Günlük Kariyer Burç Yorumları 16 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Mart Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Çalışma haftasının kalbinde Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesi profesyonel olarak her zaman iyi bir haber olacaktır, ancak finansal olarak zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Ay, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamak için zamanında geri döner ve 2023’ün en kazançlı aylarına başlamak üzere yarın paranın gelir sektörünüze dönüşü olan Venüs gezegeninden önce duygusal ve sezgisel olarak meşgul olursunuz.

Çalışma haftasının kalbinde Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesi bir avantajdır, ancak bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek için bir şanstan daha fazlasıdır. Gelecek hafta Pluto ayrılmadan önceki bu son ziyaret, size değişim ve devrim gezegeninden gelen son mesajları ve bir şeyleri değiştirmek için hala kapsamın olduğu yerleri daha iyi okuma şansı veriyor.


Boğa Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması, gelir sektörünüzde gökyüzünün diğer tarafında yer alan Mars üzerindeki baskıyı kaldırırken, sizi finansal içgüdüleriniz ve mücadeleci ruhunuzla başbaşa bırakacaktır. Mars’ın önümüzdeki hafta ayrılması, ancak savaşçı gezegenin ardından gelecek gezegenler için bir iz bırakmasıyla, biraz finansal gerginlik veya gelir ve para meseleleri arasındaki rekabet size ilerlemek için motivasyon verdi.

Satürn’ün geçen hafta kariyer sektörünüzden ayrılıp 2020’den beri ilk kez burayı boş bırakmasıyla ve şimdi cüce gezegen Ceres’in iş sektörünüzden ayrılmasına sadece yedi gün kala, profesyonel tanrılar hemen geride durmaya başlıyor gibi görünüyor. Durum böyle olsaydı bile, yılın bu zamanında normalde sahip olduğunuzdan çok daha fazla momentuma sahip olurdunuz, ancak bunun yerine, bu sadece bir duraklama ve gelecek haftanın sonuna kadar yeni gezegenler dümende olacak.


İkizler Burcu

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yalnızca Pluto ayrılmadan önce finans sektörünüze son ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda Mars’ın gelecek hafta gelir sektörünüze dönüşünden önceki son ziyareti, bu mali yılı hemen ardından çevirecek. Para tanrıları tüm odaklarını finansal çitin gelir tarafına kaydırmadan önce, Ay hem finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek hem de ayrılmadan önce değişim ve devrim gezegeninden son dakika mesajlarını almak için geri döner.

Kariyer sektörünüzde Güneş ve Neptün arasındaki hizalanma, gerçeğe dönüşme şansınızın giderek daha yüksek olduğu profesyonel hayaller hakkında şimdiye kadarki en net duygunuzu elde ettiğinizde zirveye ulaşır. Neptün rüyaların ve fantezilerin gezegenidir, Güneş ise gözlerinizi açık tutmanızı ve kumdan uzaklaşmanızı ister. Güçlerini birleştirdiklerinde, ayaklarınızı yere basmaya devam ederken neyin mümkün olduğunu görmek daha kolaydır.


Yengeç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzdeki son tam gününde Venüs iki şapka takıyor olacak ve iki para evinizden hiçbirinde gezegensel aktivite olmadığı için çok daha fazla hakimiyet kurabilecek. Size profesyonel olarak ne istediğinize dair bir fikir vermeye çalışırken, Venüs profesyonel şapkasını takıyor ama paranın gezegeni olarak, paranın nerede olduğu hissini size bırakmaya çalışırken aynı zamanda para şapkasını da takıyor.

Son birkaç gündür iş sektörünüzde Ay’ı görmüş olmanız çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmış olsa da, dünkü Venüs’ün dostane yönü, kariyer sektörünüzdeki son tam gününe ulaşırken size ek içgörü ve güven veriyor. Bu, kalbinizin size ne söylediğine dair bir his vererek momentumun devam etmesini sağlamak için sizi ve gezegenleri bırakmaya çalıştığı bir zamanda sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenize yardımcı oldu.


Aslan Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Güneş ve Neptün arasındaki hizalanma zirve yaparken, bu, Güneş’in gözlerinizi açıp başınızı kumdan çekme çağrısını ve Neptün’ün pembe gözlüklerinizi açık tutma çağrısını bir araya getiriyor. Neptün tamamen rüyayla ilgili ve Güneş tamamen gerçeklikle ilgili ama eğer rüyaları gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız, bugün yaptıkları gibi ikisinin bir araya gelmesi gerekiyor.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde iş sektörünüze dönüşü başlı başına önemli olsa da, bu sadece Plüton’un gelecek hafta gitmeden önceki son ziyareti değil, yarın Venüs’ün kariyer sektörünüze dönüşünden önceki son ziyaret, bu bir başlangıç. Her iki cephede de önemli birkaç gün. Aynı zamanda, iş cephesinde yarım kalan işleri halletme şansı varken, kariyer cephesinde işler daha yeni ısınmaya başlıyor.


Başak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün hafta sonu kafanızı oyuna sokmak için gereken para için akıllı bir kafa ile geri döndüğünü ve Güneş’in güneş ışığını para meselelerine çevirmek için önümüzdeki hafta erken döneceğini bilmek, Venüs’ü son tam gününü yapması için serbest bırakır. finans sektörünüz ‘ne’ ile ilgili. Venüs’ün işi, ne zaman, nerede ve nasıl olduğunu anlamak değil, finansal güveninizi artırmak ve finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemektir.

Gelecek hafta kariyer evinizden ayrılmadan önce Mars’ın yüzleşmek zorunda kaldığı son engel, Ay’la ve son birkaç gündür getirdiği iş/yaşam dengesi hatırlatıcılarıyla bir çatışmaydı. Yine de öte yandan, engel gibi görünen şeyin artık daha çok bir atlama taşı olduğu, size zamanınızı nasıl yöneteceğiniz konusunda daha iyi bir fikir bırakan bir şey olduğu ortaya çıkıyor. Bu, Mars’ın burada kalan dokuz gününden, o süre içinde kazanabileceğiniz toprak miktarından en iyi şekilde yararlanmanın anahtarıdır.


Terazi Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Asteroit Juno’nun hafta sonu finans sektörünüze dönüşü, taahhüdün kraliçesinin dört yıldır ilk ziyaretinin para meselelerini boşa çıkarmasıyla bu mali yılın dinamiklerini şimdiden değiştirdi. Ancak yarın paranın dönüş gezegeni Venüs, para tanrılarının gaza basıp işleri ilerletmeye başladığını görecek.

Güneş ve Neptün arasındaki hizalanma zirveye ulaşırken, bu, güneş spot ışığını doğrudan profesyonel hayallerinize parlatıyor, sadece onları değil, aynı zamanda onları gerçeğe dönüştürme yolunu daha şeffaf hale getiriyor. Bu yıllık bir etkinlik olsa da, bu yılki fark şu ki, Satürn gemideyken, olayları sonuna kadar görmek için dayanma gücünüz var.


Akrep Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Son birkaç gündür Ay’ın gelir sektörünüzde olması para için burnunuzu keskinleştirmenize yardımcı oldu, çünkü paranın gezegeni Venüs iş sektörünüzdeki son tam gününe ve iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme misyonuna ulaştı. . Aynı zamanda, finans sektörünüzde Mars’la bir çatışma sizi finansal tutkularınız ve savaşma ruhunuzla baş başa bırakır ve savaşçı gezegenin son günlerini en iyi şekilde değerlendirmeniz için size güven verir.

İş sektörünüzdeki son tam gününde Venüs, her şeyi kalbinizi dinlemekle ve bu yıl çok daha fazla kör inançla yapıyor. Geçen yıldan farklı olarak, Venüs en hızlı gezegenlerin içinden geçtiği sonuncuyken, yalnızca o geçmekle kalmıyor, aynı zamanda şans ve genişleme gezegeni Jüpiter iki ay daha burada. Bu, sizi hüsnükuruntu gibi hissettiren ama hiç de öyle olmayan şeylere odaklanmanız için özgür kılar.


Yay Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelecek hafta Pluto ayrılmadan önce Ay’ın gelir sektörünüze son ziyareti her zaman önemli olacak olsa da, zamanlama daha da önemli. Ay, para için burnunuzu bilemek ve ayrılmadan önce değişim ve devrim gezegeninden gelen son dakika mesajlarını size okumak için geri döndü. Ay aynı zamanda yarın paranın iş sektörünüze dönüşü olan Venüs’ün önünde konumlanıyor.

Venüs, iş güveninizi artırma, fırsatları çekme ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirme görevine başlamak için yarın iş sektörünüze dönmeden önce bile, işler onsuz başlıyor. Asteroit Juno’nun iş sektörünüze dönüşünden sadece birkaç gün sonra Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, onları topun yuvarlanması için hizalandığını görüyor.


Oğlak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İki gün sonra Ay’ın gelir sektörünüze dönüşünü beklerken, iş/yaşam dengeniz söz konusu olduğunda veya iş şapkanızı ne zaman takıp ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda önceliklerinizi yeniden konumlandırma veya yeniden değerlendirme şansınız var. . Para tanrılarının hem iş hem de kariyer cephelerinde yılın çok önemli bir noktasında geçici bir ara vermesiyle, bu size herhangi bir profesyonel temizlik işiyle ilgilenme şansı verir.

Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmından ayrılması, iş sektörünüzdeki Mars’ın üzerindeki baskıyı kaldırdı, ancak önce kendinize ayak uydurmanız için zamanında bir hatırlatma yaptı. Kozmosun savaşçı gezegeni ayrılışına sadece dokuz gün kaldı ve cüce gezegen Ceres bugün kariyer sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, her şey zaman yönetimi ve daha akıllıca çalışmakla ilgili.


Kova Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Şimdiye kadar, finans sektörünüzde geçen haftaki Dolunay dışında, para tanrıları tüm kaynaklarını finansal çitin gelir tarafına koymakla kalmayıp, giderek daha güçlü bir şekilde kullanabildiler. Bu devam edecek olsa da, cüce gezegen Ceres’in önümüzdeki hafta finans sektörünüze geri dönmesiyle, içeri akan şeyin diğer uçtan dışarı akmamasını sağlamak için yardım yolda.

Mars’ın yalnızca iş sektörünüze dönmesine değil, aynı zamanda 2023’ün en yoğun aylarını başlatmasına da sadece dokuz gün kala, Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına dönüşü, yavaşlamanız için bir davettir. Bu, yılın sonlarına kadar gezegenlerin iş şapkanızı üzerinizde tutmanızı talep etmemesi ve şapkayı ne zaman takacağınızı ve ne zaman kendi şartlarınıza göre çıkaracağınızı bilme pratiği yapma şansıyla son kez.


Balık Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki son tam gününde Venüs, Merkür’ün hafta sonu aklınızı başınıza toplayarak para için geri dönmesi ve Güneş’in güneş ışığını gelir durumunuza çevirmesi ile önemli ve önemli olduğunu bilme lüksüne sahiptir. önümüzdeki hafta başlarında seçenekler, ivme devam edecek. Şanslı Jüpiter iki ay daha buradayken, para gezegeninin son tam günü daha çok hüsnükuruntularla veya gezegenlere üzerinde çalışacakları bir şeyler vermekle ilgili olabilir.

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi yalnızca profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bilgilerin indirilmesiyle değil, aynı zamanda paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikirle bırakmanızı sağlar. Bu, Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyaretiydi ve dün onların dostça yönü tam da yarın ayrılmaya hazırlanırken geliyor. Bu, profesyonel yön ve paranın nerede olduğu duygusunu yakalamak için bir şanstır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.