Günlük Kariyer Burç Yorumları 2 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Mart Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tüm gezegensel aktivitenin finansal çitin gelir tarafında olduğu ve bunun artmaya hazır olduğu bir zamanda, bugün finansal çitin diğer tarafına destek veren Ay’dır. Ay, finans sektörünüzdeki Güney Düğümü ile yalnızca dostça bir görünüm oluşturmakla kalmayıp, aynı zamanda haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde Güneş ile dostane bir görünüm oluşturduğundan, bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir.

Cüce gezegen Ceres’in çalışma sektörünüze geri dönmesine sadece üç hafta uzaklıkta olması ve önümüzdeki hafta başlarında burada bir Dolunay olması nedeniyle, iş cephesinde bir şeyler olabileceğine dair artan bir his var. Pluto yarın kariyer sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, profesyonel tanrılar şimdiden destek ayarlamaya başlamış gibi görünüyor.


Boğa Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sizi yalnızca duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul ve paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir sahibi olmakla kalmadı, aynı zamanda bu içgörüyle ne yapacağını bilen bir gezegenin ellerine bıraktı. Mars ayrılmadan önceki bu son ziyaret, hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünü nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verdi. Mars, ayın sonlarına kadar ayrılmıyor ve size bolca zaman veriyor.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, Mars ayrılmadan önceki bu son ziyaret, Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki son tam gününde ve cüce gezegen Ceres işinizde son üç haftasına girerken, sizi para için keskin bir burunla bıraktı. sektör. Ay, tıpkı Merkür ve Satürn’ün ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığıyla aynı hizaya gelmesi gibi, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm konuları bir araya getirdi.


İkizler Burcu

2 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

2023’ün en kazançlı aylarına başlamak için Mars dönmeden önce Ay’ın gelir sektörünüze son ziyareti, paranın nerede olduğunu anlamak için her zaman değerli bir şans olacaktı. Bununla birlikte, çalışma haftasının kalbinde, Ay’ın Güneş’e ve Kuzey Düğümü’ne dost yönü, gelecek şeylerin sadece bir tadı olacak şekilde gelir, iş ve kariyer cephelerinde olayları canlandırıyor.

Ay, 2023’ün en kazançlı aylarına başlamak için Mars dönmeden önce gelir sektörünüze son ziyaretini yaparken, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten fazlasını yapıyor. Ay’ın hem Güneş’e hem de Güney Düğüme dost yönü, bunu gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu bir gün haline getirirken, bu aynı zamanda gelecek şeylerin sadece küçük bir tadı.


Yengeç Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüzdeki bir Dolunaydan tam daireye gelmesine sadece iki gün uzaklıktayken, yarın Merkür’ün finans sektörünüzden ayrılmasıyla tüm gözler hala mali çitin bu tarafında. Merkür, son saatlerini Satürn’le aynı hizada geçiriyor, akıllı kafasını para için bir araya getirerek, ne gerekiyorsa onu gerektiği kadar yapma kararlılığıyla birleştiriyor. Satürn’ün ayrılmasına sadece altı gün kala, finansal gücünüzü geri almanın zamanı geldi.

Bugün kariyer sektörünüzde zirveye çıkan Venüs ve Jüpiter arasındaki hizalanma, bunu profesyonel olan her şey için şanslı bir gün haline getirirken, en büyük hediye, güvenin artması ve neyin mümkün olduğu duygusudur. Venüs, Jüpiter’i yakalayan ilk gezegendir, ancak Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışının tam potansiyeli şu anda açığa çıkmaya başlayan son gezegen değildir.


Aslan Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Önümüzdeki haftanın başlarında Güneş ve Ay’ın bir Dolunay olarak çatışacağını bilmek, bugün onların dostluk yönünü daha da önemli hale getiriyor. Önümüzdeki hafta Dolunay gelir sektörünüze düşerken, Ay artık haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde, finans sektörünüzdeki Güneş’in dostane bir yönü finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor.

Aynı zamanda, Plüton’un iş sektörünüzdeki yolculuğunun sonuna doğru yaklaşması, ancak kariyer cephelerinde yeni fırsatların açılmasıyla birlikte, önümüzdeki aylarda profesyonel olarak hem değişim hem de birçok yeni gelişme yaşanacak, ayrıca ileride gelir potansiyeli var. Gelecek haftanın başlarında bir Dolunay gelir, iş ve kariyer cephelerinde olaylara enerji verecek şekilde ayarlandığında, gelecek şeylere dair ipuçları bile olabilir.


Başak Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklediği ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul durumda bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Cüce gezegen Ceres, gelir sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, bu yalnızca profesyonel dinamiklerin daha iyi anlaşılmasıyla değil, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyin çok önemli bir noktaya geldiği duygusuyla sağlanır.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması ve ayrılmadan önce iş sektörünüzdeki Merkür ve Satürn’ün dostane bir yönü sayesinde, mesleki içgüdüleriniz keskindir ve bugün hizalandıklarında duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. İş sektörünüzdeki son tam gününde Merkür ve ayrılmaya sadece birkaç gün uzaklıkta olan Satürn, kafanızı oyunda tutma yeteneğinizi ve ne gerekiyorsa gerektiği sürece yapma kararlılığını bir araya getirdi.


Terazi Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars dönmeden önce kariyer sektörünüze son ziyaretini yaparken, kendisini doğru zamanda doğru yerde bulur; gelecek şeylerin tadı. Ay’ın iş sektörünüzdeki Güneş’e ve gelir sektörünüzdeki Güney Düğüm’e dost yönü sadece ilk adımdır.

Ay’ın Mars dönmeden önce kariyer sektörünüze son ziyareti, daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmak ve aynı zamanda heyecanlanacak çok şey olduğunu gösteren gelir, iş ve kariyer cephelerinden gelen geri bildirimlerle suları test etmek için bir şanstır. Ay’ın iş sektörünüzdeki Güneş’e ve gelir sektörünüzdeki Güney Düğüme dost yönü, Mars’ın ayın ilerleyen saatlerinde geri döndüğünde bulacağı koşulların sadece küçük bir kısmı.


Akrep Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi yalnızca finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirmiş ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmenize bırakmadı. Mars ayrılmadan önceki bu son ziyaret, kozmosun savaşçı gezegeni olarak onun uğruna savaşacak bir şeye ihtiyacı olduğunu bilerek, onun finansal tutkularını ve savaşma ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verdi.

Ay, kariyer sektörünüzdeki bir Dolunaydan tam bir daire çizmeye ve bunun getirebileceği herhangi bir sürprize hala iki gün uzaklıktayken, iş cephesinde heyecanlanacak çok şey var. İş sektörünüzde Venüs ve Jüpiter arasındaki hizalanma zirve yaptığından, bu sadece iş ve işle ilgili konularda şanslı bir gün değil, aynı zamanda tüm yıl boyunca inşa edilen iş büyümesi ve genişleme potansiyelini ortaya çıkarmak için de şanslı bir gün.


Yay Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın, Mars’ın dönüşünden önceki finans sektörünüze son ziyareti, daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmak, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek ve ayrıca suları test etmek için bir şanstır. Güneş’e ve Güney Düğümü’ne dostane bir açı, bazı olumlu geri bildirimler sağlayarak, Mars geri döndüğünde finansal gücünüzü geri alma şansınız olacağını bilmenin güvenini size verecektir.

Önümüzdeki hafta başlarında kariyer sektörünüzde bir Dolunay, cüce gezegen Ceres’in gerilemeye sadece üç hafta uzaklıkta olması ve Venüs’ün çalışma sektörünüzden sadece 15 gün uzakta olmasıyla, birdenbire profesyonel olarak heyecanlanacak çok şey var. Bunların hepsi daha gelecek olsa da, profesyonel yılın sessiz olması gereken bir noktasında, ufuk ötesi radarınız size aksini söylemeye başlayacak.


Oğlak Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüzdeki son tam gününü Satürn’le aynı hizada geçiriyor ve onlar yarın ayrılana kadar aynı hizada kalacaklar. Bu, Merkür’ün para için akıllı kafasını Satürn’ün, tıpkı onun da ayrılmasına sadece birkaç gün kalmış olduğu sürece, ne gerekiyorsa yapma kararlılığıyla bir araya getiriyor. Bunun bitmiş ürün olması gerekmez, ancak doğru yönde küçük adımlar atmanın bile zamanıdır.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılışı sayesinde, Mars ayrılmadan önceki son hareketi sayesinde, yalnızca nabzınızı tutmakla kalmaz, aynı zamanda Mars savaşçısını ve rekabetçi ruhunu nereye yönlendireceğinizi daha iyi hissedersiniz. Önünüzde uzanan yılın en yoğun haftaları ile bu, daha akıllıca çalışmanızı sağlar. Ayrıca daha akıllı çalışmanıza izin veren, Merkür ve Satürn’ün gelir sektörünüzde hizalanmasıdır, para için akıllı bir kafa ile ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığını bir araya getirir.


Kova Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars dönmeden önce iş sektörünüze son ziyaretini yaparken, suları test ediyor ve bulgular bundan daha iyi olamazdı. Ay’ın gelir sektörünüzdeki Güneş’e ve kariyer sektörünüzdeki Güney Düğüm’e dost yönü şu anda bir avantaj olsa da, bu Mars’ın geri döndüğünde bulacağı koşulların sadece küçük bir tadı. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde iyi bir gün, ileride daha da iyi zamanlara açılan bir penceredir.

Ay’ın Mars’ın dönüşünden önce iş sektörünüze son ziyareti, iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma elde etmek ve aynı zamanda suları test etmek, savaşçı gezegenin her şeyi ateşlemek için geri döndüğünde ne bulacağına dair bir fikir edinmek için bir şanstır. iş cephesi. Neyse ki, gelir sektörünüzdeki Güneş’e ve kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü’ne dostça bir bakış, yalnızca olumlu geri bildirimler getirmekle kalmayacak, aynı zamanda bu gelecek şeylerin sadece bir tadı.


Balık Burcu

2 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para ve şansın gezegenleri olan Venüs ve Jüpiter’in hizalanmasıyla, bugün gelir sektörünüzde zirve yapıyor, biraz hayalperest olmaya ihtiyaç var. Bu, gelir meseleleri için şanslı bir gün olsa da ve Venüs ve Jüpiter bugünü olabildiğince kazançlı hale getirmek için çalışacak olsa da, gerçek hediye, bunun hem hak ettiğiniz hem de çekebileceğinizi düşündüğünüz şeye getirdiği güvendir.

Ay’ın her ay iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, kasıtlı olarak açık fikirli olurken dikkat etmeye başlamak her zaman önemlidir. Özellikle bu sefer, Ay’ın geçen ayki Dolunay’dan tam bir dönüş yapmasına sadece iki gün kaldı ve bunun getirebileceği sürprizler var. Bunun yerine, bugün odak noktası, gelir sektörünüzde zirveye ulaşan para ve şans gezegenleri olan Venüs ve Jüpiter arasındaki hizalanmaya odaklanıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.