Günlük Kariyer Burç Yorumları 18 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mart Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, gelir sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, Ay da Plüton önümüzdeki hafta ayrılmadan önce kariyer sektörünüze son ziyaretini tamamlıyor. Venüs, normalde herhangi bir yılın potansiyel olarak en kazançlı haftalarına başlamak için geri döndü, ancak bunun yerine sizi bu noktaya getiren profesyonel momentuma bir pencere açmak için çok daha büyük bir şeye öncülük ediyor.

Bir yandan Ay’ın bugün kariyer evinizden ayrılmadan önce Plüton’la hizalanması, değişim ve devrim gezegeninin geri döndüğü 2008’den bu yana dört haftada bir gerçekleşen sıradan bir aylık olay. 15 yıl sonra Pluto önümüzdeki hafta ayrılacak ve bu, iç sesinizi dinlemeyi daha da önemli hale getirecek.


Boğa Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girdiği gün, Ay sadece kariyer sektörünüze dönmekle kalmaz, gelecek hafta iş sektörünüzden ayrılmadan önce cüce gezegen Ceres ile son kez dostça bir açı yapar. Ay, Satürn ayrıldığından beri kariyer sektörünüze ilk ziyaretini yaparken, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm konuları bir araya getirmek için değerli ve zamanında bir şans getiriyor.

Ay, kariyer sektörünüze sıradan bir aylık ziyaret için geri dönüyor, ancak buna o kadar çok şey sığdırılıyor ki, baştan bir şeyleri fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmeniz gerekiyor. Satürn’ün 10 gün önce ayrılmasından bu yana yapılan bu ilk ziyaret ve Plüton’un gelecek hafta dönmesinden önceki son ziyaret, kontrol etmek ve bir sonraki başlamadan önce bir bölümü kapatmak için değerli bir şans. Yine de Ay, size gelir ve iş cephelerinde değişen dinamiklere dair bir pencere de açacaktır.


İkizler Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto haziran ayında finans sektörünüze dönecek olsa da yarım kalmış işleri halletmek için olacak, önümüzdeki hafta ayrılışı 2008’den bu yana ilk kez onu boş bırakmakla kalmayacak, bir gün sonra tüm odaklar gelir tarafına kayacak. finansal çit. Bu, bugün finans sektörünüzden ayrılmadan önce Ay’ın Pluto ile hizalanmasını, para meseleleri ve değişim ve devrim gezegeninden gelen son dakika hatırlatmaları hakkında değerli bilgiler edinme şansı verir.

Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki son tam gününü ayrılmasına sadece üç gün kalan Güneş ile aynı hizada geçirmesi, her şeyi perspektife koyan zihinsel netliği yaratıyor. Odak noktasının kısa vadeden uzun vadeye kayması, ancak Mars’ın gelir sektörünüzden sadece yedi gün uzakta olması, sonraki adımlarınız hakkında size daha net bir fikir veriyor.


Yengeç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, check-in yapma şansı getirmek için her dört haftada bir finans sektörünüze dönerken, Satürn’ün 10 gün önce ayrılmasından bu yana bu ilk ziyaret ve önümüzdeki hafta sonu Plüton dönüşünden önceki son ziyaret çok daha önemli. Satürn’ün üç yıllık mali eğitim kampı sona ermiş, ancak öğrenilen dersler sizi güçlendirmeye devam ederken, ancak Pluto’nun önümüzdeki hafta dönüşü işleri değiştirme ve kendi rotanızı çizme fırsatı sunarken, önce yarım kalmış işleri halletme şansı var.

Dün Venüs’ün kariyer evinizden ayrılışı ile yarın Merkür’ün dönüşü arasında, açık fikirli olurken aynı zamanda bir duraklama şansı vardır. Bu size Venüs’ün kalbinizin size söylediği şeye odaklanması için bir şans veriyor ve Merkür dönmeden önce kafanızı oyuna sokma şansı veriyor. Merkür dönmeden önce olayları ne kadar az düşünürseniz o kadar iyidir.


Aslan Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün finans sektörünüzdeki son tam gününü Güneş ile aynı hizada geçirmesi, bazı akıllı finansal seçimler, kararlar ve planlar yapmayı kolaylaştırıyor. Satürn ve Neptün’ün uzun vadeye odaklanmaya devam etmesi, Merkür’ün yarın ve Güneş’in üç gün içinde ayrılmasıyla, mali durumunuz ve para meseleleriniz söz konusu olduğunda, odak noktaları daha çok sonraki adımlarınızadır.

Ay, önümüzdeki hafta Pluto ayrılmadan önce iş sektörünüze son ziyaretini tamamlarken, Venüs kariyer sektörünüzde ilk tam gününü geçiriyor. Güneş şimdilik iş ve iş meselelerinde batarken, kariyer meselelerinde yükseliyor, Ay’ın Pluto ile hizalanması size değişim ve devrim gezegeninden gelen son mesajları okumanızı sağlıyor.


Başak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girdiği gün, Ay sadece Satürn’ün 10 gün önce ayrılmasından bu yana iş sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda bundan sadece birkaç gün önce cüce gezegen Ceres ile dostça bir açı yapıyor. gelir sektörünüzü terk etmesi gerekiyor. Tüm yıl boyunca yürürlükte olan bir ortaklık dağılıyor, ancak bugün gelir, iş ve kariyer cephelerindeki kaynaklarınızı bir araya getirme ve birleştirme şansı var.

Satürn’ün iş sektörünüzü terk edip 2020’de ilk kez boş bırakmasının üzerinden 10 gün geçti, Ay sadece o zamandan beri ilk ziyaretini yapmakla kalmadı, son olarak da Plüton gelecek hafta dönmeden önce değil, tam da Mars kendi alanına girerken. kariyer sektörünüzde son yedi gün. İş ve kariyer cephelerindeki oyuncular yer değiştiriyor, ancak Ay’ın bugün size bu konuda sezgisel bir okuma sunmasıyla ivme devam edecek.


Terazi Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs’ün yılın bu başlarında finans sektörünüzde ilk tam gününü geçirmesi norm değildir, ancak mükemmel bir zamanlama durumudur. Geçen hafta sonu dört yıl sonra ilk kez geri dönen bağlılık kraliçesi asteroit Juno ile birlikte Venüs, Jüpiter’in Mayıs ayında dönüşüne ve bunun getireceği finansal büyüme ve genişleme potansiyeline giden yolu başlatmak için geri döndü.

Merkür’ün iş sektörünüzdeki son tam gününü Güneş ile aynı hizada geçiriyor olması, onun zaten akıllı ve stratejik olan şeylere zihinsel netlik katıyor. Güneşin üç gün içinde ayrılacağı ve Neptün ile Satürn’ün devam edeceği ancak odak noktasının uzun oyuna kaydırılacağı düşünülürse, bu, sonraki adımlarınızı gözden geçirmeniz için bir şans.


Akrep Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Normalde finans sektörünüze altı haftalık bir ziyaret için geri döndükten yaklaşık yedi ay sonra, tutku gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni Mars, bugün buradaki son yedi gününe giriyor. Mars, geçen yıl geri döndüğü bir dönüşün ötesine geçti ve hızlandıkça, finansal gücünüzü geri alma dürtüsü her geçen gün artıyor.

Dün Venüs’ün iş sektörünüzden ayrılışı ile yarın Merkür’ün dönüşü arasında, açık fikirli olarak geri adım atma şansı var. Kalbinizin sesini yatıştırmak ve iş cephesinde istediklerinizi fazla düşünmeden pişirmek için kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Kafanızı oyuna sokmanızı sağlayacak olan yarın Merkür’ün dönüşü.


Yay Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan hemen önce Plüton ile hizalanması, değişim ve devrim gezegeni 2008’de geri döndüğünden beri aylık bir olay olurken, aynı zamanda önümüzdeki hafta ayrılmadan önceki son olay. Mükemmel bir zamanlama durumunda, bu tam da paranın gezegeni Venüs’ün iş sektörünüzde ilk tam gününü geçirmesiyle gerçekleşir ve ikisi de ayrıldıktan sonra bile, paranın nerede olduğu ve bir çağrının olduğu hissine tutunabilir. işleri değiştir.

Venüs, iş sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, Ay buradayken tek ziyaretini tamamlıyor. İş sektörünüze dönen herhangi bir gezegen için bu, bir destek duygusu ve paranın en başından beri nerede olduğuna dair bir duygu getirecektir. Bununla birlikte, Venüs paranın gezegeni olduğundan ve gelir ve iş potansiyeli çekmek için geri döndüğünden, bu şimdi ve ileride çok daha önemli.


Oğlak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, yılın en önemli aylık ziyaretlerinden birine başlıyor. Satürn ayrıldıktan 10 gün sonra ve önümüzdeki hafta Pluto’nun dönüşünden önce check-in yapma şansının yanı sıra, Mars iş sektörünüzde ve cüce gezegeninizde son yedi gününe girerken Ay, para için burnunuzu keskinleştirmek için zamanında geri döner. Ceres, kariyer sektörünüzdeki son beşi.

Normalde iş sektörünüze altı haftalık bir ziyaret için geri döndükten sonraki günden neredeyse yedi ay sonra, Mars son yedi gününe giriyor. Bu, Ay’ın gelir sektörünüze dönüşünü ve cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüzden ayrılmasından sadece birkaç gün önce dostça bir görünüm almasını, yalnızca paranın nerede olduğunu anlamak için değil, aynı zamanda farklı konuları bir araya getirmek için değerli bir şans haline getirir. gelir, iş ve kariyer cephelerinde.


Kova Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzdeki son tam gününü Güneş’le aynı hizada geçiriyor olması, size gerçek bir başlangıç ​​noktası sağlayan şeffaflıkla para için akıllı kafasını bir araya getiriyor. Bu ayrıca, Satürn ve Neptün’ün uzun vadeye odaklanmaya devam ederken, Güneş ve Merkür’ün sonraki adımlarınıza odaklanabileceği anlamına gelir.

Mars’ın yalnızca iş sektörünüze dönmesi değil, aynı zamanda iş cephesinde yılın en yoğun ve aktif aylarına başlamasına yedi gün kala, Merkür gelir sektörünüzdeki son tam gününü Güneş ile aynı hizada geçiriyor. Mars geri döndüğünde her ikisi de gitmiş olacak olsa da, bu size en baştan daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracak para ve şeffaflık için akıllı kafa sağlıyor.


Balık Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Venüs’ün gelir sektörünüzden ayrılışı ile yarın Merkür’ün dönüşü arasında, sadece geri adım atmak için değil, aynı zamanda arzu ve beklentilerinizi her şeyi fazla düşünmeden önce belirlemeniz için bir şans var. Merkür, önümüzdeki hafta başında Güneş’in dönüşünden önce kafanızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafayla yarın geri dönecek, ancak o zamana kadar Venüs’ün arzularının ve beklentilerinin hakim olması gerekiyor.

Gelir, iş ve kariyer cephelerinde geride durma ve her şeyin yoluna girmesine izin verme ve aynı zamanda bilinçaltınızın büyük miktarda bilgi ve deneyimi yavaşça emmesine izin verme şansı vardır. Dün Venüs’ün gelir sektörünüzden ayrılışı ile Merkür’ün yarın dönüşü arasında, siz Ay’ın hem iş hem de kariyer sektörlerinize yaptığı son ziyaretlerden gelen bilgileri özümserken, onun paranın nerede olduğunu anlamasına izin verme şansı vardır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.