Günlük Kariyer Burç Yorumları 28 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mart Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Venüs gelir sektörünüzdeki son iki haftasına giriyor, Merkür erken dönüşünden ve uzun süreli kalışından sadece yedi gün uzakta olduğu bir noktaya geliyor. Venüs’ün son haftasında Merkür’ün para için akıllı kafasına sahip olacağınızı bilmek, para gezegenine beklentilerinizin çıtasını yükseltmeye ve ne zaman, nerede ve ne yerine ‘ne’ye odaklanması için zaman veriyor. Nasıl.

Artık kariyer sektörünüzde Pluto’ya değil, iş sektörünüzde cüce gezegen Ceres’e sahip olmaya alışırken sahip olduğunuz tek şey zamandır. Pluto Haziran’da geri dönecek ve 15 yıl sonra, tekerleği sürekli olarak yeniden icat etmek zorunda kalmadan her şeyi olduğu gibi bırakmanın zamanı geldi. Aynı zamanda Ceres, geçen yılın sonunda askıya aldığı iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine incelemek için geri dönüyor ve seçeneklerinizi yeniden değerlendirme şansı sunuyor.


Boğa Burcu

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Mars’ın gelir sektörünüzden ayrılmasından birkaç saat sonra dönen Ay, bugün ayrılıyor, ancak hem finansal hem de profesyonel olarak bir geçiş ziyaretini tamamlamadan önce değil. Mars’ın savaşçı ruhunu yakalama ve şimdi onu paranın gezegeni Venüs iki hafta içinde dönene kadar koruma şansının yanı sıra, bu, Pluto’nun kariyer sektörünüzdeki ilk tam haftasında paranın nerede olduğunu daha iyi anlamanızı sağlar.

Para için burnunuzu bilemek ve bir tetikleyici görevi görmenin yanı sıra, Ay’ın gelir sektörünüzdeki son saatleri, yaşamımızda ilk kez kariyer sektörünüzde Plüton’a sahip olmaya alışırken, Mars’ın savaşçı ruhunu yakalamak için bir şanstır. Mars, gelir sektörünüzü yalnızca hafta sonu terk etti ve Plüton yalnızca bir gün önce geri döndü, bu da sizin hala alışmakta olduğunuz bir şey.


İkizler Burcu

28 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, hafta sonu Mars’ın dönüşünün etkisini hissetmek için birkaç gününüz olduğu için geliyor. Bu, Mars buradayken Ay’ın yapacağı iki ziyaretten ilki, bu erken karşılaşma size paranın nerede olduğu ve savaşçı gezegenin hak ettiğiniz şeyler için savaşma dürtüsünün buna nasıl tepki vereceği konusunda bir fikir veriyor.

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü finansal olarak iyi bir haber olsa da, para için burnunuzu keskinleştirmek ve çalışma haftasının kalbinde ve aynı zamanda Mars’ın buradaki ilk günlerinde bir tetikleyici görevi görmek için zamanında geri dönmekle birlikte, bu aynı zamanda profesyonel olarak da iyi bir haber. . Bu, Satürn’ün kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti değil, aynı zamanda Mars’la güçlerini birleştirmeye başlamasından sadece birkaç gün önce.


Yengeç Burcu

28 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton, bizim ömrümüzde finans sektörünüzdeki ilk tam haftasına girerken, fark edilmesi gereken şey, değişim ve devrim gezegeniyle ne kadar süre çalışmak zorunda kalacağınızdır. Pluto iki kez ayrılacak olsa da, gelecek yıl sonunda tamamen yerleşmeden önce, 2044’e kadar burada. Tekerleği yeniden icat etmek için bir çağrı yok, ancak şu anda sahip olduğunuz seçenekler ve karenin dışında düşünme şansı.

Bu profesyonel yıla ve Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık veren kariyer sektörünüzdeki Yeni Ay’dan bir hafta sonra, Merkür burada son yedi gününe girerken hız kazanıyor. Jüpiter dokunduğu her şeyi genişletir ve Merkür ile uyum, hem ayaklarınızın üzerinde düşünme hem de büyük düşünme yeteneğinizi genişletir.


Aslan Burcu

28 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı Mars’ın, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde ilk günlerinde finans sektörünüzde Satürn’le dostane bir açı oluşturmasına sadece birkaç gün uzaklıkta olması gibi, Ay da süreci hızlandırmak için devreye giriyor. Ay, Mars’a kavuşurken bu, hayal gücünüzü ateşleyecek, ancak yarından itibaren bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye başlayacak.

Venüs kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, Merkür sadece yedi gün uzakta olduğu bir noktaya ulaşır. Bu, Venüs’ün son haftasında sadece kalbiniz ve aklınızın aynı sayfada olmayacağı, aynı zamanda Merkür’ün kafanızı oyunda tutma ve ayaklarınızın üzerinde düşünme becerisine sahip olacağınız anlamına gelir. Bu, Venüs’e ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘ne’ye odaklanması için yedi gün daha verir.


Başak Burcu

28 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Şans ve genişleme gezegeni olarak Jüpiter, dokunduğu her şeyi genişleten bir gezegendir ve bugün bu, finans sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Merkür ile uyumuna ekstra ağırlık eklemek anlamına gelir. Merkür’ün para için akıllı kafası, Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme arayışına şimdiden katkıda bulunuyor, ancak bugün sizi zihinsel olarak daha da keskinleştirerek bu iyiliğin karşılığını veriyor.

Hafta sonu Mars’ın ayrılışından birkaç saat sonra Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesi büyük bir avantaj oldu, ancak özellikle bu, Plüton’un iş sektörünüze dönüşü için dostane bir yön oluşturduğunu ve size daha iyi bir okuma verdiğini gördüğünden geçen hafta. Bugün Ay kariyer sektörünüzü terk edene kadar, hem iş hem de kariyer cephelerinde sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlerken içgüdülerinize güvenmeye devam etmeniz önemlidir.


Terazi Burcu

28 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün finans sektörünüzdeki son iki haftasına girdiği gün, Merkür ondan sadece yedi gün uzakta olduğu bir noktaya ulaşır. Merkür, Venüs’ün buradaki son haftasında kafanızı oyunda tutmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafayla geri döndüğünden, bu size şimdi ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘ne’ye odaklanmanız için zaman veriyor.

Hafta sonu Mars’ın kariyer sektörünüze dönmesinden sadece birkaç gün sonra, Ay olağan aylık ziyareti için mükemmel bir zamanlamayla geri dönüyor. Normalde bu, çalışma haftasının kalbinde profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamak için daha fazla bir şans olurdu, ancak Ay sadece Mars’ın profesyonel tutkularını, mücadeleci ve rekabetçi ruhunu daha iyi hissetmek için değil, aynı zamanda yıldızlar başlarken geri dönüyor. iş ve kariyer cephelerinde uyum sağlamak.


Akrep Burcu

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Mars ayrıldıktan birkaç saat sonra finans sektörünüze döndükten iki gün sonra, Ay da bugün ayrılmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte, Mars’ın finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu yakalamak için zamanında geri dönen ama aynı zamanda abartılı ve aciliyetinden çıkma şansı olan Ay’ın son saatleri, Venüs’ün dönüşünü beklerken tamamen finansal içgüdülerinizi dinlemekle ilgili. haftalar.

Tam iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Merkür yakalar ve her ikisi için de bir kazan/kazan olan Jüpiter ile aynı hizaya gelir. Merkür’ün entelektüel anlayışlı yönü, Jüpiter’in iş geliştirme ve genişleme arayışına ek kaynaklar verirken, kafanızı oyunda tutmanıza ve ayaklarınızın üzerinde düşünmenize yardımcı oluyor. Bugün Jüpiter, Merkür’ün entelektüel açıdan anlayışlı yönünü genişleterek iyiliğe karşılık veriyor ve bu, bugünü karar vermek için olduğu kadar görüşmeler için de iyi bir gün haline getiriyor.


Yay Burcu

28 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu finans sektörünüze Mars’ın dönüşünün etkisini hâlâ hissediyor olsanız da, süreci hızlandıracak olan Ay’ın bugün dönüşü olacak. Finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, önümüzdeki günlerde bu, Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu körükleyecek ve size ne için savaştığınıza dair erken bir fikir verecektir.

Venüs’ün iş sektörünüzdeki son iki haftasına girdiği gün, Merkür daha akıllıca çalışma, kafanızı oyuna verme ve hızlı düşünme şansına sadece yedi gün uzaklıkta olduğu bir noktaya ulaşır. Bu, Venüs’ü herhangi bir karar vermekten kurtarır ve size ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘ne’ ile ilgili olduğu yedi gün daha verir.


Oğlak Burcu

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars’ın hafta sonu ayrılmasından bu yana iş sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken, bu yalnızca iş cephesinde buradan nereye gideceğinize dair ipuçları sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Plüton’un yaşam sektörünüzdeki ilk tam haftasına yerleşirken. . İki gün önce geri döndüğünde, Ay’ın Plüton’a olan dostane yönü, gelir ve iş meseleleri arasında şimdiden açık bir iletişim hattı oluşturmuştu.

Ay, hafta sonu Mars’ın ayrılışından sonraki saatler içinde iş sektörünüze döndüğü için ani bir düşüş olmadı ve bunun yerine son yedi günün yoğunluğu ve aciliyetinden yumuşak bir geçiş oldu. Bugün ayrılmadan önce Ay, yalnızca mesleki içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemekle kalmıyor, aynı zamanda Venüs iki hafta içinde dönene kadar her şeyi yolunda tutabilecek içgörüye erişmenizi sağlıyor.


Kova Burcu

28 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iş sektörünüze dönüşü, çalışma haftasının kalbinde size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma sunacak olsa da, bu aynı zamanda yıldızlar gelir ve işle aynı hizaya gelmeye başladığında duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. cepheler. Hafta sonu Mars’ın dönüşünden bu yana yapılan bu ilk ziyaret, Satürn’ün gelir sektörünüzde Ay iş sektörünüzden ayrılmadan önce başlamış olacak olan dostane yönünden sadece birkaç gün uzakta.

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü, ilk olarak Mars’ın hafta sonu dönüşüne alışmanız ve onun savaşçı ve rekabetçi ruhuna sahip olmanız için size birkaç gün verdi. Bu sadece Mars’ın iki yıl içinde iş sektörünüze ilk ziyareti değil, aynı zamanda geçen Ağustos ayından bu yana iş cephesinde ilk kez herhangi bir gezegensel aktivite yaşanıyor. Ay’ın bugün dönüşü, Mars’ın etkisini daha iyi hissetmek ve işleri harekete geçirmek için bir şans.


Balık Burcu

28 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür, gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken ve zaten gelir potansiyeline yeşil ışık yakan Yeni Ay’dan bir hafta sonra, burada şanslı Jüpiter ile hizalanıyor. Merkür, akıllı kafasını Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışına ödünç veriyor, ancak bugün Jüpiter iyiliğini geri vererek, ayaklarınızın üzerinde düşünmeyi kolaylaştırıyor.

Bugün hala parayla ilgili olabilir, ancak Merkür ve Jüpiter gelir sektörünüzde aynı hizaya geldiğinden, bu, şans gezegeni ve genişlemenin gelir artışı ve genişlemesi arayışını daha iyi okumak için akıllı kafasını para için kullanma şansı. Haftanın ilerleyen saatlerinde Ay’ın iş sektörünüze dönüşü, bunu iş cephesinde işlerin nereye gittiğine bağlama şansı getirecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.