Günlük Kariyer Burç Yorumları 20 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mart Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, para gezegeni Venüs, gelir sektörünüzdeki ilk günlerine yerleşirken, Ay’ın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönüşü, finansal çitin diğer tarafını da destekliyor. Finans sektörünüzdeki Güney Düğümü için dostane bir yön aylık bir olay olsa da, bu sizin mali güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir.

Pluto, kariyer sektörünüzdeki son günlerinde olabilir, ancak o yokken de ivmenin devam etmesini sağlamak için işler şimdiden yerine oturuyor. Üç gün önce Venüs’ün gelir sektörünüze dönüşüyle ​​başlar, ancak Haziran ayında Plüton dönene kadar güçlü kalacak gelir ve iş cephelerinde desteği kilitleyecek olan, cüce gezegen Ceres’in dört gün içinde iş sektörünüze dönüşüdür. . Bu, Pluto’nun son günlerini bir şeyleri nasıl değiştirebileceğinizi keşfetme konusunda daha fazla özgür kılıyor.


Boğa Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer sektörünüze yönelik aylık ayı sona ererken, bu sizi profesyonel içgüdüleriniz ve körüklenmiş hayal gücünüzle bırakmaktan daha fazlasını yapıyor. Bu size, bir değişim zamanında gelir, iş ve kariyer cephelerinde paketinden çıkarmanız için bir bilgi yüklemesi bıraktı ve Mars’ın gelir sektörünüzdeki son günlerinde, kozmosun savaşçı gezegeni tüm bunları kendi avantajına kullanacak. .

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi yalnızca mesleki içgüdülerinizden ve hayal gücünüzden daha fazlasıyla ve gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgi indirmeyle baş başa bırakıyor. Satürn’ün ayrılmasından bu yana yapılan bu ilk ziyaret, Pluto’nun dönmesinden önceki son ziyaret ama aynı zamanda Mars gelirinizi ve cüce gezegen Ceres’i iş sektörünüzü terk etmeden önceki son ziyaret, önümüzdeki beş gün içinde, duygusal ve sezgisel olarak önemli bir dönüm noktasında olmanızı sağlamak için bir şans. bu profesyonel yıl


İkizler Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın burada Güneş’in son tam gününde kariyer sektörünüze dönmesi profesyonel olarak iyi bir haber olsa da, Mars’ın gelir sektörünüze dönmesinden sadece birkaç gün önce zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Geçen ayki Yeni Ay’dan tam bir daire çizen ve Satürn’ün dönüşünden bu yana ilk ziyaretini gerçekleştiren bu, size beş gün içinde başlayacak olan 2023’ün en kazançlı aylarına ideal bir başlangıç ​​sağlayacak türden bir içgörü ve ivme yaratacak.

Kariyer sektörünüzdeki Güneş’in son tam günü sırasında Ay’ın geçen ayki Yeni Ay’dan tam bir daire çizmesi, tıpkı dört hafta önce başlatılan herhangi bir şeyin eve tünemesi gibi anı yeniden yakalama şansıdır. Bu, ikinci bir Yeni Ay yaratmayacak olsa da, güneş ışığı hala kariyerinizde ve profesyonel durumunuzdayken profesyonel içgüdülerinizin devreye girmesi, meseleler ve seçenekler, bunu sıfırlama için bir fırsat haline getirir.


Yengeç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Satürn’ün ayrılmasından bu yana finans sektörünüze ilk ziyaretini ve Pluto’nun dönmesinden önceki son ziyaretini tamamlarken, bu sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul ama anda kalma şansına sahip hissetmenize neden olur. Bu sadece seninle Ay ve içgüdülerinin sana söyledikleri arasında.

Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki ilk tam günü, sadece yarın Güneş’in dönüşünden önce değil, 24 saatten kısa bir süre sonra Yeni Ay’dan önce kafanızı oyuna sokma şansı veriyor. Venüs’ün ayrılmasından üç gün sonra, odak kalpten kafa liderliğindeki bir yaklaşıma kaydı. Merkür sadece 16 gün burada, sadece kafanızı oyuna sokmaya, ayaklarınızın üzerinde düşünmeye ve seçimler, kararlar ve planlar yapmaya başlamaya yetecek kadar.


Aslan Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, geçen ayın Yeni Ayı’nda Merkür’ün ayrılmasından bir gün sonra ve tam zamanında, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını ve Güneş’in son dolu gününde duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için tam bir daire çiziyor. Bu aynı zamanda Satürn’ün dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyareti ve güneş ışığı hala mali durumunuz ve para meseleleriniz üzerindeyken bu, Güneş yarın ayrılacakken mali gücünüzü geri verme görevinin daha yeni başladığının ilk işareti.

Venüs’ün üç gün önce kariyer sektörünüze dönüşü ve asteroit Juno’nun sadece birkaç gün önce, onları devralacak ve Pluto iş sektörünüzden dört gün sonra ayrıldığında ivmeyi devam ettirecek konuma getiriyor. Bu, iş sektörünüzü boş bırakacak bir şeydir, ancak profesyonel tanrılar bunun yerine odaklarını kariyer meselelerine kaydırabilir.


Başak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür, yarın Güneş’in dönüşünden önce finans sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, gelir sektörünüzden geriye doğru gerilemeye sadece birkaç gün kalmış olan cüce gezegen Ceres ile karşı karşıya gelir. Bu herhangi bir mali gerilim yaratırsa, bu, Ceres’in gelir ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz konusundaki derin dalışını daha iyi anlarken Mercury’nin para için akıllı kafasını kullanmak için kullanılabilir.

Her aylık ziyarette her zaman olduğu gibi, Ay iş sektörünüzden ayrıldığında, bu sizi içgüdülerinizi keskinleştirecek ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissedeceksiniz. Bu kez bu size yalnızca gelir, iş ve kariyer cephelerinde paketini açmanız için bir bilgi indirme ile bırakmakla kalmıyor, aynı zamanda bu profesyonel yılın dinamiklerinin yeniden yazıldığı üç cephede de çok fazla değişimin olduğu bir zamanda.


Terazi Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı paranın gezegeni Venüs’ün finans sektörünüzdeki ilk günlerine yerleşmekle kalmayıp bağlılık kraliçesi Juno ile dokuz yıldır ilk kez ziyaret etmesi gibi, Ay da bunu gelir ve iş cephelerinde olumlu bir gün haline getiriyor. Ay düğümlerinin gelen para ile giden para arasında bir denge sağlaması, finansal çitin her iki tarafının da güçlenmesine yardımcı oluyor.

Güneş’in son dolu gününde Ay’ın iş sektörünüze dönmesi, güneş ışığı hala iş durumunuz ve işle ilgili konular üzerindeyken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için bir şanstan daha fazlasıdır. Geçen ayki Dolunay’dan tam bir daire çizerek gelen ve Satürn’ün önümüzdeki üç yılı burada geçirmek için dönmesinden bu yana ilk ziyareti olan bu, aynı zamanda bir sıfırlama fırsatı.


Akrep Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Son birkaç gün içinde Ay’ın dostane bir yönü, Mars’ın mali gücünüzü yeniden artırmanıza yardımcı olurken aynı zamanda sizi mali güveniniz, içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesiyle baş başa bırakma görevi verdi. Mars’ın finans sektörünüze seksen yıldaki en uzun ziyaretini tamamlamasına sadece beş gün kalmışken, bu size onun finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu kucaklama konusunda güven veriyor.

Merkür iş sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, yarın Güneş’in dönüşünden önce kafanızı oyuna sokmanız için size bir şans veriyor. Merkür burada sadece 16 gün kalır, ancak Venüs ayrıldıktan üç gün sonra geri döner, bu onun “ne”ye olan odağını “ne zaman, nerede ve nasıl”a kaydırıyor. Merkür, daha akıllıca çalışmanıza, kafanızı oyuna vermenize, fikirleri masaya yatırmanıza ve iletişim hatlarını açmanıza yardımcı olmak için geri döndü.


Yay Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Pluto’nun sadece gelir sektörünüzü terk etmesine değil, 15 yıl sonra ilk kez boş bırakmasına sadece dört gün kaldı, destek çoktan geldi. Gelir sektörünüz Haziran’da Plüton dönene kadar boş kalacak olsa da, iş sektörünüzdeki ilk günlerinde para gezegeni Venüs, ivmeyi devam ettirmek için zamanında ve gelir ivmesinin vagonunu yeni büyümeye bağlaması için zamanında geri döndü. iş cephesinde açılıyor.

İş sektörünüze döndükten üç gün sonra Venüs, size sürekli bir yön ve amaç duygusu veren güç olan Kuzey Düğümü ile hizalandı. Venüs, kalbinize işlerin gitmek istediği doğal yola uyum sağlaması için bir şans verirken, aynı zamanda bağlılığın kraliçesi asteroit Juno da aynısını yapmak üzere. Önümüzdeki günlerde, bu çok daha fazla kesinlik ve kararlılık yaratacaktır.


Oğlak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması, sizi daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissetmenizi ve paranın nerede olduğunu daha iyi hissetmenizi sağlamaktan fazlasını yapacaktır. Satürn’ün ayrılmasından bu yana bu ilk ziyaret ve Pluto’nun dönmesinden önceki son ziyaret, her zaman check-in yapmak ve sıfırlamak için değerli bir şans olsa da, Mars çalışma sektörünüzdeki son ve en acil günlerine girerken, paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. daha akıllıca çalışmanıza yardımcı olacaktır.

Ay, gelir sektörünüzü terk ederken, bu yalnızca gelir cephesinde değişiklik olduğu bir zamanda check-in yapmak için değerli bir şans olmakla kalmadı, aynı zamanda bu profesyonel yılda önemli bir yol ayrımına geldiğinizde paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir edinmenizi sağlıyor. Son birkaç gündeki dostane bir görünüm, paranın nerede olduğunu daha iyi hissederek işinizde Mars’ın son günlerine ve kariyer sektörünüzde cüce gezegen Ceres’in son günlerine doğru ilerlediğiniz anlamına gelir.


Kova Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüzdeki Güneş’in son tam gününü ve Merkür’ün dün ayrılırken size bıraktığı akıllı parayı yakalamak için geçen ayki Yeni Ay’dan tam bir daire çiziyor. Bir Yeni Ay’dan tam daire gelmek, dört hafta önce tetiklenen şeylerin eve gelip tünediğini görebilirken, Satürn’ün dönüşünden bu yana yapılan bu ilk ziyaret aynı zamanda çok daha büyük ve kalıcı bir şey inşa edildiğinden kontrol etme şansıdır.

Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, yalnızca gelir cephesinde yılın çok önemli bir noktasında gelmekle kalmaz, Güneş yarın ayrılır, Satürn ise üç yıllık bir yolculuğa yeni başlar, kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü için dostane bir açı, başarınızı artırabilir. profesyonel güven ve farkındalık. Ay’ın bugün bağlandığı gelir ve kariyer cephelerindeki güçlerle, Mars dört gün içinde iş sektörünüze döndüğünde desteklenmesinde çok önemli bir rol oynayacak olan aynı güçlerle, bu gelecek şeylerin bir tadı.


Balık Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzdeki ilk tam gününü, finans sektörünüzün son günlerinde cüce gezegen Ceres ile anlaşmazlık içinde geçiriyor olması, finansal çitin her iki tarafı için bir kazan/kazan durumu olabilir. Merkür’ün paraya olan düşkünlüğü, herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürebilse de, bu aynı zamanda Ceres’in finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine incelemesinin son günlerinde gelen para ile giden para arasındaki denge sorunlarının ortadan kaldırılmasına da yardımcı oluyor.

Son 14 gün içinde Ay, iş ve kariyer sektörleriniz arasında ilerleyerek size her iki cephede de içgüdülerinize güvenmeye devam etmeniz için gereken tüm bilgileri verdi. Daha da önemlisi, Ay kendi içinden her geçtiğinde, gelir sektörünüzdeki gün geçtikçe daha aktif hale gelen gezegenlerle bağlantı kurarak, tıpkı Merkür’ün yardımcı olabilecek akıllı para için akıllı kafayla geri dönmesi gibi, profesyonel içgüdülerinize güvenmeniz için size güven veriyor. tam gelir potansiyelinizden yararlanırsınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.