Günlük Kariyer Burç Yorumları 23 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Mart Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın Venüs’e ve gelir cephesindeki artan sayıdaki gezegene katılmasından sadece bir gün önce ve Plüton’un kariyer sektörünüzdeki son tam gününde, cüce gezegen Ceres iş sektörünüze geri dönüyor. Bu sizi, gelir, iş ve kariyer cephelerinde etkin olan tüm güçlerin kesiştiği, ancak bu profesyonel ve mali yılın dinamiklerinin hafta sonundan itibaren çok farklı görüneceği bir yol ayrımına getiriyor.

Cüce gezegen Ceres, Pluto’nun kariyer sektörünüzden ayrılmasından sadece bir gün önce iş sektörünüze geri hareket ederken, profesyonel cephede nöbet değişimi var. Ceres, o yokken Pluto’nun yerine geçiyor ve Haziran’da döndüğünde önden ayrılacak. Bu, Pluto’nun burada olduğu 15 yıldır inşa edilen momentumun ortaya çıkmasına izin verirken, size iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi yeniden gözden geçirme şansı verecek.


Boğa Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüzü terk etmesine sadece iki gün kala, profesyonel tanrılar sandalye oynuyor. Pluto’nun hayatımızda ilk kez kariyer sektörünüze dönmesinden bir gün önce, cüce gezegen Ceres çalışma sektörünüzden ayrılıyor. Mesleki yılınız başka bir dönemece girmek üzereyken ve Mars, paranın gittiği yere gitmesini sağlamak için savaşırken, Ceres iş cephesinde ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamanızı sağlar.

Uzun zamandır görülen en büyük değişim haftalarından birinin kalbinde, bugünden itibaren bu profesyonel cephede hissedilecek. Cüce gezegen Ceres’in son üç aydır sizi iş cephesindeki ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz konusunda derin bir dalışa götürdüğü iş sektörünüzden ayrılmasıyla başlar. Bu, Pluto yarın hayatımızda ilk kez kariyer sektörünüze döndüğünde odağı kariyer cephesine kaydırmanın yolunu açar.


İkizler Burcu

23 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın ayrıldıktan bir gün sonra sadece gelir sektörünüze geri dönmeyeceğini, para tanrılarının odağını finansal çitin gelir tarafına kaydıracağını bilen Pluto, finansal hayatınızdaki son tam gününde odağını para meselelerine odaklamaya çalışıyor. sektör. Tamamen ayrılmanız, o zamana kadar girip çıkmanız Kasım 2024’e kadar sürecek, ancak bu, şimdilik finansal rotanızı çizmek için bir gün.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması ve önceki gün Güneş’in sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve bu yeni profesyonel yılı kucaklamak için gereken her şeyle baş başa bırakması. Satürn ve Neptün ilk tam günlerini kendi başlarına ve her ikisi de önümüzdeki üç yıl boyunca burada geçirirken, odak kısa vadeden uzun vadeye kaydı, ancak çoğu yıldan çok daha fazla kaynakla.


Yengeç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun yarın finans sektörünüze dönmesinden önce, hazırlanmak için yapabileceğiniz en iyi şey, Satürn buradayken son üç yılın finansal derslerini almak ama aynı zamanda zihninizi yepyeni bir iş yapma yoluna açmaktır. şeyler. Değişimin ve devrimin gezegeni Plüton’un finans sektörünüze son gelişinin üzerinden yüzyıllar geçti ve bu yepyeni bir deneyim haline geldi.

Ay, dünkü Yeni Ay’dan sonra sadece kariyer sektörünüzde değil, aynı zamanda bugün şanslı Jüpiter ile aynı hizada olduğundan, bunun bu profesyonel yılda sağladığı arka rüzgar ve hızlanmanın etkisini ve profesyonel büyüme ve genişleme arayışını yeni hissetmeye başlıyorsunuz. Güneş her yıl bu zamanlarda kariyer sektörünüze dönebilir, ancak Jüpiter sizi bu noktaya getirmek için 10 aydır çalışıyor.


Aslan Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzden ayrıldıktan üç ay sonra, cüce gezegen Ceres mükemmel bir zamanlamayla bugün geri gidiyor. Kısmen bunun nedeni, Ceres’i çalışma sektörünüzdeki son tam gününde ve kariyer sektörünüzde paranın gezegeni olan ilk tam haftası olan Venüs’ten yararlanmak için zamanında Plüton’la dostane bir açıya sokacak olmasıdır. Bununla birlikte, temel olarak, dün Ay’ın finans sektörünüzden ve önceki gün Güneş’in ayrılmasından sonra, bu, odağı finansal çitin gelir tarafına kaydırmak için bir şans olduğu için.

Pluto’nun iş sektörünüzdeki son tam gününde ve Venüs’ün kariyer sektörünüzdeki ilk tam haftasının kalbinde, cüce gezegen Ceres geri gelir sektörünüze geri döner. Yarın ayrılana kadar Ceres ve Pluto arasında, yerine kilitlenebilecek gelir ve iş cephelerinde son dakikada bir güven ve farkındalık artışı getirecek olan dostane bir yön var.


Başak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir, iş ve kariyer cephelerinde, Plüton’un yarın iş sektörünüze dönmesi ve Mars’ın kariyer evinizden bir gün sonra ayrılmasıyla havada değişiklik var. Bununla birlikte, bugün, cüce gezegen Ceres’in yalnızca üç ay sonra gelir sektörünüzden geri çekilmesiyle başlıyor, ancak bu profesyonel yılın dinamikleri değiştikçe gelir ihtiyaçlarınız ve önceliklerinizin güncellenmesinden önce değil.

Yarın Pluto’nun iş sektörünüze dönmesi ve bir gün sonra Mars’ın kariyer evinizden ayrılmasıyla bu profesyonel yılın dinamikleri değişmek üzere. Bu, değişim ve devrim gezegeni Plüton’un hayatımızdaki ilk ziyareti olacak ve Satürn iki hafta önce ayrıldıktan sonra, kariyer sektörünüzdeki son günlerinde Mars bir görevdeyken bir şeyleri değiştirmenin yollarını arıyor olacak. profesyonel tutkularınızı, mücadeleci ve rekabetçi ruhunuzu ateşleyin.


Terazi Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Muazzam miktarda değişimin olduğu, istikrarın olduğu bir haftada finansal çitin her iki tarafında da var. Ay düğümleri gelen para ile giden para arasındaki dengeyi sağlamaya devam ediyor, ancak paranın gezegeni Venüs yeni bir finansal güven ve kararlılık duygusu getirirken, finansal çitin gelir tarafı şu anda güçlü olan desteğin tadını çıkarıyor. iş cephesinde istikrarlı güçler.

Güneş’in iki gün önce iş sektörünüzden ayrılması ve Ay’ın dün olması, güneş ışığını çalışma durumunuzdan ve işle ilgili konulardan uzaklaştırırken, içgüdülerinizi keskin ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissetmenizi sağlar. Bununla birlikte, Satürn ve Neptün ilk tam günlerini kendi başlarına geçirirken, hiçbir şeyin yolunda gitmediği ve Güneş’in parıltısı kaybolduğu için, bir kararlılık ve kararlılık duygusu artık daha belirgindir.


Akrep Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tutkunun gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni Mars’la, finans sektörünüzden ayrılmasına sadece iki gün kaldı ve iki yıl daha geri dönmeyeceğini bilerek, mücadeleci ruhunuzu ateşleme görevinde. Gerçek ya da hayali barikatlara ve engellere savaş ilan etmek olsa bile, her şey uğrunda savaşacak bir şeye sahip olmakla ilgilidir.

Ay, dünkü Yeni Ay’dan sonra hala iş sektörünüzde ve bu hala çok fazla motivasyon ve ivme yaratıyor, ancak Güneş’ten ayrılırken kendisini perde arkasında çalışmakta olan gezegenlerle aynı hizaya getiriyor. Özellikle, bir Yeni Ay’ın yaratabileceği coşkudan etkilenen, 12 aylık bir iş büyümesi ve genişleme arayışının son iki ayında olan Jüpiter ile bir hizalanmadır.


Yay Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün iş sektörünüzdeki ilk tam haftasında olması, gelir sektörünüzdeki son günlerinde Plüton için yeterince motive edici oldu, ancak 11. Saatte bu daha da hızlanıyor. Cüce gezegen Ceres, bugün yalnızca kariyer sektörünüze geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda Plüton yarın ayrılana kadar yerinde kilitli kalacak olan dostane bir açıya da döner. Yıldızlar gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi yerli yerine oturtacak şekilde sıralanmıştır.

Venüs’ün iş sektörünüzdeki ilk tam haftasının kalbinde ve tam da kariyer meseleleri hem erken bir yükselişin tadını çıkarırken hem de ilerideki büyük gelişmelere hazırlanırken, cüce gezegen Ceres kariyer sektörünüze geri dönüyor. Ayrıldıktan üç ay sonra ve iş cephesinde şu anda ve özellikle önümüzdeki aylarda olup bitenlerin ışığında Ceres, üç ay önce askıya aldığı profesyonel ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize derinlemesine dalmaya devam etmek için geri dönüyor.


Oğlak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton’un yarın gelir sektörünüze dönmesinden önce, cüce gezegen Ceres bugün kariyer sektörünüzden ayrılıyor ve Mars iş sektörünüzden ayrılmasına sadece iki gün kaldı. Bu, iki profesyonel evinizi boş bırakacak, ancak profesyonel tanrıların her şeyi yerine kilitlediğini ve ardından değişim ve devrim gezegeni Pluto’nun paraya odaklanmasına izin vermek için ayrıldığını görmüş bir şekilde.

Kariyer sektörünüzdeki üç ayın ardından cüce gezegen Ceres bugün ayrılıyor ve Haziran’da geri dönecek olsa da, şimdilik mesleki ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize yaptığı derinlemesine dalış, devam etmeniz için size yeterince şey verdi. Bu, odak noktasını, iş sektörünüzden ayrılmasına sadece iki gün kalan son günlerine mümkün olduğu kadar çok şey sığdırmak için çalışacak olan Mars’a kaydırır. Bununla birlikte, zamanınızı ve enerjinizi en çok fayda sağlayacak şeylere ayırmanız gerekir.


Kova Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması ve önceki gün Güneş size paranın nerede olduğu ve ileriye giden yol hakkında daha iyi bir fikir verdiyse de, Satürn ve Neptün ilk kez kendi başlarına, odak değişirken geri duruyorlar. uzun vadeli misyonlarına. Bundan yararlanan cüce gezegen Ceres, finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine incelemeye devam etmek için bugün finans sektörünüze geri dönüyor.

Bugünün entelektüel açıdan anlayışlı ay titreşimleri ve bunların dünkü Merkür ile hizalanması, sezginizi ve mantığınızı, hayal gücünüzü ve zekanızı geliştiriyor ve zamanlama daha iyi olamazdı. Mars’ın iş sektörünüzden sadece iki gün uzakta olması ve 2023’ün en yoğun aylarını başlatması nedeniyle bu, şimdi daha akıllıca çalışmanıza yardımcı oluyor, ancak özellikle de savaşçı gezegen geri dönüp iş cephesinde işleri geçen Ağustos’tan bu yana ilk kez harekete geçirdiğinde. .


Balık Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir cephesindeki güçlerin bir araya gelmesinin tam ortasında, cüce gezegen Ceres finans sektörünüzden geriye doğru hareket ediyor. Bunun iki acil etkisi olacaktır. Birincisi, bu size finansal ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında daha iyi bir fikir verecek ve ikincisi, bu baskıyı ortadan kaldıracak. Rekabet olmadan, para tanrıları artık tüm kaynaklarını mali çitin gelir tarafına koyabiliyor.

Bu sadece bir gün değil, daha çok parayla ilgili bir hafta olsa da, hem iş hem de profesyonel cephelerdeki gizli silahınız altıncı hissiniz ve sadece dinlemekle kalmayıp içgüdülerinize güvenme becerinizdir. Her şeyi fazla düşünmenize gerek yok ama Merkür hafta sonu Balık burcundan ayrıldıktan sonra, onun entelektüel anlayışlı yönüne de sahipsiniz. Bu, her şeye sezgi ve mantık, hayal gücü ve zeka karışımıyla yaklaşmanıza olanak tanır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.