Günlük Kariyer Burç Yorumları 21 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mart Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün gelir sektörünüze dönüşünden dört gün sonra, hem kendisi hem de bağlılık kraliçesi asteroit Juno, daha dokuz gün önce dönmüş ve burada Kuzey Düğümünü yakalayarak nadir bir üçlü hizalama oluşturmuştur. Bu, kazançlı bir yön duygusunun, bir kararlılık duygusunun ve yalnızca paranın nerede olduğuna dair güçlü bir duygunun değil, aynı zamanda şu anda yürürlükte olan çekim yasalarının da bir araya gelmesidir. Bu, neyin mümkün olduğu hissini yeniden şekillendirebilecek bir şey.

Ay’ın hafta sonu kariyer evinizden ayrılması sayesinde profesyonel içgüdüleriniz keskindir ve yalnızca yeni çalışma haftasında değil, Cuma günü ayrılmadan önce Pluto’nun buradaki son günlerinde yol alırken duygusal olarak meşgulsünüz. Pluto ayrılmadan önce gelir, iş ve kariyer cephelerinin üzerinden köprünün altından geçecek çok su olduğundan, bu, içgüdülerinize güvenmeye devam etmeyi önemli hale getirir.


Boğa Burcu

21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması ve hafta sonu Mars’a dostça yaklaşması sayesinde, gelir sektörünüzde savaşçı gezegenin son günlerine güvenle geçmek için gereken her şeye sahipsiniz. Normalde altı haftalık bir ziyaret için geri döndükten yedi ay sonra, Mars artık gerçek ya da hayali, geride kalan tüm barikatları ve engelleri aşmaya odaklanmış durumda ve ardından onu takip edecek gezegenler için bir yol açıyor.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması sayesinde, profesyonel içgüdüleriniz ve en başından körüklenen hayal gücünüz ile yeni çalışma haftasına geçebildiniz. Bu aynı zamanda size, Satürn’ün son üç yıldaki daha zorlu taleplerine son vermek için hayati önem taşıyan ve Plüton hafta içinde geri döndüğünde yeni bir başlangıca hazır olan, paketten çıkarmanız gereken bir bilgi indirme olanağı sağladı.


İkizler Burcu

21 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer sektörünüzde olması ve Güneş’in ayrılmasıyla bu, bugünü profesyonel şapkanızı takmakla ilgili hale getiriyor, ancak zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Bu size hem iş hem de kariyer konularında ve Güneş gittikten sonra kontrolü ele alacak perde arkasındaki güçler hakkında sezgisel bir okuma sunuyor. Bu, Mars’ın haftanın ilerleyen saatlerinde gelir sektörünüze dönmesinin 2023’ün en kazançlı aylarını başlatmasından sadece birkaç gün önce sizi profesyonel olarak döngüde tutuyor.

Bugün Güneş ayrılırken Ay’ın kariyer sektörünüzde olması sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ederken, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasıyla birlikte bu, Güneş’in daha siyah ve beyaz odağını dengelemeye yardımcı olur. Bu aynı zamanda, Güneş ayrılırken ve odak Satürn ve Neptün’e kayarken enerjideki değişimi hissetmeyi kolaylaştıracaktır; Profesyonel hayalleri gerçeğe dönüştürmek için.


Yengeç Burcu

21 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissetmenize ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesine neden olacaktı. Bununla birlikte, Satürn’ün ayrılmasından bu yana bu ilk ziyaret, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinleme şansı dışında başka bir gündemle gelmedi ve sizi, Plüton hafta içinde geri döndüğünde yeni bir başlangıca hazır, geçmişi temizlemek için gereken her şeyle baş başa bıraktı. .

Güneş’in kariyer sektörünüze dönüşü, yılın bu zamanında saat gibi gerçekleşen bir şeydir, güneş spot ışığı her zaman Mart ekinoksunda kariyerinize ve mesleki durumunuza, meselelere ve seçeneklere kayar. Bununla birlikte, norm olmayan şey, Güneş’in Jüpiter’i burada bulmasının yanı sıra, profesyonel büyüme ve genişleme için 12 aylık bir arayışın son iki ayında bulması. Venüs’ün dört gün önce ayrılışı ve hafta sonu Merkür’ün dönüşü, beklentilerinizin yüksek olduğu ve baştan itibaren kafanızın oyunda olduğu anlamına gelir.


Aslan Burcu

21 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ayrılırken finans sektörünüzde Ay’a sahip olmak, güneş spot ışığının hala finansal durumunuz ve paranın önemli olduğu son saatlerden en iyi şekilde yararlanmanıza izin verir, ancak aynı zamanda size kalacak gezegenler hakkında sezgisel bir okuma sağlar. ivmeyi sürdürmek için. Bilinçaltınız bilgileri o anda işleyebileceğinizden daha hızlı indirebildiğinden, şeyleri fazla düşünmekten kaçının ve bunun yerine sadece gözlemleyin.

İş sektörünüzdeki ilk haftasının ilk günlerinde, hem Venüs hem de beş gün önce dönen asteroit Juno aynı anda Kuzey Düğümü’nü yakaladığında göklerde son derece nadir bir üçlü hizalanma oluştu. Bu, Venüs’ün kalbinizin size ne söylediğine dair algısının, Juno’nun kararlılığının ve Kuzey Düğümünün yön ve amaç duygusunun bir araya gelmesidir.


Başak Burcu

21 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönmesiyle birlikte, Güneş’in bugün dönüşü, önce mali durumunuza ve parasal meselelerinize güneş ışığını çekmek için bir şans. Bu, her yıl odak noktasının her zaman para meselelerine kaydığı noktadır, ancak Güneş bugün geri dönerek zaten büyük miktarda faaliyet olduğunu fark eder. Hafta sonu Merkür’ün dönüşü, kafanızı oyunda tutmak ve en baştan ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı bir kafaya sahip olduğunuz anlamına gelir.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sadece yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmakla kalmadı, aynı zamanda Satürn’ün ayrılmasından bu yana bu ilk ziyaret ve üç gün sonra Pluto’nun dönüşünden önceki son ziyaret, bir sıfırlama şansı oldu. Bu aynı zamanda, bu profesyonel yılın tüm dinamiklerinin değiştiği bir zamanda, Mars’ın kariyer sektörünüzdeki son günlerini daha iyi okumanızı sağladı.


Terazi Burcu

21 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün finans sektörünüze erken dönüşünün ilk günleri olabilir, ancak bunun şimdiden önemli bir etkisi olacak. Hem Venüs hem de bağlılığın kraliçesi asteroit Juno, burada Kuzey Düğümü’nü aynı anda yakaladılar ve arzu, kararlılık, finansal yön duygusu ve çekim yasalarını bir araya getiren nadir bir üçlü hizalama yarattılar.

Güneş ayrılırken Ay’ın iş sektörünüzde olması, güneş ışığı yalnızca iş durumunuzdan ve işle ilgili konulardan değil, aynı zamanda odak Satürn ve Neptün’e ve önünüzdeki yolculuğa kayarken, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Bu, her zaman odak noktasının kısa vadeden uzun vadeye kaydığı gün olacaktı, ancak Ay burada, parmağınız nabzda ve kulağınız yerde, tam ön sıradasınız.


Akrep Burcu

21 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüz Mars’a normalde altı haftalık bir ziyaret için döndükten yedi ay sonra, kozmosun savaşçı gezegeni artık ayrılmasına sadece birkaç gün kaldı. Mars, gidene kadar finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu beslemeye devam edecek olsa da, günlerinin sayılı olduğunu bildiğinden, gezegenlerin yolunu açabilecek gerçek veya hayali barikatlara ve engellere savaş ilan etmeye daha fazla odaklanmaya başlıyor. onun izinden gidin.

Güneş’in bugün iş sektörünüze dönüşü, her yılın bu zamanında güneş ışığını her zaman çalışma durumunuza, iş konularınıza ve seçeneklerinize çevirecek bir şeydir. Norm olmayan, 12 aylık bir istihdam artışı ve genişleme arayışının son iki ayında şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’i bulmak veya köprünün altından çok su geçmiş olmasıdır. Ay’ın yarın Yeni Ay olarak geri dönmesiyle birlikte son 10 aydır oluşan her şey yeşil ışık yakıyor.


Yay Burcu

21 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın hafta sonu gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, sadece Plüton’un buradaki son günlerini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışırken para burnunuz keskin değil, aynı zamanda para gezegeni Venüs olarak ilk tam haftasını iş sektörünüzde geçiriyor. . Gelir sektörünüzdeki gezegensel aktivite rotasını tamamlamak üzereyken veya en azından üç aylığına ara verirken, iş cephesindeki gezegensel aktivite birdenbire çok daha güçleniyor.

İş sektörünüzde Venüs, asteroit Juno ve Kuzey Düğümü arasındaki nadir bir üçlü hizalama, tam da iş ve iş meseleleri yılın ilk gerçek ivmesini kazanırken yürek, kararlılık ve yön ve amaç duygusunu bir araya getiriyor. Cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüze geri dönmesine sadece iki gün kala, bu yeni profesyonel yıl kış uykusundan çıkıyor.


Oğlak Burcu

21 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması sizi para için keskin bir burunla bıraktı, ancak aynı zamanda Satürn gittikten sonra yeniden toplanma şansı ve Plüton’un hafta içinde yeni bir aşamaya başlamak üzere dönüşünden önce sıfırlama şansı. Bu ayrıca, Mars’ın iş sektörünüzdeki son günlerinde paranın nerede olduğunu daha iyi anlamanızı sağlar; bu, yoğun bir hafta olması muhtemel olan bu dönemde daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracak bir şeydir.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması ve hafta sonu hem Mars’a hem de cüce gezegen Ceres’e dostane görünümü sayesinde, hem paranın nerede olduğunu daha iyi anlarsınız hem de gelir, iş ve kariyer alanlarından bilgi indirebilirsiniz. cepheler. Ceres’in kariyer sektörünüzü iki gün içinde ve Mars’ın iş sektörünüzü hafta sonu terk etmesiyle, zamanlama bundan daha iyi olamazdı.


Kova Burcu

21 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ayrılırken Ay’ın gelir sektörünüzde olması size yalnızca paranın nerede olduğu konusunda sezgisel bir okuma sağlamakla kalmaz, aynı zamanda odak kısa vadeden uzun vadeye kayarken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlar. Bu aynı zamanda Güneş’in genellikle siyah beyaz olan şeyleri Ay’ın satır aralarını okuma yeteneği ile dengelemeye yardımcı oluyor. Ay, para için burnunuzu keskinleştirebilir ve bazı gerçekten güçlü gezegenler direksiyona geçerken bir tetikleyici görevi görebilir.

Bugün tüm odak para üzerindeyken, Ay gelir sektörünüzdeyken ve Güneş ayrılırken para için burnunuz keskinken, zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Dün kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü’ne dostça bir bakış, bunu zaten profesyonel bir yön duygusuyla ilişkilendirmiş olsa da, bu, Mars’ın hafta sonu iş sektörünüze döndüğünde yararlanabileceği türden bir ivme yaratıyor.


Balık Burcu

21 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, Mart ekinoksunda her zaman gelir sektörünüze geri dönecek ve bu, her yıl bu zamanlarda güneş ışığını gelir durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize çevirecek. Norm olmayan şey, Güneş’in Jüpiter’i burada bulmak için geri dönmesi ve gelir artışı ve genişleme arayışının son iki ayında geri gelmesidir. Venüs gitti ve gitti ve Merkür hafta sonu geri döndü, size yüksek beklentiler ve en başından para için akıllı bir kafa verdi.

Ay’ın geçen hafta kariyer sektörünüze ve önceki hafta iş sektörünüze dönüşü sayesinde, Güneş bugün sadece gelir sektörünüze geri dönmekle kalmayıp aynı zamanda şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’e katıldığı için her iki cephede de fazlasıyla yeterli içgörüye sahipsiniz. 12 yıl sonra ilk kez burada. Birikmiş olanlarla, yarının Yeni Ay’ı sadece gelir potansiyeline yeşil ışık yakmakla kalmayacak, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde de yeşil ışık yakacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.