Günlük Kariyer Burç Yorumları 25 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Mart Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüze tek ziyaretinin zamanlamasını yaparken, para gezegeni Venüs’ün burada önemli olan zamanlamasıdır. Ay, para için burnunuzu keskinleştirebilir ve tetik görevi görebilir, ancak bu profesyonel yılda bir dönüm noktasına gelir. Pluto dün kariyer sektörünüzden ayrıldı, ancak cüce gezegen Ceres iş sektörünüze geri dönüyor, odak profesyonel olarak değiştikçe paranın nerede olduğunu gözden kaçırmazsınız.

Pluto dün kariyer sektörünüzü terk ederken, muhtemelen 15 yıl sonra onun varlığına ve etkisine o kadar alıştınız ki onun gittiğini fark etmeyebilirsiniz. Değişim ve devrim gezegeninin burada olmasına o kadar alışacaksınız ki, momentumu devam ettirmek ikinci doğanız olacak ve aynı zamanda bu size gelir ve iş konularına daha fazla dikkat etme şansı veriyor.


Boğa Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze normalde altı haftalık bir ziyaret için döndükten yedi aydan biraz daha uzun bir süre sonra tutku gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni Mars nihayet bugün ayrılıyor. Mars size uğrunda savaşacak bir şey bırakıyor, ancak yaptığı şeyin tüm sonuçları, paranın gezegeni Venüs gelecek ay dönene kadar hissedilmeyebilir. Mars’ın işi, hak ettiğiniz şey için savaşma özgüvenini ateşlemek ve gerçek ya da hayali barikatlara ve bariyerlere savaş ilan etmekti.

Hayatımızda ilk kez kariyer sektörünüzde Pluto’ya sahip olmaya alışırken yanınızda olan tek şey zamandır. Buradaki ilk tam gününde, en büyük etki, Satürn’ün katı disiplininden ve pragmatik yaklaşımından kopması ve 17 gün önce ayrıldığından beri çelik gibi kararlılık duygusunu özümsemek için zaman bulması oldu. Değişimin ve devrimin gezegeni olarak Plüton dün geri döndüğünde bir şeyleri değiştirmek içindi.


İkizler Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen Ekim ayında gelir sektörünüze dönmesini engelleyen bir gerileme evresi tarafından durdurulan Mars, nihayet bugün ve mükemmel bir zamanlamayla gelir sektörünüze geri dönüyor. Mars geçen yıl geri dönseydi, profesyonel koşullar uygun olmayacaktı ama şimdi finansal olarak sömürmeye başlamak için mükemmel bir noktadalar. Mars, hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsüyle geri dönüyor.

Mars, 2023’ün en kazançlı aylarını başlatmak için bugün gelir sektörünüze geri dönerken, profesyonel olarak her şeyin kurulmuş ve gitmeye hazır olduğunu bulmaktır. Geriye dönük bir aşama tarafından durdurulan Mars, olması gereken zamanda geçen Ekim ayında dönmüş olsaydı, profesyonel olarak her şey hazır olmadan önce gidip gitmiş olacaktı. Bunun yerine, Mars’ın dönüşü, onun Satürn ile güçlerini birleştirdiğini görecek, kariyer sektörünüzde henüz ilk haftalarında ve ikisi önümüzdeki hafta dostane bir ittifaka girecek.


Yengeç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto bizim ömrümüzde ilk tam gününü finans sektörünüzde geçirdiği için, bu yepyeni bir deneyim ve alışmak için zamanınız var. Son üç yıldır kozmosun zorlu görev yöneticisi Satürn’ün burada olmasına alışkın olduğunuz ve değişim ve devrimin gezegeni Pluto olarak, onu güvenli ve kurallara göre oynamakla ilgili olduğu yer, bir şeyleri değiştirmek için geri döndü.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün harekete geçirmesiyle baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Güneş’in bir aylık ziyaretini sona erdirecek iki Yeni Ay’dan ilkini tamamladıktan sonra, ancak güneş spot ışığı kariyerinize ve profesyonel durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize yeni kaymışken, bu size paketinden çıkaracak çok şey bırakıyor. Bu aynı zamanda gelecek ay ikinci bir Yeni Ay’dan önce, bu kez bir güneş tutulması her şeyi bir araya getirecek.


Aslan Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres gelir sektörünüze daha iki gün önce döndü ama o zaman içinde tüm bu profesyonel yıl değişti. Ceres, geri döndüğünde ve dün ayrılana kadar iş sektörünüzdeki Pluto ile doğrudan dostane bir açıya geçti, bugün ise kariyer sektörünüzde Ay’ı çekiyor. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde yepyeni bir farkındalık yaratıyor.

Dün kariyer sektörünüzdeyken Venüs ile ilk kez hizalandıktan sonra, bugün Ay’ın Uranüs ile hizalanması dört haftada bir olan bir şeydir. Bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, Pluto’nun iş sektörünüzden ayrılmasından sadece bir gün sonra, kariyer meselelerine çok daha fazla odaklanmaya başladıktan sonra beklenmedik, şans eseri veya eureka anlarını tetikleyebilir.


Başak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakacaktı. Yine de bir Yeni Ay olarak bu, çok fazla ileri ivme yaratırken, Merkür buradayken tek ziyaret keskin bir burun ve parayı bir araya getirdi. Artık finansal durumunuz ve para meseleleriniz üzerindeki güneş spot ışığı ile güvenle ilerlemek için gereken her şeye sahipsiniz.

Normalde kariyer sektörünüze altı haftalık bir ziyaret için döndükten yedi ay sonra, tutku gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni Mars nihayet bugün ayrılıyor. Mars’a gitme iznini veren ya da neden bu kadar uzun süredir tutunduğunu açıklayan şey dün Pluto’nun iş sektörünüze dönüşüydü. Pluto geri dönmeseydi, bu, 2020’den beri ilk kez iki profesyonel evinizi boş bırakacaktı, bunun yerine, Mars’ın değişim gezegeninden ayrıldığı ve devrimin toparlanabileceği yer.


Terazi Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs buradayken ve dün para gezegeni ile hizalanmışken Ay finans sektörünüze tek ziyaretine devam ederken, Ay bugün burada Uranüs ile daha tanıdık bir hizalanma oluşturmaya devam ediyor. Bu, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, ayda bir beklenmedik, tesadüfi veya eureka anları tetikleyebilecek bir şeydir.

Gerileme evresi tarafından durdurulan Mars, zamanlamanın daha iyi olamayacağını bulmak için nihayet bugün kariyer sektörünüze geri dönüyor. Mars, olması gereken zamanda geçen Ekim ayında dönmüş olsaydı, Satürn sizin iş sektörünüze dönene kadar gitmiş olacaktı. Bunun yerine, Mars’ın dönüşü önümüzdeki hafta güçlü bir şekilde bir araya gelmeleri için sahneyi hazırlarken, Satürn’ün yerleşmek için birkaç haftası vardı.


Akrep Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki yedi ayın ardından Mars bugün ayrılıyor, ancak seksen yıldaki en uzun ziyaretini finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu onsuz savaşa devam edebileceğiniz bir şekilde ateşlemek için kullanmadan önce değil. Bu, finans sektörünüzü Ağustos ayından bu yana ilk kez boş bırakacak olsa da, yarın Ay’ın ve gelecek ay Venüs’ün geri dönmesiyle bu durum uzun sürmeyecek.

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılışı, Güneş’in ilk günlerinde iş ve işle ilgili konularda size sezgisel bir okuma bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bu, Güneş’in bir aylık ziyaretini sona erdirecek olan iki Yeni Ay’dan ilkini sona erdirirken, bir sonraki için sıraya girmenize yardımcı olabilecek paketi açmanız için bir bilgi indirmesi bıraktı. Jüpiter ayrılmadan önce başka gezegen gelmediğinden, onun iş geliştirme ve genişleme arayışını tam olarak benimsemek için gereken her şeye sahipsiniz.


Yay Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Plüton’dan sadece bir gün sonra gelir sektörünüzü boş bırakmakla kalmadı, 15 yıl sonra ilk kez Mars finans sektörünüze geri dönüyor. Bu, onları karşı karşıya getirecek bir şeydir, ancak bunun yerine, tıpkı Pluto’nun mali çitin gelir tarafını boş bırakması gibi, bu, Mars’ın odağını mali çitin diğer tarafına kaydırmasının yanı sıra ateşlenmesinin de önünü açar. finansal tutkularınız ve mücadele ruhunuz.

Dün Venüs ile hizalandıktan sonra, Ay iş sektörünüzden geçişine devam ederken bugün burada Uranüs ile hizalanıyor. Her aylık ziyarette olduğu gibi kalp, sezgi, içgüdüler ve hayal gücü zaten aynı sayfada olduğundan, Ay Uranüs’le aynı hizaya geldiğinde bu beklenmedik, şans eseri veya eureka anlarını tetikleyebilir. Bu sefer hem çekim yasaları hem de eşzamanlılık yürürlükte.


Oğlak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, gelir sektörünüzdeki Pluto’nun ilk tam gününde iş sektörünüzden ayrılacakken, son aylarında savaş gezegenleri devrim ve uyum içindedir ve her birinin diğerinden beslenme şansı vardır. Plüton, 225 yıl sonra gelir sektörünüzdeki ilk tam gününe girerken, çalışma tutkularınızda, mücadele ve rekabetçi ruhunuzda son dakikada bir artış yaratmanın yanı sıra, Mars iş cephesinde fazlasıyla ivme yaratmıştır.

Normalde iş sektörünüze altı haftalık bir ziyaret için döndükten yedi ay sonra, Mars bugün ayrılıyor, ancak bunun etkisi önümüzdeki aylarda hissedilecek ve şimdiden bu profesyonel yılın geri kalanının şekillenmesine yardımcı oldu. Mars sizi iş tutkularınızla, savaş ve rekabet ruhunuzla baş başa bırakıyor, ancak oynamaya devam edecek büyük bir ivme ile. Ay, yeniden toplanma ve Mars’ın sürekli ayağınızı gaza basma ihtiyacından çıkma şansıyla yarın geri dönecek.


Kova Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres finans sektörünüze geri döndüğünde, ancak Satürn ve Neptün finansal çitin gelir tarafında büyüyen bir güç olduğunda, bu, rekabet veya gerilim olmaksızın giren para ile giden para arasında bir dengenin korunmasına yardımcı olacaktır. Ceres paraya odaklanmış olsa bile ki öyle değil ve bunun yerine sizin mali ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlamaya odaklanmış olsa bile, şu anda gelir cephesinde toplanan katıksız güçle rekabet edemeyeceğini biliyor.

Mars, Ocak ayında doğrudan dönmesine rağmen, iş sektörünüze dönüşünü geciktiren gerileme aşamasından sonra hala tam hıza ulaşmadı, bu, sonunda bugün geri döndüğünde bir kazan/kazan olan bir şey. Mars, olması gerektiği zamanda geçen Ekim ayında geri dönmüş olsaydı, altı hafta içinde hızla geçmek yerine, hâlâ tam hızda değilken şu anki kadar hazır olmayacaktınız. ay.


Balık Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres’in finans sektörünüzden ayrılması ve Jüpiter’in ve onun gelir artışı ve genişleme arayışını destekleyen gezegenlerin ilerlemesine kadar geri dönmemesiyle, tüm odağınızı tekrar mali çitin gelir tarafına koyma şansı var. Dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması ve hafta başlarında Yeni Ay’dan gelen momentum, sıfırlanma ve kumda yeni bir çizgi çizme şansı oldu.

Mars’ın bugün haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir kısmına dönüşü, profesyonel cephede yaratıcı olan her şeye fayda sağlarken, yaratıcılığınız için harikalar yaratacak. Mars, yaratıcı tutkularınızı körüklemenin yanı sıra, size gerçek bir avantaj sağlamak için bunu rekabetçi ruhunuzla birleştirecektir. Profesyonel olarak gerçek bir avantaj olsa da, bu bir kazan/kazan durumudur, bunun eğlenceli yönü, iş ve oyun arasında bir dengenin korunmasına yardımcı olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.