Günlük Kariyer Burç Yorumları 19 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Mart Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, paranın gezegeni Venüs ilk hafta sonunu gelir sektörünüzde geçiriyor Pluto da kariyer sektörünüzde son hafta sonunu geçiriyor. Son 15 yıldır olduğu gibi dostça bir tavır oluşturmayacak olsalar da bu onları uyumlaştırıyor. Venüs, 2023’ün en kazançlı aylarına, kariyer cephesindeki ivmeyi yakalamak ve aynı zamanda iş cephesindeki yeni gelişmeleri önümüzdeki hafta yakalamak için tam zamanında başlamak üzere geri döndü.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması sayesinde, profesyonel içgüdüleriniz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgulsünüz, çünkü Plüton burada son haftasonunu geçirirken, tam da Venüs gelir sektörünüzde ilk kez geçiriyor. Cüce gezegen Ceres’in önümüzdeki hafta iş sektörünüze dönmesiyle bu profesyonel yılın dinamikleri değişiyor ve Ay sayesinde parmağınız nabzda, kulağınız yerde.


Boğa Burcu

19 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki Mars’ın son hafta sonu sırasında Ay’ın kariyer sektörünüzde olması, kozmosun savaşçı gezegeninin geçen hafta ayrılmadan önce Satürn’den aldığı desteği anımsatıyor. Cüce gezegen Ceres’in de son hafta sonunu iş sektörünüzde geçirmesiyle Ay, hem profesyonel içgüdülerinizi keskinleştiriyor hem de gelir, iş ve kariyer cephelerindeki kaynakları son bir kez birleştirme şansı getiriyor.

Geçen hafta Satürn’ün kariyer sektörünüzü terk etmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti ve Plüton’un gelecek hafta dönmesinden önceki son ziyareti, kontrol etmek için her zaman değerli bir şans olacaktı. Ancak bu aynı zamanda profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlıyor. Mars son hafta sonunu gelir sektörünüzde ve cüce gezegen Ceres iş sektörünüzdeki son hafta sonunu geçirirken.


İkizler Burcu

19 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması sayesinde, finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ateşlendi ve Plüton finans sektörünüze 15 yıllık ziyaretinin son haftasonuna ulaşırken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Önümüzdeki hafta sonu bu zamana kadar finans sektörünüz boş olacak ve Mars gelir sektörünüzdeki ilk dolu gününde olacak ve elinizden geldiğince para meselelerine odaklanma şansı olacak.

Gelecek hafta bu zamanlar Mars’ın gelir sektörünüzde olacağını ve 2023’ün en kazançlı aylarının başlayacağını bilmek, ilk önce profesyonel ördeklerinizi arka arkaya almaya daha da önem veriyor. Güneş’in kariyer sektörünüzdeki son hafta sonu sırasında Merkür ayrılır ve size daha fazla zihinsel berraklık ve farkındalığın yanı sıra kafanızı oyunda tutmanın yollarını bırakır.


Yengeç Burcu

19 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün geçen hafta ayrılmasından bu yana ve Pluto gelecek hafta geri dönmeden önce Ay’ın finans sektörünüze ilk ziyaretini önemli kılan şey, yalnızca bir sonraki bölüme başlamadan önce yarım kalmış işleri halletme şansı değildir. 2020’den beri ilk kez, burada başka bir gündem olmadan finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinleme şansı olan, olmuş, olacak ya da olmayacak olanı değil, şimdiyi anlatan hiçbir gezegensel aktivite yok.

Venüs kariyer sektörünüzden ayrıldıktan iki gün sonra Merkür kaldığı yerden görevi devralmak için geri döner. Venüs daha çok mesleki güveninizi artırmaya ve size neyin mümkün olduğu hissini bırakmaya odaklanırken, Merkür, kafanızı oyuna sokma ve ayaklarınızın üzerinde düşünmeye başlama şansıyla geri dönüyor. Bu, odak noktasının ‘ne’den ne zaman, nerede ve nasıl’a kaydığı zamandır. Güneş ışığını kariyerinize ve profesyonel durumunuza, konulara ve seçeneklere getirmek için Güneş’e dönmeden sadece iki gün önce.


Aslan Burcu

19 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş finans sektörünüzdeki son haftasonuna ulaştığı anda, Merkür ayrılır, ancak daha önce sizi oyunda tutmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafayla baş başa bırakmaz. Güneş, iki gün daha finansal durumunuz ve para konularınız üzerinde güneş ışığını tutacak ve aynı zamanda dizginleri Satürn ve Neptün’e ve onların daha uzun vadeli yaklaşımlarına teslim etmeden önce şimdi dikkatinizi gerektiren her şeye odaklanacak.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde içgüdüleriniz keskin, duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz ve Plüton burada son haftasonuna ulaşırken paketinden çıkaracağınız bilgileri indiriyorsunuz. Yine de bu, kariyer sektörünüzdeki ilk hafta sonunu geçiren Pluto Haziran ayında dönene kadar iş cephesindeki tüm gezegensel aktiviteyi sona erdireceği için Venüs, kariyer potansiyelinin boşluğu dolduracağını görecek bir gezegenler ekibinin parçası.


Başak Burcu

19 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüzü terk ettikten ve ‘ne’ye odaklanmayı bıraktıktan iki gün sonra, Merkür odağı değiştirmek için geri döner. Venüs size ne istediğinize dair daha iyi bir fikir bıraktı ve şimdi Merkür, kafanızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafayla geri dönüyor. Bu, tam da Ay’ın iş sektörünüzde olması, kariyer sektörünüzdeki Mars’ın son haftasonundan ve gelir sektörünüzdeki son cüce gezegen Ceres’ten en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı oluyor.

Kariyer sektörünüzdeki Mars’ın son tam haftasında Ay’ın iş sektörünüzde olması, size her iki konuda da sezgisel bir okuma sağlamaktan fazlasını yapıyor. Ay’ın Mars’a dost yönü, geçen hafta iş sektörünüzden ayrılmadan önce Satürn’den aynı desteğin hatırlatıcılarını getirecek. Cüce gezegen Ceres de gelir sektörünüzdeki son haftasonunda, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm farklı konuları son bir kez bir araya getirmek için bir şans.


Terazi Burcu

19 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Asteroit Juno’nun dört yıl sonra finans sektörünüze ilk ziyareti için dönmesinden bir hafta sonra, paranın gezegeni Venüs ilk hafta sonunu burada geçiriyor. Venüs daha iki gün önce dönmüş olsa da, bu size şimdiden yeni bir güven ve kararlılık duygusu veriyor. Bu, mali çitin gelir tarafının da profesyonel cephedeki tüm faaliyetlerden destek almasıyla birlikte gelir.

Güneş, iş sektörünüzdeki son hafta sonunu geçirirken, Merkür kısa ziyaretiyle size kafanızı oyunda tutmanız ve ayaklarınızın üzerinde düşünmeye devam etmeniz için gereken araçları bırakarak ayrılır. Bu, üç yıllık bir ziyaretin ilk haftalarında şimdi Satürn’le daha akıllıca çalışmanın ve aynı zamanda Mars’ın gelecek hafta kariyer sektörünüze dönmesinden önce anahtarı olacaktır. Hatta ileride gelir potansiyeli de var.


Akrep Burcu

19 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son haftasonunda Mars, gelecek hafta ayrılmadan önce bitirebileceklerinizden çok başlayabileceklerinize odaklanıyor. Paranın gezegeni Venüs’ün önümüzdeki ay geri döneceğini ve yolda daha fazla desteğin olduğunu bilmek, Mars’ın finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu ve onun ateşli coşkusunu daha çok benimsemesini sağlıyor.

Venüs’ün yalnızca iş sektörünüzü terk etmekle kalmayıp aynı zamanda size ne istediğinize dair bir duygu da bırakmasından iki gün sonra, kalbin yönlendirdiği şey şimdi zihne kayar ve Merkür geri döner ve kafanızı oyuna sokma ve üzerinde düşünme şansı verir. ayağın. Güneş sadece iki gün uzaktayken ve Venüs gibi her ikisi de Jüpiter’le 12 yıl sonra ilk kez burada buluşurken, neyin mümkün olabileceğine odaklanıldığında artık ne zaman, nerede ve nasıl yer alıyor.


Yay Burcu

19 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, Plüton son hafta sonunu burada geçirdiği ve aynı zamanda Venüs ilk iş sektörünüzde geçirdiği için para burnunuz keskin. Önümüzdeki hafta Plüton’un ayrılışı gelir sektörünüzü 15 yıl sonra ilk kez boş bırakacak ama paranın gezegeni olarak ve özellikle Ay’ın paraya keskin burnuyla Venüs ivmesini devam ettirecek.

Bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun dört yıl sonra iş sektörünüze ilk ziyareti için dönmesinden bir hafta sonra, Venüs ilk hafta sonunu burada geçiriyor. Bu, iş cephesinde yeni bir hayat görmek için yılın başlarında ve bu sadece kalbinizi dinlemekle kalmayıp bir inanç duygusuyla bir şans yaratırken, Venüs ve Juno çok daha büyük bir şeye hazırlanmak için geri döndüler.


Oğlak Burcu

19 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş hayatınızdaki son hafta sonu Mars’ın gelir sektörünüzde Ay’ın ve kariyer sektörünüzdeki son hafta sonu cüce gezegen Ceres’in olması yeterli bir avantajdır. Yine de para için burnunuzu keskin tutmanın yanı sıra, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki ipleri dağılmadan önce son bir kez bir araya getirme şansı var.

Mars iş sektörünüzdeki son hafta sonunu geçirirken Ay’ın gelir sektörünüzde olması ve cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüzdeki sonuncusu, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten fazlasını yapıyor. Satürn’ün ayrılmasından bu yana bu ilk ziyaret ve Pluto’nun önümüzdeki hafta gelir sektörünüze dönmesinden önceki son ziyaret, gelir, iş ve kariyer konularını sıkı bir ekip olarak tutuyor.


Kova Burcu

19 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, son hafta sonunu gelir sektörünüzde geçirirken ve güneş ışığını gelir durumunuzdan, meselelerinizden ve seçeneklerinizden çekmeye sadece iki gün kaldığında, Merkür ayrılıyor. Bu, Güneş’in bu mali yıla kazançlı bir yön duygusu verme misyonunun son günlerinde gezinirken ve aynı zamanda Satürn ve Neptün’ün daha uzun zamanlarına geçiş yapmaya hazırlanırken, para için gereken akıllı kafaya sahip olmanızı sağlar. vadeli odak.

Kariyer sektörünüzde Güney Düğümü’ne sahip olmak, sizi sabit tutarken sürekli bir profesyonel yön duygusu sağlarken, hafta sonu iş şapkanızı çıkarmanızı istemez. Mars gelecek hafta iş sektörünüze döndüğünde farklı bir hikaye olacak, profesyonel tanrılar bile geçen hafta sonunu en iyi şekilde değerlendirmenizi ve beş ay daha iş şapkanızı çıkarmanıza izin vermemenizi istiyor.


Balık Burcu

19 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüzden ayrıldıktan iki gün sonra ve artık gelir arzuları ve beklentileri belirlendikten sonra, Merkür, aklınızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafayla geri döner. Venüs’ün odak noktası daha çok ‘ne’ üzerindeyken, Merkür, Güneş’in spot ışığını gelir durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize çevirmesinden sadece iki gün önce ne zaman, nerede ve nasıl odaklanacağına geri döndü.

Ay’ın geçen hafta iş sektörünüzü ziyaret etmesinden ve gelecek ayın başlarında kariyer sektörünüze dönmesinden sonra, bilinçaltınız, yalnızca içgüdülerinize güvenerek hazır bulunan pek çok bilgiyi indirmiştir. Bu, Venüs’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra alet kemerinizde olan bir şey.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.