Günlük Kariyer Burç Yorumları 31 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mart Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs, bugün gelir sektörünüzde sürpriz, eşzamanlılık ve beklenmedik gezegen Uranüs’ü yakalayıp aynı hizaya getirirken, bu konuya açık fikirli olarak girmek önemlidir. Venüs çekim yasalarıyla ve Uranüs eşzamanlılık yasaları aracılığıyla çalışır ve güçlerini birleştirdiklerinde her şey mümkündür. Bu beklenmedik, şans eseri veya eureka anları için potansiyel yaratır.

Pluto’nun kariyer sektörünüzden ayrılmasından yedi gün sonra, yaratılan ivmeden ödün vermeden baskıdaki düşüşü daha yeni hissetmeye başlıyorsunuz. Bu bir kazan/kazan oldu ve 15 yıl sonra, değişim ve devrim gezegeni gittiğinden, artık tekerleği yeniden icat etmeye sürekli bir ihtiyaç yok. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde, daha çok tatmin ve amaç duygusuyla ilgili hale geldi.


Boğa Burcu

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Mars’ın gelir sektörünüzden ayrılışından, Ay’ın iki gün öncesinden ne kadar uzaklaşırsanız ve Venüs’ün dönüşüne ne kadar yaklaşırsanız, bu ateş kırılması o kadar önemli hale gelir. Bu, yedi aydan uzun bir süredir ilk kez, yalnızca mali çitin gelir tarafında değil, iki para evinizden herhangi birinde gezegensel bir faaliyet olmadı. Bu geri adım atmak için değerli bir şans.

Plüton’un kariyer evinize dönmesinden yedi gün sonra Ay, ev ve aile sektörünüze aylık ziyareti için geri dönüyor ve karşıt konuma geçiyor. Ay için bu yeni bir şey değil çünkü 2020’de Satürn’ün dönüşünden bu yana bu, iş/yaşam dengenizi teste tabi tutan aylık bir çatışma oldu. Aradaki fark, Satürn’ün gitmesi ve bunun yerine Plüton’un burada olmasıyla, olaylara yepyeni bir bakış açısı olabilir.


İkizler Burcu

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her dört haftada bir gelir sektörünüze dönebilir, ancak bugün ayrıldığı için bu, paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir bırakmaktan fazlasını yapacaktır. Mars’ın dönüşünden bu yana bu ilk ziyaret, sizi, kariyer sektörünüzün zirvelerinde Satürn’ün dostane yönü olarak duygusal ve sezgisel olarak meşgul bırakırken, hak ettiğiniz şey için savaşmak için yeni dürtüsünü nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir veriyor.

Gelir cephesinde Mars ile kariyer cephesinde Satürn arasında bugün zirveye ulaşan dostane bir yönü daha da önemli kılan şey, aylardır birlikte çalışıyor olmalarıdır. Bu, Mars’ın hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsü ve Satürn’ün ne gerekiyorsa yapma kararlılığının gelir ve kariyer cephelerinde ilk kez bir araya gelmesi olabilir, ancak onlar bir ekip olarak nasıl çalışacaklarını biliyorlar ve bu uzun vadeli etkileri olacaktır.


Yengeç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık olayken ve Satürn’ün 2020’de finans sektörünüze dönüşünden bu yana bu, para girişi ve çıkışı arasında rekabet yaratmış olsa da, bugün dönüşüyle ​​ilgili her şey farklı. Satürn yerine, eski kuralların ortadan kalktığı finans sektörünüzde Plüton’dur ve kariyer sektörünüzde Güneş’in desteğiyle, bu size finansal çitin her iki tarafına da yepyeni bir bakış açısı verebilir.

Kariyer sektörünüzden ayrılmasına sadece dört gün kala Merkür yetişir ve kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris ile aynı hizaya gelir. Bu, yalnızca Eris’in savaşçı ve rekabetçi ruhundan değil, aynı zamanda Mercury’nin kendinden emin aramalar yapmanızı sağlayan entelektüel anlayışlı üstünlüğünden de yararlanma şansı. Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, karışıma para için keskin bir burun ekleyecektir.


Aslan Burcu

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, hafta sonu haritanızın yalnızca sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne geri döndü, ancak finans sektörünüzdeki Satürn’e olan dostane yönü şimdiden zirveye ulaştı. Bu, birbirlerini hissetmeleri için yeterince uzun olmamalı, ancak son altı ayda iki kez bir araya geldiklerinden, Mars ve Satürn zaten birbirlerini hissediyorlar ve dürtüleri ve kararlılıkları kolayca bir şeyin içine çekilebilir. mali gücünüzü geri almak için gerçek bir şans.

Pluto iş sektörünüzden ayrıldıktan bir hafta sonra ve profesyonel tanrılar şimdiden kariyer cephesine odaklanırken, kariyer sektörünüzde Venüs ve Uranüs arasında bir hizalanma bazı beklenmedik, şans eseri veya eureka anlarını tetikleyebilir. Özellikle de hiçbir şeyi fazla düşünmeden kalbinizin ve içgüdülerinizin sesini dinlemeye istekli olduğunuzda.


Başak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzü terk etmesine sadece dört gün kala ve haftanın başlarında buradaki diğer iki gezegenle hizaya girmiş olan Merkür, bugün burada kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris’i yakalar. Bu, Merkür’ün para için akıllı kafası ile Eris’in savaşçı ruhunun, zihninize neredeyse keskin bir hassasiyet verecek şekilde bir araya gelmesidir.

Ay’ın iş sektörünüzde Plüton’la çarpışması kısa süreli ve iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinize dair kontrol tanıdık olsa da, bu sefer çok farklı bir şey var. Bu, Satürn’ün 2020’deki dönüşünden bu yana her ay haritanızın yansıtıcı ve nostaljik bir kısmına Ay’ın dönüşünün yaptığı bir şeydir. Ancak, Satürn’ün gitmesiyle, buna farklı gözlerden bakma şansı olan eski kurallar da öyle.


Terazi Burcu

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün üç ayrı gezegensel ittifak var, ancak finansal olarak etkisi olan, para gezegeni Venüs ile finans sektörünüzde sürpriz, eşzamanlılık ve beklenmedik gezegen Uranüs arasındaki bir hizalanmadır. Venüs çekim kanunlarıyla, Uranüs ise eşzamanlılık kanunlarıyla yönetir ve bir araya geldiklerinde bu beklenmedik, şans eseri veya eureka anları için potansiyel yaratır.

Ay sadece kariyer sektörünüzü terk etmekle kalmıyor, aynı zamanda Mars’ın hafta sonu geri dönmesinden bu yana ilk ziyaretini tamamlıyorken, Satürn’ün iş sektörünüzdeki dostane yönü zirveye ulaşıyor. Bu, Mars’ın sürüşü Satürn’ün ne gerekiyorsa yapma kararlılığıyla bir araya gelip önümüzdeki haftalarda iş ve kariyer konularını yeni zirvelere taşıyacak bir ortaklık kurarken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.


Akrep Burcu

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, finans sektörünüzü hafta sonu ve Ay’dan iki gün önce ayrıldığında, yedi aydan uzun bir süredir ilk kez boş bıraktı. Bu, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirdi ve Mars’ın finansal tutkuları ve ihtiyaç duyduğunuzda yararlanabileceğiniz mücadeleci ruhu ile, ancak ihtiyacınız olmadığında paraya şapka çıkarma şansınız oldu. Bu, geri çekilmek ve her şeyin yoluna girmesine izin vermek için değerli bir fırsattır.

Ay, yalnızca Güneş iş sektörünüzdeyken kariyer sektörünüze tek ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda Merkür’ün oradaki cüce gezegene yetişip hizaya girmesiyle de geri dönüyor. Ay, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamak ve aynı zamanda iş cephesinde savaştığınız şeye akıllı ve stratejik bir yaklaşım benimseme şansının olduğu bir günde duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için zamanında geri döner.


Yay Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün finansal sektörünüzden ayrılması sayesinde, finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ateşleniyor ve hafta sonu dönüşünden sonra Mars’ın finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu nereye yönlendireceğinizi daha iyi okuyorsunuz. Bu aynı zamanda sizi duygusal ve sezgisel olarak Mars’ın Satürn’ün doruklarına dostça bir yönü olarak meşgul ediyor, bu da onun güdüsünü, ne gerekiyorsa ne kadar uzun sürerse yapma kararlılığıyla bir araya getiren bir şey.

Bugün iş cephesinde zirve yapan Venüs ve Uranüs arasındaki hizalamayı önemli kılan şey, bunun bir araya getirdiği şeydir. Venüs çekim kanunlarıyla, Uranüs ise eşzamanlılık kanunlarıyla yönetir ve hizalandıklarında bu ikisini bir araya getirerek beklenmedik, şans eseri veya eureka anlarının potansiyelini artırır. Özellikle de kalbinize ve içgüdülerinize güvenmeye istekli olduğunuzda.


Oğlak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün finans sektörünüze dönerken, bu, para meselelerine çok ihtiyaç duyulan ilgiyi göstermek için her zaman değerli olan bir şansı getiriyor. Büyüyen ve gelişen gezegensel aktivitenin olduğu gelir sektörünüzün aksine, para meselelerinin hiçbir temsili yoktur. Önümüzdeki birkaç gün, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek ve daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmak için bir şans.

Cüce gezegen Ceres geçen hafta kariyer sektörünüzü, Mars iş sektörünüzü hafta sonu ve Ay’ı üç gün önce terk ettikten sonra, bu iki profesyonel evinizi boş bıraktı. Ancak, iş ve kariyer cephelerinde işlerin devam etmesini sağlamak için aylarca süren bir ivmeyle ve aynı zamanda size geride durma şansı vererek, işlerin yoluna girmesine ve son yedi ayın sizi götürdüğü yolculuğu işlemesine izin verin. .


Kova Burcu

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, iş sektörünüze yalnızca hafta sonu geri döndü ve Satürn, yalnızca birkaç haftadır gelir sektörünüzde yer alıyor, ancak dostluk yönleri zirveye ulaştıkça, Mars’ın dürtüsü ve Satürn’ün bunun için ne gerekiyorsa yapma kararlılığı kusursuz bir şekilde bir araya gelecek. ne kadar sürerse sürsün. Bu, gelir ve iş cephesinde burada bir ilk olsa da, Mars ve Satürn aylardır ortaklık içinde çalışıyor.

Mars bir haftadır iş sektörünüzde bile değil, ancak Ay ilk ziyaretini henüz tamamlıyor, çünkü Satürn’ün gelir sektörünüzdeki dostane yönü bugün zirveye ulaşıyor ve aynı dostane yönü oluşturmaya sadece birkaç gün kaldı. Güney Düğümü önümüzdeki hafta başlarında iş cephesinde. Ay, son birkaç gün içinde her ikisi için de dostça bir görünüm oluşturdu ve size gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişen gelişmeler hakkında fikir verdi.


Balık Burcu

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Eris’i yakalayıp hizaya girerken Ay’ın iş sektörünüze dönmesini sağlamak, her iki cephede de çok önemli birkaç gün başlatıyor. Güneş gelir sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti, her zaman gelir ve iş konularını bir araya getirirken dikkatleri üzerine çekecekti, ancak Merkür’ün para konusundaki akıllı kafası Eris’in savaşçı ve rekabetçi özelliklerinden bazılarını toplarken geliyor. ruh.

Ay, bugün Güneş gelir sektörünüzdeyken iş sektörünüze tek ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda Merkür’ün oradaki kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris’e yetişip hizaya girmesiyle birlikte. Bu, Merkür’ün para için akıllı kafasını ve Eris’in ne için savaştığınıza dair hissini Ay’ın iş ve iş konularındaki sezgisel okumasıyla dengelemek için bir şans.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.