Günlük Kariyer Burç Yorumları 29 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Mart Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzde ona katılmasına sadece altı gün kaldığını bilmek, paranın gezegeni Venüs, ne zaman, nerede ve nasıla odaklanma ihtiyacından kurtulur ve bunun yerine güven ve beklentilerinizdeki çıtayı yükseltmeye odaklanır. Venüs çekim yasalarıyla çalışır ve hak ettiğinize inanmadığınız şeyleri çekemeyeceğiniz gibi; burası onun odak noktası.

Pluto’nun beş gün önce kariyer evinizden ayrılmasından bu yana Ay, ev ve aile sektörünüze ilk ziyaretini yaparken, bunun ne kadar önemli olduğunu eve getiren eksik olan şeydir. 2008’den bu yana ilk kez Ay, aylık ziyareti için Plüton’la çarpışmadan geri döndü; Yine de bu, geçmişin derslerinden öğrenmenizi sağlar.


Boğa Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, hafta sonu Mars’ın ayrılmasından sonra yarım kalan işleri halletme şansınız oldu. Paranın gezegeni Venüs’e hâlâ 13 gün uzaklıktayken, bu, olayların akışına bırakılması için bir şans yaratır, ama aynı zamanda size savaşçı gezegenin burada geçirdiği yedi aydan bir bilgi indirme paketini açmanız için zaman verir.

Kariyer sektörünüzdeki Pluto’nun ilk tam haftasına uyum sağlarken, geçen hafta bu saatlerde gelir ve çalışma sektörlerinizdeki gezegenlere de uyum sağlıyorsunuz. Neyse ki, Pluto yarattıkları ivmeyi geri almak için zamanında geri döndü, ancak karşılığında ivmeyi gelir, iş ve kariyer cephelerinde ancak daha az acil bir şekilde devam ettirebiliyor.


İkizler Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her dört haftada bir gelir sektörünüze dönerken ve bu her zaman para için burnunuzu keskinleştirebilir ve tetikleyici olabilir, bu sefer çok daha fazlasını alıyorsunuz. Hafta sonu dönüşünden sadece birkaç gün sonra Mars’la hizalanması, onun savaşçı ruhunu güçlendirmeye yardımcı olurken, gelir, iş ve kariyer cephelerinde, gelecek şeylerin sadece bir tadı olan çok fazla pozitif enerji üretiyor.

Ay, gelir sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri döndü, iş cephesinde Güney Düğümü ile her zaman dostane bir yön oluşturduğunu görecek bir şey, yalnızca gelir ve kariyer cephelerinde büyük değişiklikler olduğunu bulmak için. Gelir sektörünüzdeki Mars’la bir hizalanma ve kariyer sektörünüzdeki Satürn’le dostane bir yön, tam da bir araya geldikleri sırada gelir.


Yengeç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün mali sektörünüzü terk etmesinden bu yana sadece üç hafta geçti ve üç yıllık mali eğitim kampını bitirdi, ancak daha şimdiden büyük miktarda değişiklik oldu. Satürn ve kemer sıkmaya odaklanması gitmişken, buradaki ilk tam haftasında size karenin dışına ve para meselelerine yaklaşmanın yeni ve farklı yollarına bakmaya başlama şansı veren Plüton’dur.

Kariyer sektörünüzdeki Yeni Ay’dan bir hafta sonra ve Merkür’ün altı gün içinde ayrılmasıyla, bu, somut seçimler, kararlar ve planlar yapma zamanı olmalıdır. Bunun yerine, Güneş’in devam etmesi ve ayrılmadan önce yalnızca ikinci bir Yeni Ay değil, aynı zamanda bir güneş tutulması olması nedeniyle, köprünün altından geçmesi gereken çok su ve açığa çıkarılacak daha çok şey var. Bunun yerine, bu, hiçbir şeyi fazla düşünmeden kafanızı oyunda tutmanıza olanak tanır.


Aslan Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde, henüz ilk günlerinde olan Mars’tan sadece bir gün önce, finans sektörünüzdeki Satürn’le dostane bir açı oluşturacak, Ay bugün size bu konuda bir sıçrama yapıyor. Ay, Mars’ın dönüşünden bu yana ilk ziyaretini yaparken ve Satürn üç hafta önce finans sektörünüze döndüğünden beri, onların dostane yönü, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü gelecek şeylerin tadına varacak şekilde besleyebilir.

Plüton’un iş sektörünüzü terk etmesinden bu yana sadece beş gün geçti ve 2008’den beri her gün burada olduğu için etkisi devam edecek. Venüs kariyer cephesinde işleri ilerletmek için çalışırken, Pluto’nun karenin dışında düşünme ve hatta büyük bir profesyonel büyüme ve genişleme dönemine hazırlanırken statükoya meydan okuma yeteneğine sahipsiniz.


Başak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür finans sektörünüze geçen hafta Güneş’in dönmesinden iki gün önce döndüğü için, başından beri sadece onun önünde olmakla kalmıyor, aynı zamanda neredeyse iki kat daha hızlı seyahat ediyor. Bu, hiçbir zaman uyum sağlamayacakları anlamına gelir, ancak Merkür önümüzdeki hafta ayrılacak, ancak Güneş önümüzdeki üç hafta boyunca burada olacak ve kafanızı oyunda tutmanız için gereken parayı size akıllı bir şekilde veriyor. Merkür de Güneş’in takip etmesi için ayak izleri bırakıyor.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi mesleki içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Mars’ın hafta sonu gitmesinden bu yana yapılan bu ilk ziyaret ve Venüs’ün dönmesinden önceki son ziyaret, kariyer sektörünüzü yedi ay sonra ilk kez boş bıraktı ve geri adım atmak ve hatta nefesinizi tutmak için değerli bir şans verdi.


Terazi Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüzde olması bir avantaj olsa da ve özellikle Mars’ın buradaki ilk tam haftasında ve iş cephesinde Satürn’e dostça bir açıyla yöneldiği için, bugün bu aynı zamanda gelire de işaret ediyor. potansiyel. Gelir potansiyeli her zaman oradaydı, ancak Ay’ın yaptığı şey, bunu şimdi onu karşılamak için yükselen iş ve kariyer cephelerindeki yeni gelişmelerle ilişkilendirmek.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüzde olması bile bir avantajdır ve özellikle de Mars’la aynı hizada olması onun profesyonel tutkuları, mücadeleci ve rekabetçi ruhu hakkında daha iyi bir okuma yapmanızı sağlar. Ancak Ay, üç hafta önce iş sektörünüze dönüşünden bu yana ilk kez dostça bir açı oluşturuyor ve tam da Mars’la aynı dost açıya doğru ilerliyor.


Akrep Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün finans sektörünüzden ayrıldığında, bu sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle dolu bir halde bırakmaktan ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesinden daha fazlasını yaptı. Hafta sonu Mars’ın ayrılmasından sonra 24 saatten daha kısa bir süre sonra geri dönmüş olması, onun finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu yakalamak için tam zamanıydı, ancak Venüs’e hala 13 gün uzaktayken, paketlerini açıp son yedi ayın sizi götürdüğü yolculuğu işlemek için zamanınız var. .

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde haritanızın maceralı bir bölümünde yer alması değil, aynı zamanda Güneş’in iş sektörünüzdeki ilk ve Merkür’ün son tam haftasında olması dikkat dağıtıcı veya kolayca göz ardı edilen bir şey olarak görülebilir. Bununla birlikte, hafta sonu dönüşünden bu yana Ay, Mars’la ilk kez aynı hizaya geldiğinden, bu hem macera tutkusunu hem de rekabetçi ruhunu güçlendirecektir.


Yay Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay ve Mars bugün finans sektörünüzde hizalanırken, bu mali yılın dinamiklerinde büyük bir değişime uyum sağlarken, finansal içgüdülerinizi, tutkularınızı ve mücadeleci ruhunuzu bir araya getiriyor. Mars, Pluto’nun gelir sektörünüzden ayrılmasından 24 saat sonra geri döndü ve geçen Ağustos’tan bu yana ilk kez tüm odağı mali çitin diğer tarafına kaydırdı. Ay ve Mars birlikte size ne için savaştığınıza dair erken bir fikir veriyor.

Aynı zamanda, Venüs iş cephesinde kalbinize söz vermek için çalışırken, gelecek hafta Merkür dikkatinizi oyuna sokmak için iş sektörünüzde ona katılmadan önce, cüce gezegen Ceres kariyerinizdeki ilk tam haftasını geçiriyor. sektör. Kariyer cephesinde kalbinizin sesini dinlerken aynı zamanda Ceres, profesyonel ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi yeniden gözden geçirme şansı sunar. Özellikle mesleki tatmin ve bir amaç duygusu söz konusu olduğunda.


Oğlak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hayatımız boyunca gelir sektörünüzdeki Pluto’nun ilk tam haftasına uyum sağlamanıza ve Satürn’ün daha disiplinli zamanlarından odak kaymasına Ay’ın aylık ziyareti oldu. Dün sona eren hafta sonu Mars’ın ayrılmasından bu yana ilk ziyaretin sona ermesiyle Ay geçerken Plüton’a dostça bir açıdan baktıktan sonra, bu size karenin dışında düşünmek için daha iyi bir şans verdi, bu yeni çağın konusu da bu.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde, yalnızca iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma yapmakla kalmaz, aynı zamanda daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissedersiniz, aynı zamanda paketten çıkarmak için bir bilgi indirirsiniz. Sadece Ay’ın burada olduğu birkaç günden ve o süre içinde bilinçaltınızın yükleyebildiği şeylerden değil, aynı zamanda Mars’ın hafta sonu ayrılmadan önce burada olduğu yedi aydır.


Kova Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, iş sektörünüze aylık sıradan bir ziyaret yapıyor olabilir, ancak önemli olan sadece zamanlama değil, aynı zamanda gelir ve iş cephelerindeki dinamiklerin ne kadar değiştiğini de ortaya koyuyor. Mars’ın hafta sonu geri dönmesinden bu yana bu ilk ziyaret, bugün gelir sektörünüzde Ay’ı Satürn’le dostane bir açıya sokuyor, tam da her şey zaten bir araya gelmeye başlamışken.

Ay’ın iş sektörünüzde, çalışma haftasının kalbinde olması bile yeterli bir avantajdır, ama özellikle Mars’ın iki yıl sonra iş sektörünüzdeki ilk haftası olduğunda. Ay, Mars’la hizalanmanın yanı sıra, hem Satürn hem de Güney Düğüm için dostça bir açı oluşturacak ve bu, bunu gelir, iş ve kariyer cephelerinde, ancak gelecek şeylerin sadece bir tadı olarak iyi bir gün haline getirecek.


Balık Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüze Güneş’ten iki gün önce çok daha hızlı döndüğünden, asla aynı hizaya gelmeyecekler. Bununla birlikte, Merkür son haftasını ve Güneş ilk tam haftasını gelir sektörünüzde geçirirken, güneş ışığı gelir durumunuz ve önemli konulardayken, para için akıllı bir kafayı daha keskin, daha net ve okunması daha kolay hale getiriyor.

Bugünün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimleri, Ay’ın iki gün içinde iş sektörünüze dönmesinden önce her zaman mükemmel bir dikkat dağıtıcı olurken, Mars’la bir hizalanma yaratıcı tutkularınızı ateşleyebilir. Bu, her ay iş ve iş meseleleri söz konusu olduğunda bekle ve gör yaklaşımı benimsemek için önemli bir noktadır, ancak bu sefer bu, aşırı düşünmeye karşı korunmaktan fazlasını yapıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.