Günlük Kariyer Burç Yorumları 22 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mart Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres’in iş sektörünüze dönmesinden sadece bir gün önce ve Pluto’nun kariyer sektörünüzden ayrılmasından sadece iki gün önce, gelir sektörünüzdeki Venüs ile asteroit Juno arasındaki hizalanma zirve yapıyor. Bu, para gezegeni ile bağlılığın kraliçesinin bir araya gelmesi ve tam da bu profesyonel yılda büyük bir dönüm noktasına ulaştığınızda size bir kararlılık duygusu veriyor.


Boğa Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Mars gelir sektörünüzü terk etmeye ne kadar yaklaşırsa, hak ettiğiniz şey için savaşmaya o kadar çok çekildiğinizi göreceksiniz. Bu, yüzeyden asla çok uzak olmayan bir adaletsizlik duygusuyla, parayla sınırlı olmayacak. Bu, gerçek veya hayali eski bahanelere, barikatlara ve engellere savaş ilan etmek için kullanılabilir ve paranın gezegeni Venüs gelecek ay gelir sektörünüze döndüğünde paranın akmasının önünü açar.


İkizler Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılması, Güneş’in ayrılmasından bir gün sonra ve gezegenler yeniden gruplanırken, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve buradan iş ve kariyer cephelerinde nereden nereye geleceğinize dair bir hisle baş başa bırakır. Gezegenlerin bir üç yıl daha buralardan ayrılmayacağı düşünüldüğünde, bu, Mars’ın hafta sonu gelir sektörünüze dönmesi ve 2023’ün en kazançlı aylarının başlaması için mükemmel koşulları yaratıyor.


Yengeç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iki gün önce finans sektörünüzden ayrılışı ile iki gün sonra Pluto’nun dönüşü arasında yarı yolda, herhangi bir finansal temizlikle ilgilenme şansı var. Satürn’ün ayrılmasından bu yana bu ilk ziyaret, yarım kalmış işleri halletmek veya gereken yere götürmek için sorumluluk alma şansıyla birlikte, üç yıllık mali eğitim kampını kapatmakla ilgiliydi. Bu, değişim ve devrim gezegeni geri döndüğünde sizi yeni başlangıçlar için özgür kılacaktır.


Aslan Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzü terk etmesinden bir gün sonra, güneş spot ışığını finansal durumunuzdan ve parasal konulardan uzaklaştırarak, Ay’ın ayrılışı sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ile baş başa bırakır ve momentumun devam etmesini sağlayacak gezegenler hakkında bir okuma yapar. Satürn’ün dönüşünden iki hafta sonra, gerekirse dağları yerinden oynatmak için size verdiği gücü yeni hissetmeye başlıyorsunuz.


Başak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze yalnızca Güneş’in ilk tam gününde değil, aynı zamanda onun bir aylık ziyaretini sona erdirecek iki Yeni Ay’ın ilki olarak geri dönüyor. Güneş spot ışığı daha yeni finansal durumunuza kaydı ve para önemlidir, ancak köprünün altından çoktan geçmiş olan tüm suyu çekerken kumda yeni bir çizgi çizme şansınız var, her şeyi yeniden yapabileceğinizi bilerek. dört hafta.


Terazi Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Venüs ile asteroit Juno arasındaki hizalanma zirve yaparken, bunun yarattığı güveni kucaklama ve çözme şansı var. Para gezegeni ve bağlılık kraliçesi, her ikisi de Kuzey Düğümü geçtikten sonra bir araya geldi ve bir kararlılık duygusunu onun finansal yön duygusuyla ilişkilendirdi. Venüs daha beş gün önce döndü ama şimdiden beklentilerinizin çıtasını yükseltiyor.


Akrep Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzde yedi aydır olması, genellikle altı hafta içinde hızlı bir şekilde geçmesi hem bir lütuf hem de bir meydan okumaydı. Bir yandan, bu size kozmosun savaşçı gezegeniyle çalışmanız ve onun savaşçı ruhunun üzerinize bulaşması için daha fazla zaman verdi. Öte yandan, bu rehavete yol açabilir, ancak o gitmek üzereyken, bunun yerini bir aciliyet duygusu alır ve özellikle mali gücünüzü geri alma mücadelesi söz konusu olduğunda.


Yay Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun gelir sektörünüzden ayrılmasına sadece iki gün kala, paranın gezegeni Venüs ile iş sektörünüzde bağlılık kraliçesi asteroit Juno arasında bir hizalanma zirve yapıyor. Bu, hafta sonu Pluto ayrıldıktan ve Mars odağı finansal çitin diğer tarafına kaydırdıktan sonra bile, momentumu devam ettirebilecek şekilde gelir ve iş konularını aynı döngüye sokmak için bir şans.


Oğlak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iki gün önce gelir sektörünüzden ayrılışı ile iki gün sonra Pluto’nun dönüşü arasında yarı yolda, bir bilgi paketini açmak için zaman vardır. Aynı zamanda bu, cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüzdeki son tam gününde ve Mars’ın iş sektörünüzdeki son dört gününde paranın nerede olduğunu daha iyi anlamanızı sağlıyor. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde değişim yaşanıyor.


Kova Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, gelir sektörünüzü terk ettikten bir gün sonra, güneş ışığını gelir durumunuz, meseleleriniz ve seçeneklerinizden çekerek Ay ayrılır. Ay’ın Satürn ve Neptün ile geçirebildiği ve önümüzdeki üç yıl boyunca her şeyi yolunda tutacak gezegenler olan Güneş gittikten sonra fazladan saatler geçirmeniz, sizi paraya karşı keskin bir burunla baş başa bırakmasının yanı sıra, sizi daha iyi bir durumla baş başa bıraktı. buradan nereye gideceğinizi okuyun.


Balık Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze yalnızca Güneş’in ilk tam gününde değil, aynı zamanda bir aylık ziyaretini sona erdirecek iki Yeni Ay’dan biri olarak geri döner. Hafta sonu Merkür geri döndükten sonra, keskin bir burun ve para için kafa bir araya geldikçe, kumda yeni bir çizgi çizme şansı da artar ve tüm yıl boyunca bina gelir potansiyeli yeşil ışık yakar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.