Chiron ile hizalanması daha az muhteşem ama aynı derecede önemli. Şans ve genişleme gezegeniyle bir hizalanma, neyin mümkün olduğu duygusunu getirdiğinde, para ve şifa gezegenleri arasındaki bir hizalanma, bazı eski hayaletleri, özellikle de geçmişte şüphe uyandıranları, huzura kavuşturma şansı getirir.

Tam Venüs’ün sadece gelir potansiyelinizi değil, güveninizi de artırmaya devam etmesi ve artık eski şüphelerinizi bir kenara bırakmanız için bir fırsat yaratması gibi, Ay iş sektörünüzde geçen ayki Dolunaydan itibaren tam bir dönüş yapıyor. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç gün başlatmanın yanı sıra bu, her iki cephede de işlerin eve geldiğini görebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.