Günlük Kariyer Burç Yorumları 3 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 3 Mart Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto bugün kariyer sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, asteroit Juno’nun önümüzdeki hafta ve Venüs’ün bugünden iki hafta sonra geri dönmesiyle birlikte, o ayrılmadan önce geri dönecekler. Venüs paranın gezegeni ve Juno bağlılığın kraliçesi olduğundan, dönüşleri herhangi bir yılın en kazançlı aylarının beklenenden daha erken başlayacağını, ancak Plüton’un ayrılmadan önce yaratmaya çalıştığı profesyonel ivme dalgasını zamanında yakalayacağını görecek.

Kariyer sektörünüzde yaklaşık 15 yılın ardından, değişim ve devrim gezegeni Plüton, bugün kariyer sektörünüzdeki son üç haftasına giriyor. Pluto’nun burada olmadığı bir zamanı hatırlamak zor olsa da ve önümüzdeki 21 gün boyunca işlerin her zamanki gibi olacağını düşünebilirsiniz, ancak durum böyle olmayacak. Pluto’nun kendisi değişimi teşvik edecek olsa da, önümüzdeki üç hafta boyunca gelir, iş ve kariyer cephelerinde köprünün altından çok sular akacak.


Boğa Burcu

3 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmişken, sadece Mars’ın buradaki son haftalarından en iyi şekilde yararlanmak için çalışırken değil, aynı zamanda bugün Merkür kariyer evinizden ayrılırken para burnunuz keskin. Satürn’ün önümüzdeki hafta gitmesi ve Pluto’nun daha üç hafta uzakta olmasıyla birlikte, profesyonel tanrılar geri çekilirken, Mars gelir cephesinde işleri ilerletmeye devam edecek. Bugün hala ikisinin örtüşmesi var.

Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki son saatleri ve bugün tam ayrılmak üzereyken, kendisini bırakmasına sadece beş gün kalan Satürn ile uyumu zirve yapıyor. Bu, Merkür’ün zihinsel odağının ve Satürn’ün ne pahasına olursa olsun onu yapma kararlılığının bir araya gelmesidir. Yine de oluşturmaya çalıştığınız şey, Pluto’nun tamamen yeni bir bölümün başlamasına sadece üç hafta uzaklıkta olduğu kesin bir sonuç veya yeni bir başlangıç ​​noktasıdır.


İkizler Burcu

3 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze aylık ziyaretini yapan Ay ile finans sektörünüzde bugün mükemmel bir zamanlamayla son üç haftasına giren Plüton arasında bir miktar rekabet olabilir. 2023’ün en kazançlı haftalarına başlamak için Mars gelir sektörünüze döndüğünde Plüton gitmiş olacak, ancak bugün Ay’la yaşanan biraz gerginlik finansal çitin her iki tarafını da motive ediyor. Bu aynı zamanda gelen para ile giden para arasındaki çizgiyi daha şeffaf hale getiriyor.

Güneş’in kariyer sektörünüze dönmesinden sadece 12 gün sonra, mükemmel bir zamanlama durumunda Merkür’ün ona katılması. Güneş size hiçbir şeyi fazla düşünmeden basitçe gözlemlemeniz için zaman verdi, ancak Merkür, Satürn’ün oyunu değiştiren dönüşünden sadece beş gün önce kafanızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken zihinsel odaklanma ile geri dönüyor.


Yengeç Burcu

3 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay yarın gelir sektörünüze döndüğünde, finans sektörünüzde Merkür’ün son saatlerinden en iyi şekilde yararlanmaya başladığınızda, mali çitin gelir tarafına biraz dikkat çekmek için yeterli zaman olacak. Merkür, o ayrılana kadar Satürn’le aynı hizada kalacak, para için akıllı bir kafa ile ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığını bir araya getirecek.

Dün kariyer sektörünüzde Jüpiter ile hizalanmasının zirveye ulaşmasından sadece bir gün sonra Venüs bugün buradaki son iki haftasına giriyor. Venüs Jüpiter’den ayrılırken, ayrılmadan önce uyum sağlaması gereken üç gezegeni daha varken, onun profesyonel büyüme ve genişleme arayışının kilidini açmak için onunla çalışmak için 14 günü daha var. Eğlence yeni başlıyor.


Aslan Burcu

3 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüze dönmesinden bu yana 12 gün geçti ve her yıl bu zamanlarda yaptığı gibi güneş spot ışığını mali durumunuza ve para meselelerine çevirdi. Bu size olayları fazla düşünmenize gerek kalmadan gözlemlemeniz için zaman verdi, Merkür’ün bugün dönüşü şimdi size oyuna kafanızı sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafa veriyor.

Yaklaşık 15 yıl sonra, değişim ve devrim gezegeni Plüton, bugün çalışma sektörünüzdeki son üç haftasına giriyor ve bu, 2008’den beri ilk kez boş bırakacak bir şey. asteroit Juno’nun gelecek hafta kariyer sektörünüze dönmesi ve Venüs’ün birkaç gün sonra profesyonel tanrılar şimdiden oradaki kaynaklarını güçlendirmeye hazırlanıyor.


Başak Burcu

3 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün finans sektörünüzde Jüpiter ile hizalanması zirveye ulaştıktan bir gün sonra, Venüs bugün burada son iki gününe giriyor. Para ve şans gezegenleri hala birbirine yakın ve önümüzdeki 14 gün boyunca bir ekip olarak çalışacaklar. Venüs finansal güveninizi artırmaya, finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemeye ve bu arzuları gerçeğe dönüştürmeye çalışırken, bu Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme arayışını destekliyor.

Ay’ın, Mars ayrılmadan önce kariyer sektörünüze son ziyaretini tamamlamasından iki gün sonra, Merkür’ün Satürn ile hizalanması, bugün iş sektörünüzden ayrılmadan önceki son saatlerinde zirveye ulaşır. Profesyonel içgüdüleriniz keskin ama sizi şimdiye kadar götüren gezegensel aktivitenin devam etmek üzere olduğu duygusuyla, bu, Merkür’ün zihinsel odağını ve Satürn’ün ne gerekiyorsa yapma kararlılığını bir araya getiriyor.


Terazi Burcu

3 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş gelecek ayın sonlarına kadar finans sektörünüze geri dönemeyeceği için, her yıl güneş ışığının mali durumunuza ve para meselelerine kaydığı nokta, asteroit Juno’nun gelecek hafta geri dönmesi ve para gezegeni Venüs 14 gün işleri ileriye taşıyor. Güneş’in getirdiği mali temizlik daha sonraya kadar bekleyebilir, Venüs ve Juno ilerideki mali büyüme ve genişlemeye hazırlanmak için erken döner.

Bugün iş sektörünüzde Ay’ın kariyer sektörünüzde olması ve Merkür’ün Güneş’e katılmasıyla profesyonel içgüdülerinizin keskin olması, önümüzdeki büyük gelişmelerin tadı olan kısa vadeli bir avantajdır. Güneş ışığının iş durumunuza ve işle ilgili meselelere çevrilmesinden on iki gün sonra Merkür, Satürn’ün dönüşünden sadece birkaç gün önce ve tam Ay Mars’ın yolunu hazırlarken, kafanızı oyuna sokma ve ayaklarınızın üzerinde düşünme şansıyla geri dönüyor. iş sektörünüze dönün.


Akrep Burcu

3 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden ayrılmasının üzerinden iki gün geçmiş olmasına rağmen, finansal içgüdülerinizin yalnızca keskin olmasını değil, aynı zamanda bir bilgi yüklemesini işleme koymasını da beklersiniz. Mars’ın ayrılmasından bu yana bu son ziyaret, aynı zamanda finansal tutkularını ve savaşma ruhunu körükledi ve kozmosun savaşçı gezegeni, ne için savaştığınızı daha iyi anlayarak ayrılmadan önceki son ziyaret olarak.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşü daha da fazla içgörü sağlarken, dün iş sektörünüzde zirveye ulaşan Venüs ve Jüpiter arasındaki hizalanma ayrılmaya başladığından, şimdiden yeni bir güven duygusu oluşmuş olmalıdır. Venüs iki hafta daha burada ve Jüpiter’in getirdiği istihdam artışı ve genişleme potansiyelini daha yeni keşfetmeye başladı.


Yay Burcu

3 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton gelir sektörünüzdeki son üç haftasına girerken Ay’ın finans sektörünüzde olması, mali çitin her iki tarafının da dikkatinizi çekmek için rekabet etmesine neden olabilir, ancak mükemmel bir zamanlamayla. Plüton, Mars finans sektörünüze döndüğünde gitmiş olacak, Ay finansal çitin her iki tarafını da enerjilendirmeye yardımcı olurken aynı zamanda gelen para ile giden para arasındaki dengeyi vurguluyor.

Güneş, her yıl iş cephesinde yılın en aktif aylarının genellikle başladığı nokta olan gelecek ayın sonlarına kadar iş sektörünüze dönmeyecek olsa da, önümüzdeki iki ay içinde yolda olan iki gezegen var. haftalar işleri erken başlatacak. On yıldan fazla bir süre içinde, şu anda iki aydan biraz daha uzun bir süre sonra, istihdam artışı ve genişleme açısından en büyük yılınıza hazırlanmak için hızla ilerliyorlar.


Oğlak Burcu

3 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşünün size para meselelerini kontrol etme şansı vereceğini bilerek, bugünün tamamen finansal çitin gelir tarafıyla ilgili olması gerekir. Merkür’ün bugün gelir sektörünüzden ayrılmasından hemen önce, Satürn’le uyumunun zirveye ulaşması, para için akıllı bir kafa ile ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığını bir araya getirmesidir.

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, içgüdüleriniz hâlâ keskin olmakla kalmıyor, aynı zamanda Mars ayrılmadan önceki bu son ziyaretinizden bilgileri indirmeye devam ediyorsunuz. Merkür bugün yalnızca gelir sektörünüzü terk etmekle kalmayıp, aynı zamanda Satürn’le uyumunun zirveye ulaştığı, para için akıllı bir kafa ile ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığını bir araya getirdiği için, bu sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor.


Kova Burcu

3 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün Merkür gelir sektörünüze döndüğünde Ay’ın iş sektörünüzde olması kısa ve uzun vadeli etkilere sahip olacaktır. Kısa vadede, dün gelir sektörünüzdeki Güneş’le dostane bir görünümün ardından Merkür, kafanızı oyuna sokmak ve zaten iyi olan bir günde gelir ve iş konularında hızlı düşünmek için gereken para için akıllı kafayla geri dönüyor. . Bununla birlikte, Ay size hem gelir hem de iş cephelerinde daha büyük şeylerin geleceğine dair sezgisel bir his veriyor.

Bugün Merkür gelir sektörünüzden ayrılırken Ay’ın iş sektörünüzde olması, onun doğru zamanda doğru yerde olmasının nedenlerinden sadece bir tanesidir. Ay, parmağınızın nabzında ve kulağınızın yerde olmasını sağlamanın yanı sıra, siz Mars’ın oyunu değiştiren işinize dönüşü için sıraya girerken, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm farklı kaynakları bir araya getirmenize yardımcı oluyor. Ayın ilerleyen saatlerinde sektör.


Balık Burcu

3 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs, gelir sektörünüzde son iki haftasına girerken ve dün zirveye ulaşan Jüpiter ile hizalanması ayrılırken, Ay yarın iş sektörünüze dönüşüne yaklaşıyor. Geçen ayki Dolunaydan tam bir daire çizerken ve para gezegeni gelir sektörünüzdeyken tek ziyareti için, önümüzdeki birkaç gün içinde gelir ve iş cephelerinde işler bir araya gelecek.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Daha da fazlası, Ay geçen ayki Dolunay’dan tam bir daire çizerken, dört hafta önce serbest bırakılan her şey sadece eve tünemek için değil, aynı zamanda yıldızlar gelir cephesinde hizalanırken.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.