Günlük Kariyer Burç Yorumları 27 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Mart Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her dört haftada bir gelir sektörünüze geri dönüyor ve dün ayrılışı her zaman size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir bırakacaktı. Ancak paranın gezegeni Venüs buradayken ve 2023’ün en kazançlı ayları önünüzde uzanırken Ay’ın tek ziyareti olduğu için bu paha biçilemez ve yerinde bir kavrayıştır.

Pluto kariyer sektörünüzden yalnızca üç yıldır ayrılmış olsa da, odak noktasının gelir ve iş konularına kaymasını gören köprünün altından çok sular çoktan geçti. Size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekle kalmayıp, aynı zamanda iş ve iş konularına odaklanma ve ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi yeniden değerlendirme şansı veren, dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılmasıdır.


Boğa Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars ayrıldıktan sonra 24 saatten daha kısa bir süre sonra gelir sektörünüze geri dönen Ay’ın ardından takip ettiği gibi yapacak iki ana işi var. Birincisi, para için burnunuzu keskinleştirmek ve özellikle Mars’ın bir devrilme noktasında bıraktığı herhangi bir şey için bir tetikleyici görevi görmektir. İkincisi, onun savaşçı ruhunun bir kısmını, azalma şansı olmadan önce ve aynı zamanda siz daha az acil bir aşamaya geçerken yakalamaktır.

Aynı zamanda, Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, Mars ayrıldıktan sonra yeniden toplanma şansı veriyor, bu size Pluto’nun üç gün önce kariyer sektörünüze dönüşüne dair ilk hislerinizi veriyor. Dün Ay döndükten hemen sonra dostça bir görünüm, size yalnızca değişim gezegeni ve devrimin etkisi hakkında değil, bunun tüm profesyonel yılınıza getirdiği dinamiklerdeki değişiklik hakkında bir okuma verdi.


İkizler Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, herhangi bir şeyi fazla düşünmeden antenlerinizi açık tutmanız için önemli bir noktadır. Tutkunun gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni Mars’ın iki yıldır ilk ziyaretinin ilk 48 saatinde olduğu düşünülürse, bu, hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsüne ilk önce uyum sağlaması için bir şans.

Gelir, iş ve kariyer cephelerinde oyundaki yeni dinamikleri daha iyi hissetmeniz yarın Ay gelir sektörünüze dönene kadar olmayacak olsa da, Mars’ın 48 saatten daha kısa bir süre önce dönüşü şimdiden yeni bir enerjiyi besliyor. Neyin mümkün olduğu duygusu. Önemli olan sadece Mars’ın dönüşü değil, bunun kariyer sektörünüzde henüz ilk günlerinde olan Satürn üzerinde yaratacağı etkidir.


Yengeç Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton finansal sektörünüze daha üç gün önce döndüğü ve değişim ve devrim gezegeni hayatımızda daha önce hiç bulunmadığı için, bu, alışmak ve hissetmek için zamana ihtiyacınız olacak bir şeydir. Bilmeniz gereken en önemli şey, Plüton’un Satürn olmadığı ve artık meselenin kemerinizi sıkmak olmadığı ve daha çok büyümenin ve finansal olarak işleri değiştirmenin yolları hakkında olduğu.

Günümüzün nostaljik ve yansıtıcı ay titreşimleri yavaşlamaya bir davet olsa da, hepsi bu, bir davet. Tüm yıl boyunca asla çok uzak olmayan iş/yaşam dengesi baskısı ve kariyer sektörünüzdeki gezegenler üzerindeki baskı gitti. Bununla birlikte, işleri tersine çevirmeye gerçekten yardımcı olan şey, Mars’ın iki gün önce Yengeç burcuna dönüşü ve bunun şimdiden motivasyonunuza ve coşkunuza yaptığı şeydi.


Aslan Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn finans sektörünüzde yalnızca birkaç haftadır var, ancak Güneş’in gitmesiyle ve onunla birlikte ayrıntılara daha acil veya sıradan odaklanmayla, uzun vadeli hedeflere odaklanmaya başlayacaksınız. Satürn sadece önümüzdeki üç yıl boyunca burada değil, aynı zamanda bu süre boyunca rüyaların gezegeni olan Neptün ile birlikte çalışırken, geleceğe yönelik finansal hayalleriniz hakkında ciddi olmanın zamanı geldi. Senin tarafında zaman ve para tanrıları var.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, size yalnızca profesyonel içgüdülerinizden, körüklenen hayal gücünüzden ve paketini açmak için indireceğiniz bir bilgiden daha fazlasını bıraktı. Bu, Venüs buradayken Ay’ın tek ziyaretiydi ve bağlılığın kraliçesi asteroit Juno’nun geri dönmesinden bu yana ilk ziyaretiydi. Plüton iş sektörünüzden ayrıldığında, bu, mesleki arzularınızı gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olabilecek kaynaklara açılan bir penceredir.


Başak Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür, finans sektörünüzde yalnızca sekiz gündür, ancak Güneş gelirken ve Yeni Ay sırasında kafanızı oyunda tuttu. Merkür hızla ilerliyor ve bugün zaten burada olan diğer gezegenleri yakalıyor. Önümüzdeki günlerde üç hizalamadan ilki, Chiron’la bir uyum olacak ve Merkür’ün para için akıllı kafası, finansal şüphelerinize veya geçmiş başarısızlıklarınıza daha nesnel bir şekilde bakmanıza izin verecek.

Mars ayrıldıktan 24 saatten kısa bir süre sonra kariyer sektörünüze dönen Ay, profesyonel tutkularını, mücadeleci ve rekabetçi ruhunu yakalamak için zamanında geri döndü ve aynı zamanda getirdiği aciliyetten geçiş için size zaman verdi. Yarın ayrılıncaya kadar Ay, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyecek, aynı zamanda Venüs 15 gün içinde dönmeden önce yeniden toplanıp seviye atlamak için kullanabileceğiniz bilgileri de indirecek.


Terazi Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması, size yalnızca mali içgüdülerinizden, körüklenen hayal gücünüzden ve açmak için indireceğiniz bir bilgiden daha fazlasını bıraktı. Bu, para gezegeni Venüs buradayken Ay’ın tek ziyaretiydi ve bağlılığın kraliçesi asteroit Juno’nun geri dönmesinden bu yana ilk ziyaretiydi. Ay, finansal arzuları gerçeğe dönüştürme kararlılığını kullanmak için gereken her şeyi size bırakıyor.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Mars, iki yıldır kariyer sektörünüze ilk ziyaretinin ilk 48 saatindeyken, bu, savaşçı gezegenin etkisini ve savaşçı ve rekabetçi ruhunuz üzerindeki etkisini ilk kez okumanız için bir şans.


Akrep Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın ayrılmasından ve yedi aylık destansı ziyaretini tamamlamasından 24 saatten daha kısa bir süre sonra finans sektörünüze geri dönen Ay, size hem finansal tutkularını hem de savaşma ruhunu yeniden yakalama ve daha sessiz bir aşamaya geçme şansı veriyor. Ay yarına kadar gitmeyecek ve bilinçaltınız bilgileri o anda işleyebileceğinizden daha hızlı indirebilirken, hiçbir şeyi fazla düşünmeden finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinleyin.

Güneş, Merkür döndükten iki gün sonra iş sektörünüze dönerken ve bu nedenle hiçbir zaman hizalanma şansları bulamamışken, bugün burada diğer üç gezegeni yakalıyor. Yarın Jüpiter ile hizalanmadan ve artık mümkün olan iş büyümesine ve genişlemesine akıllı bir yaklaşım benimseme şansı vermeden önce, Merkür bugünün şifa gezegeni Chiron ile hizalanıyor. Bu, sizi engelleyebilecek eski şüpheleri ele almak için bir şans.


Yay Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze geri dönmesi, Mars’ın iki yıl içindeki ilk ziyareti hakkında size erken bir okuma sağlayacaktır, ancak o zamana kadar, henüz ilk 48 saatinde, bu size ilk önce savaşçı gezegenin etkisine uyum sağlama şansı veriyor. Mars, finansal gücünüzü geri alma arayışınızın başlangıcı olan finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemek için geri döndü.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma olanağı sağladı ve aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde paketten çıkarmanız için bir bilgi indirme olanağı sağladı. Venüs buradayken tek ziyaretiniz ve bağlılığın kraliçesi Juno’nun geri dönmesinden bu yana ilk ziyaretiniz olarak, kalbinizin sesini dinleme konusunda büyüyen kararlılığı daha iyi okumanızı sağladı. Cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüze geri dönmesinden bu yana bu ilk ziyaret, profesyonel ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz konusunda sizi daha fazla bilinçlendirdi.


Oğlak Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her dört haftada bir iş sektörünüze dönerken ve bu size her zaman iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma sunacak olsa da, Mars gittiğinden beri ve ayrıca Pluto üç gün önce gelir sektörünüze döndüğünden beri bu ilk ziyaret bunu çok daha önemli kılıyor. . Ay’ın size check-in yapma ve yeniden toplanma şansı vermesiyle, gelir ve iş cephelerindeki tüm dinamikler değişti.

Mars ayrıldıktan 24 saatten kısa bir süre sonra çalışma sektörünüze dönen Ay, savaşçı ruhunu ve bunun yarattığı ivmeyi yakalamak için zamanında geri döndü. Bununla birlikte, yarın Ay ayrılıncaya kadar, onun aciliyeti azalmaya başladığından, daha az acil bir aşamaya geçmenize izin vererek, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olacaksınız.


Kova Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın dönüşünün etkisini daha iyi okuyabilmeniz için yarın Ay’ın iş sektörünüze dönüşünü beklerken, bu hem gelir hem de iş cephelerinde şimdiden her şeyi değiştirdi. Mars 48 saatten daha az bir süredir burada, ancak iş ve iş meselelerine çok daha fazla enerji enjekte etmenin yanı sıra, gelir sektörünüzdeki Satürn’ün dostça bir yönünden sadece birkaç gün uzakta, bu oradaki şeyleri de güçlendiriyor.

Ay yarın iş sektörünüze dönene kadar, açık fikirli olarak sadece antenlerinizi açık tutmanız değil, aynı zamanda Mars’ın 48 saatten daha kısa bir süre önce geri dönmesinin etkisini hissetmeniz gerekiyor. Savaşçının üzerinden iki yıl geçti. kozmosun gezegeni en son buradaydı ama şimdi önümüzdeki iki ay boyunca burada, çalışma tutkusu, mücadele ve rekabetçi ruhu daha yeni yerleşmeye başlıyor.


Balık Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres’in mali sektörünüzden ayrılmasıyla ve siz mali çitin gelir tarafındaki nüfuz artışına uyum sağladıkça, bunun nasıl bir kazan/kazan olduğunu takdir etmeye başlayacaksınız. Ceres sadece dört gün önce ayrıldı, ancak finansal ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz konusunda size daha iyi bir fikir vermenin yanı sıra, gelir sektörünüzdeki gezegenlerin üzerindeki baskıyla birlikte artık gerçek bir büyüme mümkün.

Ay, dört gün içinde iş sektörünüze dönüşüne ne kadar yaklaşırsa, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanız o kadar önemli hale gelir. Özellikle şimdi ve o zaman arasında, bugünden itibaren Merkür gelir sektörünüzde üç gezegenle hizalanacak. Ay, iş ve meslek meselelerini daha iyi okuyarak ve bir tetikleyici olarak hareket ederek geri döndüğünde, muhtemelen gelir potansiyelinizi şimdi olduğundan farklı bir şekilde ele alacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.